Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Ioana, scump bebe Andrei!
Bai fetelor, n-am timp sa citesc tot, o sa revin.
Va zic doar ca am fost la control, avem o infectie cu e-coli, o sa iau antibiotice o sapt., in rest ok,
colul inchis, n-am pierdut dop, nimic, bebe a fost ascultat cu palnia si e ok.
O sa nasc normal cu peridurala, trusa o s-o cumpar eu, cand o fi de garda doctorita mea o sa ma
duc sa vizitez spitalul. Acusor, am intrebat-o pe dna doctor de antitetanos, mi-a zis ca se face daca nasti pe camp, e bine in general sa-l faci o data la
10 ani pt. ca previne infectiile care ar putea proveni din taieturi, cazaturi...Cine vrea sa-l
faca sa-l se poate la medicul de familie. Eu n-o sa-l fac.

Zina si bb Matei 34 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta...fetele...ramasag pe cap de bondarel

N-am nascut, am auzit ca m-ai visat Katink...inca nu...am zis cand ma apuka dau mesaj la Irina si va anunta ea...

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata, burtici, mamici si bebei dragalasi!
multumesc pt aprecieri, adevarul e cam noroc ca-s lunga ( nu chiar cit Simona, mi-ar fi placut) fiindca am kile, zau, nu ma prostesc. si dupa ce ca m-am ingrasat,normal, ca orice burtica, azi m-am trezit cu inca un kg in plus - sunt plina de apa! si sa vedeti voi balacareala la control- am la 1.30...cind am vazut acul la cintar ca se duce pina aproape de 85 mi s-a facut rau, PE BUNE. m-am sprijinit de perete. mi-e sila de teoria cu ai grija...blah...blah...la naiba, parca nu tot eu o sa ma lupt sa le dau jos, parca tine asistenta cura in locul meu...sper macar sa se fi intors a mea din concediu, e mai grasuta si e de treaba, aia de acum 2 sapt avea 35 de kile si era f inversunata...acum drept e ca cu apa cu tot 2.5kg in 2 sapt e mult! cum spuneam aseara, pina pe la 80 de kile a fost nasol, eram ingrozita de fiecare gram. acum deja...e penibil sa ma mai stresez.si in fond am luat 14,15 mai iau 3 pina vine scumpilica,vad eu dupa ce fac cu ele.
Andre_ea sunt verzi ochii, in Ro erau chiar deosebiti. aici sunt innebuniti dupa ochi caprui si negri, asa ca am zis ca daca mindra ia ochii lui tac-su tot e bine( 50% sanse, socru-meu are si el ochii verzi, soacra caprui).
Lulu, l-ai recunoscut pe Iubitu`? ca a fost cu un an mai mare ca noi in liceu si eram de pe vremea aia...
M33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini unde iti sunt pozele alea...ca eu nu le gasesc...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Salutare, salutare !

Sorel[/blue]felicitari ! [/blue]Sa creasca mare si frumos! Refacere cat mai rapida! [/size=5]

Fetelor azi dupa ce zile intregi am tot impachetat m-am trzit deznadajduita si plangacioasa printre cutii! Si brrr telefonul ... VINE PUIUTUL (Iulia ) ACASA CU TATICUL MEU SI STAU CU MINE!!! . Nu-mi mai incap in piele de fericita ( oricum nu-mi incapeam ).

Irina, esti traznet! O sa vezi ca vor fi si bb si tati in bratzele tale!!! Si daca ai si laptik mult o sa se bata de la tzitzi... Si-atunci sa vezi vecinii ! Glumeam ...

Delia, tare-mi place numele Medeea ! Pe taticutzul meu il cheama Pavel si de-acolo Paula. si e destul de sonor si merge langa numele lung de fam.

ANIS, unde ai facut FIV? Nu sunt de la inceput pe forum si nu stiu. Cumnatzica mea e interesata!

Simona, daca nu aflam de pe forum de streptococ nici nu -mi zicea nimeni sa fac analiza... pe la noi nu se practica aceasta analiza si nu stiu de ce ! apoi m-am documentat si el este raspunzator de fisurarea membranelor. Dar dr. tau e in masura sa-ti raspunda.

Dana, Mamini si Katink , succes la control!
Va pupicesc si ma grabesc sa-i fac Iuliei o tarta de fructe!!!
PAAAAAA! Am fugit la bucatarie! pe la 13 ajung!
Nu stiu ce se intampla!!! eu i-am dat alte caractere si culori ![/size=2]Ella2000, Iulia si surioara ei Paula [/size=2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Sunt socata de modul in care arata mesajul meu ... multumesc ptr. intelegere dar nu ma mai ajuta partea cu care ar trebui sa gandesc...

EllA 2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ela, la Giulesti am facut FiV-ul.

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis,uite aici linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=/c23b&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

eu pap ananas poate mai pisulesc ceva din apa asta, am niste degete ca niste cirnaciori, de la ce m-oi fi umflat asa...nu am idee, sare nu pun multa...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Mai fetelor, dar aveti o logoreee, de trebe sa stea omul o zi intreaga sa va ajunga din urma!

pana la urma am renuntat sa citesc cjhiar tot, o sa scriu mai multe mesaje pe masura ce avansez cu cititul!

Oana_C, felicitari pentru puiutza ta dragutza, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
refacere rapida si mult laptic pentru printesa!

Ioana_co primeste te rog si felicitarile mele intazriate pentru cea de-a doua fetita din grupul nostru, sa te bucuri de ea si de domnisoara cea mare!

AC super familie! sa fiti fericiti si sa va mearga totul bine!

Adriana ai grija sa nu devina critica situatia cu sanii, eventual imprumuta o pompa electrica de la spital!

acusor eu m-am lamurit de mult cum sta treaba cu nesimtirea...mai e mult pana departe, cum s-ar spune!

Imi cer scuyze dc am uitat pe cineva, dar mai scriu!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 35 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, super poze...imi plac mult si sexoasa mamika..deci la control a fost OK...lasa nu-ti mai fie frica, va fi bine ai sa vezi

Kulta si Irda, sanatate multa

Sorel...felicitari, sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu bine acasa

Ursuletzulpanda, multumimpt bila alba ...si tu cat mia ai de gand sa te duci la serv??? Bafta la control

Mamini, super poze, si ce culori minunate...iar tu...nu stiu unde te vezi ca nu esti deloc, mai cu seama ca esti inalta...eu am 1,67 si ceva mai mult de 95kg..a.sha ca lasa ca le dam noi jos

Simona, eu m-am uitat la ala cu Prigoana...am ras cu lacrimi, 2 nebuni...Auzi, soacra-mea imi psunea ca pt arsuri cand era [grvi] manca dulce, deci s-ar putea sa aiba efect la tine

Katink, vrem vesti bune de la control ..c.a tot ti-am bantuit visele

Gata, am reusit sa va citesc...cum spuneam inca nu am nascut, am visat foarte profund, si am dormit ca valiza in gara...multumuesc oricum...imi place ca suntem asha unite

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput