Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laura ma bucur ca puiutii sunt bine ...mi se pare fascinanta ideea de gemeni si mai ales ca sunt o fetita si un baietel..sa va traiasca.Eu stiu ca dupa baita trebuiesc unsi cu ulei, fie de la Nivea, fie de la Bubchen sau Sanaosan, cam astea au fost produsele pe care fetele le-au indicat.
Completam si datele...

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura asteptam poze cu bebeii

Luminita
34+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Pisi_Ella, numai maine nu-i poimaine!!!!!! BAFTA, facem galerie!!!!!!

Laura, poti folosi ulei de copii de orice marca - mai putin Johnson care am auzit ca da alergii la bebelusi - sau ulei de masline fiert si racit. Este f, sanatos!!!

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Taman am bagat-o ...praji la cuptor si am fugit la voi.

Laura, ma bucur ca bb sunt OK. Ai dat bine jos! daca alaptezi slabesti. Eu am intrat cu 69 kg si dupa o sapt - doua aveam 56.
Dar... atentie! m-am ingrasat dupa ce am intarcat-o peIulia. Nu e regula. Dar ma trezeam noaptea fix la ora 3 ( ora la care alaptam ininte) si bagam rapid ce gaseam dulce prin casa. doar dupa 1 an am renuntat la apucaturile asteade somnambula...
Referitor la baita... DA! eu o faceam cu ulei Nivea sau Florena sau Sanosan cu manuta incet. si aveam si o crema super ptr. pielea lor. Au ceva asa ca o piele mai groasa exfoliata? nu stiu cum sa-i spun altfel . ptr aceea mi-am cumparat o perie speciala si o dadeam cu ulei si pe caput si apoi incet cu peria dinspre frunte inspre ceafa si in cateva zile nu a mai avit scoartza aia!

Anda, ase e voi fi mai linistita si greu nu-mi va fi ca va sta si tati aici o saptamana.

Irina, apropo de pompa naturala de desfundat canalele ! la mine a functionat si zicea ca le trebuie o putere extraordinara bblasilor sa suga!

Nu mai am rabdare pana la ora 1!!!

Anis , merci de informatie!

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Laura-eu o sa folosesc ulei de la Nivea.Sper sa fie bun!! Ce bine ca ai laptic pt. amandoi,sa te tina tot asaca sa creasca puiutii mari si sanatosi!! Cate un pt fiecare!!!

Anda si buburuzu din burtica 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Luminita, ai vazut ca ti-ai adus aminte? nu mai are parul lung ca in liceu, in rest arata la fel, nu-i asa?
Laura, asteptam poze, sa iti traiasca si sa creasca repede si bine amindoi.
eu ma pregatesc de plecat la control si ma ia groaza...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irina, azi n-am vomat inca dar nu-i tirziu. Ma simt oricum nashpa pentru ca la noi e foarte cald.
Anda, Gabi, multumesc mult pentru incurajari. Si eu sper ca nu am infectie ci doar rosu-n git.
Laura, sa-ti traiasca puiutii.
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Sorel, felicitari pentru flacau! Sa fie cumintel si sa pape bine laptic din "fabricuta"!

Abia am reusit sa citesc tot. Sunteti prea rapide pentru neuronul meu...
Noi continuam sa stam numai in pat si sa ne bucuram pentru fiece zi care trece si suntem tot doua intr-un ambalaj... Daca nu-i foarte grabita, peste 4 saptamani ne vom privi in ochi (ea cu tati, ca mami va fi anesteziata, seara tati cu mami, si daca voi fi eu cuminte, sper ca si fata cu mami tot in aceeasi seara).
Odihniti-va cat mai mult, ca m inteles ca avem nevoie de energie. Sarcini usoare in continuare!

Pupici,
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu ma simt tare ametita azi..chiar am avut unele ameteli...la analizele de acum 2 sapt..nu aveam probleme cu fierul...decat un pic cu ca....dar oricum mi se pare ciudat...de parca as fi in primele luni

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari emaaimee!!!! sa fii fericita alaturi de printzesa ta si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei!!! Oau ce usor ai nascut! Vreau si euuuuuuuuuu.......

Bun venit pe lume, puiule mic!

Ai vazut ca am nimerit-o la tine cu sexul bebelushului, shtiu cat de mult iti doreai sa fie fetitza!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 35 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput