FIV 37

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Delia, felicitari !!! Bucura-te, samburelul o sa simta asta si o sa fie tare fericit. Vorbeste cu el, spune-i cat de mult il iubesti si ca abia astepti sa va imbratisati.
Sanatate multa, o sarcina usoara si un bebelus scump si sanatos !!!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Delia draga, felicitari din suflet si sa ai grija de puiutul tau cel mai pretios dintre pretiosi.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa-ti mai doresti sa-i faci un fratior (o surioara).
Sanatate si bucurii maxime,

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Crinuta draga eu zic sa nu te pripesti.
Din ce am citit (si - nu putin) am gasit ca menogonul este net superior. Este obtinut din urina de femeie la menopauza (99%natural) pe cand gonalul este sitetic.
Dac vrei sa te convingi da cautare dupa menogon si ai sa gasesti articole foarte interesante.
Unde mai pui ca este si mult mai ieftin.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Luli de sfat . M-ai pus pe ganduri. Am sa mai citesc si eu. Si e diferenta de pret importanta pentru mine. Dar oare de ce dr. imi vorbea tot de gonal f sau puregon? Pe mine si asta m-a influentat.
Mie mi-a spus ca imi trebuie 30-35 fiole gonal f. Alte fete care au facut cu gonal f cate fiole au folosit?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Delia21 si ai grija de samburelul din burtica. Ce emotii ai avut pana acum dar sa vezi de acum in colo 9 luni si apoi cand il ti in brate. Dar merita toate sacrificiile si noptile nedormite. Cand ma uit la Mihnea imi trece si oboseala si durerea de operatie tot nu mai simt nimic.
Multumesc frumos Ilenya ptr urari si iti doresc din suflet sa ai si tu parte de aceasta bucurie imensa care nu poate fi egalata cu nimic pe lumea asta.
Bafta tuturor!

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Delia,felicitari inca o data,sa dea Dumnezeu sa ai un bebel/bebica sanatos si sarcina usoara!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
Eu sunt a doua zi de menogon. Nu doare deloc. Am facut si ieri si azi cate 4 odata si voi continua asa pana imi mareste doza la 5 probabil. Ma simt mult mai bine de cand fac menogon. Nu mai am draci deloc, m-am calmat, dorm bine, nu mai visez urat, sunt cu totul alt om. Dupa diphereline am fost foarte nervoasa. Luli, chiar deloc nu m-a durut dipherelinul nici cand mi l-a facut si nici dupa. Cand ma gandesc ca bag 1.200.000 de lei in funduletz zilnic ma apuca ameteala. Abia astept sa ne vedem.
Moni, mi-e dor de tine si ard de nerabdare sa-l vad pe Mihnea!!! Poate ne vedem "in echipa" cand vine Luli. Te pupicesc dulce.
Fetelor eu o sa intru mai rar ca nu prea vin pe la birou, dar o sa va tin la curent cu starea mea. Multumesc ca sunteti alaturi de mine si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi ma bucur ca esti bine. Iti tin pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi,succes in continuare;ma bucur ca nu dor injectiile,ca incerc si eu sa ma pregatesc sufleteste! sa dea Dumnezeu sa bem in cinstea ta si a bebelului in august!

Ca veni vorba:te ingrasi in urma tratamentului?asa am inteles;si cam cate kg ati pus cele care ati trecut prin asta? macar sa stiu sa mai dau jos inainte,ca sa am unde pune.
Succes la toate si !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca 2 spune:

fetelor am o mare urgenta.luni fac punctia . am 3 embrioni care pot fi recoltati.endometrul e de 14.dar vreau sa imi spune-ti cat se da la dr ginecolog(niculescu) , la dr embriolog(cocei) si la anestezist.si cand se da la punctie sau la et.va rog sa imi raspunde-ti.pa

Mergi la inceput