Mamici de iulie-august (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura 25 bun venit acasa, laptic mult si rabdare la infinit sa ai grija de amandoi puiutzii! Mi-a placut mult povestea despre Bianca cea luptatoare, e o scumpa, transmite-i si pupiciic mei si de asemenea lui Rares!

Corbioana si tie bine ati revenit, de data sat dupa ce ati facut cunostinta cu Andrei! Si tie laptic muuult, sa nu renunti la alaptat si sa ai biberoane super speciale pt bebei mici, cu gauri aproape invizibile, ca sa munceasca serios si sa nu renunte la san puiul!

AC merci mult de pontul cu jucariile, se pare ca functioneaza! Si eu vreau neaparat sa-i luam Mirunei o gramada de chestii, din pacate ea nu va fi acasa cand vom veni acasa cu bebe mic! Asha au hotarat mama si sotul meu, ca e prea stresant sa mai avem si grija ei in perioada aia..ce sa fac, m-am coinformat, ca pe ei va fi greul atunci...

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 35 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Gata si controlul.

Am luat 1kg in 2 sapt., dupa cantarul de la cabinet pana acuma am 9kg in plus, dupa cel din casa am 10kg...
Tensiunea 12 cu 7, in urina nu am nimica, dar tot prost stau cu hemoglobina (10.0). Trebuie sa iau in continuare 2 tablete de fier pe zi... I-am ascultat 20 minute inimioara, 150batai/minut ca si acu 2 saptamani....

Din pacate azi nu mi-a facut eco ca era ff aglomerat si m-a chemat maine la ora 14.00 sa imi faca eco sa vedem ce face mandra mea acolo.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

A fost tare Mamini cu lista ei "restransa", frumoase pozele din concediu.
Oana C, Eva e o dsoara frumusica si grasuna. Vorba lu' Dany, ce-ti mai face soacra, mai ai timp sa-i gatesti?
Irina, unde sunt cele 17 kg? te-ai ingrasat la fel ca mine, pe burtica, la trunchi, la maini, glezne ai! si eu! si ma bucur tare ca deocamdata nu mi s-au umflat deloc picioarele.
Ella, bafta pe 7!
A nascut si Sorel! Sanatate multa!
Kulta, al meu nu m-a pocnit niciodata asa tare ca sa ma trezeasca, sau poate dorm eu ca valiza in gara si nu simt. Urata treaba cu gatul, poate mai bine o rezolvi acum inainte. Eu o sa trebuiasca sa ma operez de tiroida, candva dupa nastere si imi pare rau ca n-am facut-o inainte de bebe.
Simona, tu cu noptile nedormite...te antrenezi pt Mario. Nu cred ca trebuie sa mai faci secretie de col pt streptococul B, daca faci cezariana ca nu mai trece bebe pe acolo si nu mai intra in contact cu el, zic si eu, nu bag mana in foc.
Irina Bungau, ai fost la control?, sau mai avem inca o Irina, sunt confuza, toata lumea i-a urat bafta la control Irinei, apoi felicitari, da eu nu stiu sa fi scris tu ca te duci la control...!?
Anis, mie ieri mi-a luat secretie de col pt. streptococ si ieri am intrat in sapt. 35.
Laura, ce greu si frumos trebuie sa fie sa ai si fetita si baietel in acelasi timp si sa-i vezi ce diferiti sunt deja. Sa ai laptic, rabdare si putere sa-i faci mari.

Zina si bb Matei 34 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Zena, ai implinit 35 si intrai in 36? Sau ai implinit 34 si ai intrat in 35?

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

gata..am vazut la semnatura..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Trebuie sa fim activi ca altfel ma dati la disparuti

Gabi, cred ca ar trebui sa te odihnesti...

Laura, ma bucur ca pitici sunt sanatosi, ce frumos, se vede ca esti optimista, si Biencutza e o luptatoare...poate o ajuta si fratele ei

Anda, au trecut emotiile, parca nu mai am, imi doresc sa-l vad pe Luca ...numa la asta ma gandesc de ceva timp...si faptul ca nu am nemek, ca nu ma doare, imi da o stare de liniste

Boga,net acasa nu ai?!?!? Ne e cam dor de tine ...ce ne facem??!?!

Katink, vad ca ai iesit bine la control, lasa ca Fe o sa fie bine, si maine o vezi si pe mandra ta

Noi nu avemo zi prea fericita, parca toate merg pe dos...dar incerc sa stau calma, ca sotzul meu a zis sa nu ma agit ca ia el tot asupra lui...sa stau cuminte...de-asta il iubesc, ca stie sa ma linisteasca
Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Katink...lasa ca si cu fe si fara puita sa fie bine..mai ales ca o sa o vezi maine.Si eu de abia stept sa o vad sapt care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

si am uitat sa zic

AMR 13 zile...ce putin mai e

Albinutzza 38+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Opaaaa..trebuie sa deschis alt capitol...CU NR 60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Boga, ce faci ai net acasa sau ai venit la servici? La control cand mai mergi?

Laura25, ce frumos ne-ai povestit despre puii tau Pupici si mult laptic pentru amandoi!

Pisi_ella, bafta joi la operatie! ce putin mai ai!!!

Kulta, de Orca am mai intrebat si alte fete, dar pentru ca nu a lasat nici un numar de telefon nu are cine sa dea de ea... asa ca stam cumintele si asteptam sa dea ea un semn de viata cel mai probabil cand ajunge acasa...

Pupici, plec sa manac,
Katink si dulcineea mea 35+

Fotografii

Mergi la inceput