Mamici de iulie-august (59)
Raspunsuri - Pagina 6
mamini spune:
Kulta, daca chiar e puroi si ai febra, nu sta mami, asa, ca faci o bacteremie de nu te vezi si pui si copilul in pericol. du-te tu frumos la dr si eventual iei o cura de o penicilina (e safe pt bebe) termini cu porcaria aia si stai linistita, ca nu poti sa stai asa si sa speri ca o fi o bacterie " de treaba" si poate nu-ti face figura...in conditii normale organismul lupta, dar cind ai burtica imunitatea e la pamint, nu e cazul sa risti, eu nu vreau sa te sperii, dar esti fata desteapta si citesti printre rinduri...poti sa vorbesti si la neuvola, dr de acolo e generalist si se poate uita la tine in git si la nevoie iti da un tratament sau o trimitere la orl-ist. poate e un simplu rosu in git care trece cu pastilute de git, dar daca ai o angina cu streptococ? suna miine la neuvola si du-te macar sa stai linistita.
M
KULTA spune:
Mamini, joi am control la neuvola si voi intreba ce-i de facut.
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
blackpanterro spune:
Na ca abia am timp sa intru pe DC.Aidan manca intr-una de parca nu mai apuca ziua de maine :)
Oana, ii dau numai san.Am lapte, si el este atat de fomist ca numai in sutienul pt alaptat stau in casa :) si pantaloni bineinteles - hehe.Mananca bine ca vad dupa cat kk face-o gramada :).
Am vazut-o pe Eva, este atat de dulcica si grasuta.
Si Aidan doarme cate 2-3 ore noaptea, se trezeste sa manance si sa il schimb.La fel si el plange la schimbat.
Ioana, si Andrei este un dulce.Am vazut ca ii faci baie, si eu ii voi face dupa ce ii cade buricutul, pana atunci, cu buretelul.
Irina ce mare a crescut burtica...si ce hainute frumoase, iti sta tare bine.
Adriana si bebe Aidan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
irinabungau spune:
Buna seara burtici, mamici si bebelici,
m-am intors si eu de la control, bebelusha mea este cumintica cu capusorul in jos, colul inchis, toate sunt ok!! Numai placenta zice verdictul: cezariana!!! Asadar peste cca 4 saptamani ne pregatim de taietura... hmmm, cam naspa, dar asta este!! Important este sa fie bebelusha bine, ca eu ma refac repede... Iau in continuare cate 3 utrogestan /zi, poate-poate...
Katink, Mamini, Simona, Adriana,
!! Sexoasa... ne!!! Doar daca nu te uiti in jos sa-mi vezi portocala... Ce-a ras nenea doctorul meu cand m-a vazut azi... nu ma mai vazuse de 2 luni... timp in care m-am umflat ca gogoasa infuriata...![]()
![]()
Simona, vorba lui mamini, las' ca noi te iubim si numai cu 16 mesaje... Parca-mi place mai mult cifra asta decat 24... ![]()
Uite o 
ca sa nu fii suparata!!!
Kulta, sper sa nu fie infectie, in caz contrar ar trebui tratata pana la nastere, ar fi bine si pentru tine si pentru bebe Sebastian. Vezi ca Mamini te sfatuieste de bine, doar vrea sa o bage pe felie pe cea mica cu Sebastian al tau!!!![]()
![]()
Pisi_Ella, ai mai castigat o zi!!! Las' ca nu-i rau! Referitor la mutat, bine totusi ca dupa cca o luna va mutati la 3 camere, copiii vor avea camera lor, ce bine!!!!! 
, lasa ca mai are
rabdare putin...
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
delia grozav spune:
Pai asa nu se mai poate, scrieti intr-un ritm infernal.
Oana super ingeras, si super poveste despre nastere. Sper sa fiu si eu asa calma ca tine.
Ioana sa cresteti mari si sa aveti laptic, insista ca o sa mearga.
Kulta, daca faci si febra NEAPARAT trebuie ceva tratament. Sa nu va fie frica de antibiotice ca v-am mai spus, noi dadeam la prematuri de 28-29 saptamani o gramada de antibiotice...cand era nevoie. Deci vorbeste cu medicul de familie, si ar fi bine si un consult ORL desi acuma n-o sa te opereze.
mamini zicea de streptococ. Oricum nu e acelasi cu cel din secretia vaginala de care ne temem atat de mult, dar tot nu e bine stai netratata.
Irda, sper sa fie totul bine, ca mai stai sau nasti, oricum nu e asa mic la 34-35 saptamani. Sa fiti sanatosi.
Noi lucram la apartament, am terminat cu instalatiile sanitare, cu termopanele, maine vin zugravii.
Vecinii sunt un pic alarmati, unii au mai comentat, dar ce pot face?Asa e la bloc. Si altii au lucrat si au facut galagie. Si nici nu am modificat asa mult, doar in bucatarie a fost un pic de spart.
Ma duc sa mananc ca de cand tot am citit mi s-a facut o foame de lup si nu stiu ce vroiam sa mai scriu
dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt
corbioana spune:
Irina pupici multumim ca va place de ginere. Aratam noi in poze slabuta dar avem de dat jos prin anumite zone nu spui unde… Dar pana nu ma apuc de sport no chance…
Aaaa si de ce oare mai fetelor mi se umfla acum o glezna unoeri ca la sarcina ??? e posibil asa ceva ?? Am pus de sambata burtiera sa aiba vreo treaba cu circulatia ??
Gabi multam frumos si mie imi place despre el. Doar suntem mama lui.
Simona durererea de operatie o resimt si acum dar e suportabila din a treia zi. Acum e chiar bine. Normal te misti in timp, si in functie de vointa ta. Dar vei fi motivata sa te duci la bebe si o sa fie bine. Nu stiu cu clisma cum e.
Delia multumim pai asa fac si am ceva deja trage micutul dar vad ca ne trebuie completare deocamdata.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
pisi_ella spune:
Buna!!! Azi a nascut Sorel!! Are un baietel de 3.200 kg, e inca la reanimare, a nascut prin cezariana. Atat mama, cat si bb, sunt sanatosi!!! Sa-i traiasca!!!!

_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burticitze mamicutze si bbi!
Felicitari Emaimee pentru buburuza! Sa va traiasca si sa fie cumintica! Si refacere rapida.
Irda, multa, multa sanatate si stati cumintele inca un pic.
Irinaimi pare bine ca sunteti ok. Las' ca poate scapi de cezariana. Inca mai e un pic de timp. Voi sunteti cumintzele si oricum o sa fie bine.
Si mie imi e groaza de cezariana, mai ales daca e sa fie "neprogramata". Dar "daca-i musai ... cu placere!". In fond atatea fete au facut si totul a fost mai mult decat ok. Singura parte buna e ca stii destul de bine ce si cand ti se intampla. Situatia e oarecum mai sub control decat la nasterea naturala. Mai ales daca e programata.
Fetele cu examene meritati un premiu special. Eu nu cred ca as fi putut "duce" o sesiune in starea de acum.
Fetele (si) cu nunti, iar o bila alba. Eu sunt o balenutza care abia rezista la serviciu. Iar acasa, una-doua tzup in pat. Dar sa stau la masa si, eventual, sa mai si tzopai? Nici gand!
Noi suntem ok. Am avut we lung, adica liber de vineri pana ieri.
Am ajuns si la plaja vineri dupa amiaza. Nu la mare ci la Ontario. Avem o plaja cu nisip (rezervatie naturala) tare faina. Si adia si un vantuletz caldutz de vara. Mama, ce bine a fost. Am inotat. Pooh nu a zis nici pas. Abia cand am ajuns inapoi acasa a inceput tzopaiala. Cred ca s-a speriat de valuri si de apa!
Maine mergem la control si sper sa facem testul de streptococ B. Poate ne lasa dom' doptor la vatra, cum ne-a amenintat data trecuta. Ce bine ar fi!
Acasa am "demolat" reteaua si n-am avut deloc internet zilele astea. Azi am citit cu greu ce ati scris, ca tare a fost mult!
Monicutz sper ca esti doar ocupata! Macar o saptamana-doua de vacanta sa ai si tu inainte.
danaB +
Pooh 36+ (mama, ce ne mai apropiem si noi!)
mamini spune:
sa traiasca noul membru al clanului nostru de burtici, mamici si bebei! felicitari noii mamici si refacere rapida!
M