Mamici de iulie-august (59)
Raspunsuri - Pagina 10
irinabungau spune:
Denisa, am vazut ca ati fost in Cozumel!!!!!
Cool, este unul din locurile preferate!!! Cred ca v-ati simtit minunat, asa-i?? Cat ati stat?
Am vazut ca ai intr-o fotografie si unul din vapoarele pe care am fost eu: Carnival Conquest, super vapor!!!
Vad ca aveti ceva prieteni cu copilasi... sunt si ei romani? Ce bine ca aveti cu cine iesi la un pescuit... foarte frumoase pozele!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
lulu75 spune:
Mamini arati de nu se poate in poze. Pe cuvantul meu de fosta colega de liceu.
Esti dulce foc!
Luminita
34+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
anis spune:
Simonaci79, exact si eu am visat la fel..ca mancam mere..o tona de mere…e f ciudat..In sarcina eu am mancat mere la greu,undeva prin luna a 4-5, dupa care nu am m-ai putut sa le vad.Habar n-am ce inseamna.Si referitor la problema ta cu mesajele, da-I un PM, lui OanaB, e moderatoare…sau Tiei si sigur iti va spune ce s-a inatmplat.
Pissi Ella, ai mai castigat o zi in plus pana la marea asteptare..cred ca de abia astepti. Imi trmiti si mie lista ta de spital (obsesia mea
)
Albinutzza, din ceea ce vad eu, tu esti singura care se apropie de termenul dat de dr..,sau oricum peste sapt. 38…ai un bebe f hotarat…
Oana am vazut pozele…un ingeras roz..sa va traiasca!
ursuletulpanda2005,,, bafta azi la control!!
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am vazut ca tot vorbiti de streptococul ala.....CAn mai exact se face.Stiu ca in cursul sapt 36.
Eu am implinite 35 de sapt si merg pe 36? E OK sa o fac saptaman asta sau trebuie sa implinesc 36?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Anis, cred ca poti sa-l faci deja!! Nasti normal???
ALO, 

ce faci??? nu ai de gand sa apari azi sau... ne dai emotii???????????
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
anis spune:
Irinush, in prima faza dr m-a sfatuita sa fac cezariana, fiind o sarcina f pretioasa ,obtinuta prin FIv, dar eu i-am zis ca vreau natural si numai in cazul in care travaliul dureaza f mult sau ma chinuii ,sa ma treaca de urgenta pe cezariana sa nu riscam nimik.Saptamana viitoare merg la control si cred ca atunci hotaram..mai precis.
Deci e ok daca fac analiza acum?Delia?
AniS
Katink spune:
Gata fetele, ma pregatesc sa plec la control.
sper sa apara pana vin, daca nu, inseamna ca am visat bine ![]()
Pupici si va scriu cand ma intorc,
Katink
si dulcineea mea 35+
Fotografii
Simonaci79 spune:
Andre_ea, Dede si Irina - multumesc pt raspuns. Dr meu zic eu ca e f bun, dar in general nu ma trimite la analize inutile dupa cum zice el! Nici la Listeria nu voia sa ma trimita cu toate ca aveam o colega care are si cica asta se ia! El e de parere ca daca bebe creste bine si se vede bine la eco totul(si cum va spuneam ca bebe al meu nu e catusi de putin rusinos, face parada modei la eco de la inceput! Se invarteste pe toate partile ca un carnacior in tigaie sa-l putem studia) nu tb sa mai fac alte analize. Nu stiu! Cert e ca voi naste prin cezariana (singura posib sa nasc normal e sa iasa Doamne fereste pe drumul spre spital!)
Irina, asa zicea si sotul meu de ciocolata! Si crede-ma ca mie nu imi place ciocolata! Dar zau daca stiu ce sa mai fac! Ma omoara cu zile!!!!!!!! Preferam greturile de la inceput!(si au fost rele de tot)Acum incercam sa beau un suc de portocale si parca beau acid!
Anis nici eu nu stiu ce inseamna! Eu mancam unul mic si stafidit, dar cu o pofta..... Ma interesez azi ca stiu pe cineva care mai stie de-astea si-ti spun! Despre problemuta mea, tocmai Oana mi-a zis ca nu ma poate ajuta! Dar nici nu vreau sa ma mai gandesc! Lasa-ma asa la 16, ca ma dau si eu mai tinerica!
Oricum deja ma stie lumea pe aici, nu mai conteaza nr de mesaje! Au zis ca vor incerca sa rezolve (Marius zicea) asa ca mai astept!
chiar, ce e cu tine? Acum ca a trecut nunta s-a hotarat bondarelul sa iasa? Da-ne si noua un semn! Oricum, tinem pumnii!
Simona
si
Mario 36+
anis spune:
Katink...bafta azi la control! sa vii cu vesti bune depre printesa!!
AniS
irinabungau spune:
Da chiar Katink, tu erai martea cu controlul!! Te asteptam cu vesti bune.
Mai, eu cred ca 
isi rade de noi... nici pe Messenger nu a aparut!!!!
Emaimee, ce faci??? N-ai ajuns inca acasa????
Ca tot veni vorba de vise... am visat ca eram in fata unei vitrine plina cu ciocolata... de toate felurile!!!!! Si eram cu o prietena care-mi tot punea ciocolata in cos... Aoleu, sa-mi fac analizele sa nu dau in diabet de atata ciocolata!!!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.