Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Frate, dar nimeni nu zice nik despre ORCA?Ori n-ati citit mesajul, ori nu stiti nik.Macar spuneti.
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Kulta, Orca nu a lasat nr de telefon, asha ca nu putem da de ea...au tot intrebat fetele...si se pare ca nimeni nu stie nemek de ea..a.steptam

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

multumesc mult pentru urare si multumesc mult pentru raspuns.
k33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari, Sorel! Sa fie cuminte si papacios bebitzul!

Pisi_ella, tinem pumnii pentru data de 7!

Irda, sanatate multa si nastere usoara, daca e cazul! Speram sa auzim vesti minunate in curand.

Vad ca ca acuma la luna noua incep sa iasa mai mult fetele la interval. Ce bizar, se pare ca nu e doar speculatie teoria asta ...

Kulta, sper sa nu fie nimic grav cu gatul tau ...! Multa sanatate!

Noi suntem bine, dar cam pleostiti azi. Am avut un drum de facut dimineata si m-am intors toata lesinata de oboseala, cu maini si picioare umflate si amortite.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini super pozele..si super burticutza...
N-a dat pe spate culoare cerului...m-a apucat o stare asa de dor de mare...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare~

Am reusit sa mai intru sa mai citesc cate ceva din ce postati voi, harnicutzelor, de zor pe aici. Noi suntem bine, crestem. Rares e un mancacios, ar sta cu tzatzuca mamei in gura toata ziua. E un smecher si jumate, deja a vazut ca e mai bine in brate decat in patutz si "scartzaie" una-doua sa fie bagat in seama. Bianca e o cumintica. Mananca, doarme cam 3 ore si iar mananca. Mai stam de vorba din cand in cand cate o jumatate de ora, dar oboseste si adoarme repede la loc.
E mama mea la mine deocamdata si ma ajuta cu ei, ca singura cam greu as reusi sa le fac fata. Desi incerc sa ii decalez, sa nu vrea de mancare in acelasi timp, parca se vorbesc, cum scanceste unul, cum face ce face si se trezeste si celalalt.
Sper sa am laptic in continuare pentru amandoi. Bianca manaca la biberon, inca nu are putere sa traga la san, dar ma storc si ii dau laptic de mamica. Stiu ca e foarte important, mai ales pentru ea, care e asa micutza.

Am vazut o parte din pozele bebeilor. Sunt toti niste scumpi, sa va traiasca si sa fie sanatosi! Avem si noi poze facute, dar sunt pe un aparat la care momentan nu avem softul necesar sa le transferam in calculator si mai sunt pe un film "clasic" care trebuie developat. Incercam pana la sfarsitul saptamanii sa ne aratam si noi mutritzele pe net.
Parca intreba cineva cum reactioneaza, daca se cunosc .. inca nu, am inteles ca pe la 3 luni incep sa se recunosca. I-am mai pus unul langa altul si se uita lung ... mai ales daca unul misca, dar nu cred ca inteleg ceva din ce vad. Seamana intre ei si au multe gesturi similare (cum isi strang guritza,cum dorm cu mainile in sus, pe cap, in aceeasi pozitie). Astept cu nerabdare sa mai creasca si sa descopar alte similitudini.

Pupici la toate mamicile si toti piticii!

Laura de Rares si Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

FELICITARI SOREL!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!

Oana-ti-am vazut puiuta.Toata roz si grasunica,iti vine sa o mananci!!!Iar povestea nasterii mi-a dat si mie mai mult curaj!!! Inca o data felicitari!!

Ioana-BB mic e un dulcic!_na ca a iesit si o rima!! Sa-ti traiasca si da-i inainte cu alaptatul-iti tin pumnii!!

Mamini-super frumoase pozele,iar de peisaje ...nu mai zic!!! Inainte sa citesc ce zic fetele,mi-am zis ca nu esti nici de departe grasa,ba chiar mai mult,in poza aceea facuta de la departare nici nu prea se vede burticutza-esti chiar slaba!!

Irina-nu-ti mai face griji cu cezariana,gandestete ca asa e cel mai bine pt. bebelina ta.Eu chiar daca nu am nici o prob. pana acum-si vreau nastere naturala din tot sufletul-sunt pregatita psihic-asa zic eu-pt orice!!

Kulta-bafta la controlul pe care il vei face in curand !! Iti tin pumnii sa fie bine cu gatul!!

Pisi-Ella-succes pe 7!! Oricum o sa fim si atunci pe baricade sa-ti facem galerie!!!

Ella 2000-ma bucur ca-ti vine micuta Iulia acasa!!Asa esti mai linistita ,cred!!

Zena-insanatosire grabnica! Nici eu n-am facut si n-o sa fac vaccinul antitetanos!!

Albinutzza-cum te simti cand mai ai atat de putin!! Nu ai impresia ca o sa nasti dintr-un moment in altul?? Eu cred ca as fi ffff agitata!! Un pt. bondarelul mic si cuminte!!

Sper ca nu am uitat pe nimeni-desi am vaga impresie ca am facut-o-la cat ati scris,nu m-as mira-mai ales ca iar m-am bazat pe memoria mea "fenomenala" care...,in ultimul timp,lipseste cu desavarsire!!!

Anda si buburuzu din burtica 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am uitata ceva...

FELICITARI, SOREL!!!! SA ITI TRAIASCA FLACAUL, SA FIE SANATOS SI TU SA TE REFACI RAPID!!!

Anis,te rog sa aduagi niste informatii la noi la listuta: la Rares 49 de cm, Apgar 8, nascut la ora 12:30, iar la Bianca 43cm, Apgar 7, 12:35. Am nascut la Maternitatea Cuza Voda, Iasi, cu dr. Irina Dumitrascu.

Fetelor care ati nascut, cate de cate kg ati reusit sa scapati pana acum? Eu am intrat in spital cu 76,5 si am iesit cu 63. Mai am vreo 6 de dat jos ca sa ajung la ce eram inainte.

Mai am o intrebare, tot pt mamicile cu copilutii deja. dupa baie, le faceti masaj cu ulei? Daca da, ce fel de ulei? De asta din comert, pt copii, sau de care? eu le fac baie cu ceai de plante in fiecare seara, dar nu i-am dat dupa aia cu nimic,inca si nu stiu cum sa fac.

Laura de Rares si Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

mamini pe sotul tau il cheama Dan?

Luminita
34+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Laura, ce frumos vorbesti despre micutii tai... asa m-ai induiosat!!!! Cred ca sunt niste scumpi, iar pe tine te simt plina de optimism si de fericire. Puiutii ti-au umplut casa, viatza dar si sufletul de iubire!!!Foooarte frumos!!!!! Bine ca este mama ta cu voi acolo sa te ajute, conteaza f. mult... e greu cu un bebelus, d-apai cu doi!!!

Ella2000, ce fericita esti!!! Ma bucur mult ca-ti vine puiutza inapoi acasa, cred ca delirezi de fericire!!! Ai fost super cu remarca ta, am ras de m-am tavalit!! Atunci sa-i vezi cum o sa se bata pe mele... Si eu sper din suflet sa fie pline cu lapte dupa ce-oi naste... ceea ce va doresc si voua!!!

Kulta, cum mai stai cu greturile? Ai mai varsat?
Despre Orca nimeni nu stie nimic, am pus mai multi intrebari despre ea, este clar ca nimeni nu stie nimic de ea. O asteptam sa vina acasa.

Boga, bine ai revenit!!!!! Nu ai net acasa? Ca noua ne este dor de tine!!!!

Gabi, cand ziceai ca mai este o runda de luna noua????

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput