Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Katink- multumesc mult de tot! Chiar pare razboinic de acum din burtik!

Kulta - nu este o idee preconceputa, dar depinde f mult de dr! Iti poate atinge din gresala corzile vocale in timpul interventiei dar am auzit ff rar de asa ceva! Mie vocea nu mi s-a schimbat de loc! M-am internat azi maine m-a operat si poimaine am fost acasa (cum ar veni...intelegi tu) Asta pt ca am vrut anestezie generala.(de scurta durata, cu masca cu cloroform cred, si m-am trezit singura si am baut o tona de apa imediat dupa, ca ai voie, ba e chiar recomandat!) Eu cred ca te poti duce chiar in ziua operatiei, iti face doar formal internarea cu o zi inainte. Exista si posib de operatie "pe viu", cred ca doar cu fas fas cu anestezic ceva in gat si pleci acasa dupa 2 ore sau trei, dar nu te sfatuiesc, ca e presiunea mai mare si pt dr, ca te doare si mai tipi, si mai misti limba... Stiu ca te leaga fedeles, dar e mai riscant! (Asta e parerea mea, nu dati cu paru daca gresesc) De refacut...m-a durut gatul cam 2 zile- dar nu tare, mai tare doar in ziua operatiei- si am tinut regim o sapt- adica nimic tare-numai compot, carne fiarta, iaurt etc, nimic sa te irite acolo, sa te zgarie - iar dupa o sapt pr ca era ziua mea am avut voie sa mananc friptura la gratar si inghetata!!! Deci cam o sapt! Daca tu canti, ma gandesc ca ar putea sa dureze un pic mai mult per de refacere sa nu soliciti prea mult gatul imediat, ca e mai mare solicitarea, dar in rest.... Eu si daca ar tb sa mai aleg de 1000 de ori tot asa as face!

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, operatia e simpla, pleci acasa in aceeasi zi si nu cred ca iti schimba vocea, din contra,cred ca iti protejeaza gitul, corzile vocale nu-s prea fericite cind e tot timpul inflamat faringele...medicul de familie sigur stie...
iar daca mai faci puroi pina se naste copilutzul se face tratament cu antibiotic, nu e bine sa stai cu infectie in corp.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Simona, foarte folositoare informatiile tale. Te pupik si sper sa ma decid cit de curind(dupa ce nasc) sa fac aceasta operatie ca am vesnic rosu-n git.
k33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irda, multa, multa sanatate! Sa stai cumintica sa se faca Daria mare! Noi ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie bine.

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, nu mai nasc miercuri, nasc joi!!! A fost o neintelegere cu dr....Joi, pe 7.
Ma pregatesc sufleteste...Bagajul l-am facut...Pt bb am pragatit tot...E greu ca o sa mai stam vreo luna jumate in garsoniera (ca de-asta avem), pana treminam renovarea apartamantului cu 3 camere pe care l-am cumparat in urma cu 7-8 luni...INca nu e gata, am facut totul de la 0 absolut....Peste o luna si ceva....sper sa ne mutam....Pana atunci...o sa stam toti patru intr-o camera...Ce sa facem....Sper sa nu planga prea tare asta micu....sa o lase pe Emma sa doarma...I-am cumparat deja sirop de colici, ceai Baby DRink...Ca sa le am....in caz ca....dar poate nu! Destul a avut Emma colici, acum poate ne fereste Dumnezeu!....

Pupici,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Oana, foarte dulcica printesa Eva! Si ii sta asa bine in costumasul roz si maaare!

Tu nu erai blonda?
Soacra si-a vazut nepotica? Sau are interdictie?

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Of, Mamini, eu cred ca am stat cu infectie in corp de la prima infectie a amigdalelor asa ca acum chiar nu mai am ce face. Amigdala stinga e cu bobite de puroi in permanenta. Voi merge cu siguranta pentru ca nu le mai suport.
Pupic,
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Kulta si eu tot o saptaman ash vrea sa mai reziste, dupa 11 poate veni oricand, ca se intoarce asistenta din CO...

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Daca esti cumintica foc, va sta cu siguranta. Sa va ajute Dumnezeu.
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Iar bintui singurica, si nu-i tirziu. Ce faceti, nanica?
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput