Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

felictari lui Sorel si bun venit noilor bebelusi, sa fie sanatosi si mincaciosi!

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Fetelor, am pus poze cu burtica si cu marea...si cu iubitu`.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=/c23b&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Oana - dragutica foc grasunica! Sa-ti traiasca!

Kulta, imi pare rau ca te-am lasat sigurica! Ma bucur daca ti-am fost de ajutor! Dar ai mare grija! Mamini are mare dreptate: nu poti sta asa! Si eu faceam tot cu penicilina tratament si cu polidin. Din ce stiu eu este si asa ok de fol in timpul sarcinii, ca intareste imunitatea organismului (asa e Mamini? Sa nu fac vreo gafa!) Si oricum nu te opereaza pe infectie din cate stiu eu decat in cazuri f grave, deci oricum tb sa te tratezi inainte pana se calmeaza infectia. Sanatate multa si succes!

Adriana- Bravo! Ce fericita esti ca ai laptic! Sa dea Dumnezeu sa ai tot timpul si de fapt sa avem toate! Cred ca e super sa nu ai nevoie de biberoane si altele! Si Aidan, bebe dragut si cuminte, sa pape bine in continuare!

Irina - multumesc pt floricica! Nu sunt suparata. Am scris si la sectiunea de probleme si au zis ca nu ma pot ajuta, ca e problema de IP dar imi vor sterge celalalt user, sa nu raman cu 2!
Ce bine ca fetita ta e cumintica! Ai vazut ca sta cuminte cu capul in jos! Pacat ca ai probleme cu placenta! Dar lasa ca va fi bine!

Pisi_Ella - Noi iti tinem pumnii pentru joi, sa decurga totul ca la carte, sa fie bebe sanatos si tu sa te refaci rapid. Dar mai vb cu noi pana atunci,nu? Cand te internezi?

Ioana-multumesc mult pt raspunsuri! Stiu ca acum vb in necunostinta de cauza, dar am zis ca daca nu mi-l aduce pe bebe sa-l vad, ma scol din prima zi si ma duc dupa el! (m-am cam speriat pt ca am auzit la nasterea pe glob- ziceau fetele ca la Giulesti sunt cam nesuferite asistentele de la nou-nascuti). Sanatate multa si cat mai mult laptic si rapede!

Sorel- Sa-ti traiasca!!! Sa fie sanatos baietelul tau! Refacere rapida si un bebe sanatos si fericit laga mama lui!.Multumim Pisi_Ella pt veste!

DanaB- cred ca a fost super la plaja! Te invidiez! La noi, e departe plaja si marea! Noroc ca ne mai pune Irina poze sa ne aline dorul!

Fetelor, am si eu o intrebare (iarasi)- daca nastem prin cezariana, mai trebuie sa facem analiza pt streptococ B? Ca mie nu mi-a dat nici acum de facut analiza asta!

Pupici Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Buna Denisa! Ce mai faci? Cum te mai simti? Ai greturi? Nu te-am mai vazut pe la noi in ultimul timp! (eu mai intram la voi sa vad ce faci dar in ultimul timp nu am prea mai facut-o. Oricum am mari nostalgii cand va citesc acolo, ca-mi amintesc cum eram si eu la inceput-de fapt noi toate). Sanatate multa si sa fie totul perfect de data asta!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sorel, felicitari, sa-ti traiasca sa va bucurati de el si tie refacere rapida.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, dupa cum vezi ti-am luat locul, vb eu singura si nu am somn!

Va pupic pe toate fetelor, mai intru si maine, acum incerc sa adorm si eu, ma duc macar sa stau in pat.

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Mamini- Super pozele! Si un peisaj minunat! Iar tu esti o graviduta model, arati de nota 10! Ca si celelalte fete! (de-aia nu prea ma incumet eu sa pun poze sa nu vedeti ce balena esuata sunt!)

Ca tot veni vorba de balena, Orca balenutza noastra, tot nu stim ce a facut? Ce pacat! Te asteptam cu vesti Orca!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Simona, esti draguta, dar m-ai facut sa rid...oricum in materie de kg eu m-am stresat pina am ajuns la 80 de kg. de cind le-am depasit-adica de vreo 6 sapt in care am mai pus...mi-am dat seama ca ma agit degeaba, n-am ce sa fac, vad eu dupa aia...asa ca lasa jena...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Sorel, felicitari, sa fiti sanatosi s sa va intoarceti cu bine si cu mult laptic acasa!!!!

Mamini, arati suuuuper!!!!! Ce burtica dragutza ai, iar tu esti tare subtirica... dupa cum te plangeai, credeam ca esti balenutza ca mine...

Simona, este randul tau sa stai de straja pe DC????

Gata, mai vroiam sa spun ceva cuiva dar... am uitat!!
Noapte buna, ca pic de somn!!

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simonaci79 mersi de ganduri, sunt bine, de 3 zile nu mai am gretzuri, nu stiu dc e ca am fost libera si plecati si m-am trezit tarziu sau ca incep sa dispar ca inainteaza sarcina.Sper sa fiu bine in continuare si sa facem fatza la toate care vin.
Numai bine si tie si Irina stai calma ca si dc e cezariana va fi bine, poate se rezolva cumva sa fie ok.
Simptome catmai putine si numai bine, am pus poze noi din weeekndul trecut!Albumul este 1 iulie-a fost ziua canadei.

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput