Mamici de iulie-august (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Katink spune:

Felicitari Sorel, sa va traisaca flacaul, sa fie sanatos si tie refacere rapida!!!! 

Multumim pentru veste Ella! 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
KULTA spune:
Mamini, sunteti niste draguti si tu ai o burticuta de invidiat. Sa ai grija de printesa ca-i promisa, nu? Irina noastra draguta zicea ca m-am rezolvat, ca i-am gasit lui Sebi pereche
.Mamini, nu esti nici pe departe balenuta, cum iti place sa te "lauzi".
Fetele, joi merg la control si voi spune asistentei tot.
Se pare ca in fiecare seara avem fete de "planton" pe DC.![]()
Azi noapte m-am trezit din cauza ca bb lovea tare rau.Nu mi s-a intimplat pina acum. E ciudat sa te trezeasca din somn.
Felicitari Sorel.
Mai stie cineva, ceva de Orca?
Irina, nu te mai stresa de cezariana. O sa fie toate bune. Oricum, din saptamina 38 ar trebui sa fii pe faza.
Pupici
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:

Felicitari, Sorel!

Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si cuminte! Refacere rapida si mult laptic!
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Simonaci79 spune:
Buna dimineata!
Da Irina, am fost la datorie aseara, din pacate!
Am adormit abia pe la 5.30 dimineata, ca am stat in pat si nu ma lua somnul!
Si acum m-am trezit cu noaptea-n cap ca ma arde gatul si stomacul de simt ca innebunesc! Si parca am stomacul in gat! E ingrozitor cu arsurile astea! Am mancat jumatate de ciocolata deja ca parca mai imi trece de la ea!
Mamini, crede-ma stai f bine! Esti si inalta tu. E drept ca si eu am 1.76m dar eu am depasit deja 90 kg!
Si nici nu pot sa dau vina pe sarcina, ca am plecat de la 79! (dar parca nu se vedeau chiar asa ca acum!) Parca sunt pufoasa toata! Irina, nici tu nu trebuie sa te plangi, ca si tu arati bine! Dar tot timpul cand te plangi imi amintesti de faza cu portocala! 

Hai ca macar un lucru e ok in dim asta: merge DC repede! (chiar daca mie imi da tot eroare)
Simona
si
Mario 36+
Katink spune:
Neata Kulta, ieri intreba Anis de noi si azi suntem amandoua la prima ora pe DC ![]()
Mamini, am vazut si eu pozele, dar sincer nu esti chiar asa de mare cum ne-ai tot amenintat
, esti o graviduta draguta foc.
Irinuca, felicitari pentru control.
Dede si Ella, sa aveti spor la zugravit, daramat, amenajat si sa va mutati cat mai curand in noile apartamante.
Ursuletulpanda2005 si Mamini bafta la control astazi. Eu am de la ora 10.00 (11.00 ora Romaniei). O sa va scriu cand ma intorc.
Ei si sa va povestesc ce am visat azi-noapte
Am visat ca nascuse
noastra pe bondarelul ei si o anuntase pe Peca sa ne dea marea veste! 
ceva simptome? Cum te simti?
In rest toate bune la noi, de abia astept controlul ca ne face si eco, ultimul din sarcina, poate o sa imi mai faca cei de la spital unul inainte de nastere - nu stiu exact. Sa vad cum stau cu hemoglobina.... sper sa fie si mandra mea la fel de bine ca si mine.
Pupici si pe mai tarziu,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
Katink spune:
Buna dimineata fetele!
Credeam ca numai eu si Kulta bantuim pe aici ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
KULTA spune:
Katink, 'neata! Pe mine m-a trezit Danuta la 7,15 si gata, m-a pus la treaba. Ii era foame asa ca am sarit din pat.Pic de somn si sper ca o mai bag si pe ea la somnik vre-o ora.
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Simonaci79 spune:
Neata Katink! Nu sunteti numai voi! In dimineata asta ne-am solidarizat si noi!
Nu va mai lasam singure dupa cum vezi nici dimineata nici noaptea! Nu mai avem incredere ca daca lipsim un pic de tot, gasim 1-2 mamici cand revenim! 
Simona
si
Mario 36+
MONAI spune:
Sorel, sa-ti traiasca baietelul, sa va aduca numai bucurii
.
Mamini, arati excelent
. Eu nu inteleg de unde complexele tale de
? Pe bune ca nu e deloc cazul, ai o burtica frumoasa, frumoasa...
.
Irinabungau, si tu esti sexoasa rau
. Bietul Radu! Ce zice cand iti vede pozele?![]()
Fetele, sa vedeti cu ce m-am indeletnicit eu toata dupa-masa de ieri. Am primit de la niste prieteni un film, LOST ii zice. Are 24 episoade de cate 40 minute
, e fainut si vreau musai sa-l vad pana nasc
. Ieri am vazut abia 6 episoade.
Acum ma duc sa fac piata si alte comisioane administrative (Katink, azi fac mancare de dovlecel la cuptor cu snitele si salata
) si apoi matineu
.
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
37+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
andre_ea spune:
Mamini, zau! Ma asteptam sa vad un balon
cu maini si picioare
, dupa cum te exprimai tu. Cand colo vad o graviduta f. frumoasa, care pe deasupra are si ochi albastrii, nu? 
Nu mai ai voie sa te plangi.
Andy si
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos