Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Fetelor, am mai intrebat si eu de 2 ori despre streptococul B in caz de cezariana: Mai e periculos sau nu? Trebuie sa imi fac totusi analiza? Imi raspunde si mie cineva????????

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vad ca e inca liniste pe aici! Ma duc sa mai stau un pic in pat sa incerc sa mai dorm o ora, sa nu ma decada sotul din drepturile de mama! (daca ati vazut ieri noapte la OTV emisiunea cu Prigoana, care a zis ca o sa o dea in judecata pe Adriana Bahmuteanu sa o decada din drepturile de mama ca i-a surmenat copilul 5 ore la emisiune!)

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Simona, ti-as fi raspuns cu mare placere, dar zau ca nu stiu. Poate stiu fetele.

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata mamici si burtici

Ce imi place cand citesc asa de dimineata o veste ca a mai venit un bebe...
FELICITARI Sorel. sa va traiasca si recuperarea cat mai rapida!

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata burticute si mamaicute.
Mamini ti-am vazut si eu pozele si chear ca areti excelent, nu mai fi modesta.
Simonadaca nasti sigur, sigur prin cezariana nu prea are rost testul pentru streptococ ca ala se gaseste in secretia vaginala si bebe nu vine in contact cu ea decat la nasterea normala. Dar....mai bine intreaba ginecologul ce parere are, ca sa fi si mai linistita. Si eu stiu multe dar nu am experienta unui ginecolog si sunt foarte ascultatoare daca imi spune sa fac sau sa nu fac ceva (bine, sa fie un ginecolog bun).
Kulta, mii de scuze ca nu ti-am raspuns ieri, multumesc frumos pentru precizari legat de numele Anis.
Dar cred ca o sa ramana Medeea. Mie imi place tare mult, ce daca nebunii de greci din antichitate au avut o imaginatie asa de bolnava, oricum numele e mai vechi si inseamna inteligent, cumpatat din cate imi amintesc.
Azi m-am trezit cu o idee fixa. Trebuie sa merg in oras sa imi cumpar perdele,ca alea nu mi le poate cumpara altcineva,si fara ele nu pot sta in casa, mai ales daca o sa umblu ca Adriana doar in sutien(sau si fara, cine stie, sa stau cu sanii la aer). P vremuri nu imi faceam probleme ca trebuiau vecinii sa se uite cu un ochean super performant sau cu o luneta sa vada ceva, si eram usor de confundat cu un baiat care umbla cu bustul gol da acuma... arat si eu cat de cat a femeie.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Dede, eu eram cu precizarile despre numele "Anis", dar nu-i nimica, te inteleg pentru ca amandoua suntem cu K si am observat ca ne mai incurcati.

Pupici si cu multa placere,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput

Sorel sa-ti traiasca flacaul, si sa fii si tu sanatoasa sa il cresti, si sa te bucuri de el.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt

Mergi la inceput

Katink, mii de scuze, dar ai mila de neuronii mei.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sorel felicitari pt bebe!!!

Luminita
34+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza purtatori de copilasi copilasi si mamici de copilasi!!!!

Am facut si io ochisori, vad ca sunteti tare harnicutze de dimineatza asa...

Dede, mai mult ca sigur vei sta cu "biberoanele" pe afara, asa ca... asigura-te de perdele de pe acum!!! Eu de pe acum stau cu ele in vant... si am niste geamuri imense la sufragerie... dar nu-mi inebunesc vecinii ca trag jaluzelele...

Simona, esti prima pe care o aud ca-si calmeaza arsurile cu ciocolata ... O scuza mai buna pentru a te indopa cu ciocolata nu ai gasit??? Glumesc, of course!!

Dana si Mamini, va asteptam cu vesti bune azi de la doctor!!

Katink, ar fi chiar culmea sa nasca azi...he he!!!

Monai, saracul Radu... moare cand ma vede in poze, dar... ce putem face??? Si s-ar putea sa nu ma mai prinda cu bebe la purtator... O sa vedem atunci. Sper sa nu vrea bebelusha mai repede afara!!!

Simona, revin la intrebarea ta. Eu l-am intrebat chiar aseara pe dr. meu despre streptococul B si mi-a spus ca nu-i necesar sa facem analiza daca facem cezariana.

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput