FIV 37
Raspunsuri - Pagina 8
anemona spune:
Tabitha, nu stiu daca este sau nu compenst Gonalul, sotului meu i-a fost recomandat cu ceva timp in urma, dar nu l-am luat pana la urma. Eu am facut stimulare la FIV cu Menogon. Ar fi super sa fie compensate, desi ma mir si eu, stiam ca aceste medicamente nu sunt subventionate de stat.
Incercati si la Farmacia Academiei (Str Ion Campineanu, vis a vis de B1TV si de Hotel Continental. Acolo gasise sotul meu si stiu ca aduc mai mereu, chiar si e baza de comanda.
crinuta71 spune:
Si eu stiu ca este compensat si gonal f si puregon (mi-a zis cineva de la un cabinet medical). Dar nu stiu daca se gasesc la farmacii care sa il dea compensat si parca este si un plafon maxim de compensare pe luna pentru un pacient.
anemona spune:
Exact, e vorba de acel plafon. Un tratament pentru stimulare costa cateva zeci de milioane, nu stiu daca se poate compensa o asemenea suma. Daca compenseaza doar cateva fiole nu ajuta la nimic.
Dar poate s-or mai fi schimbat lucrurile, incercati sa aflati pentru ca daca ar fi asa ar fi excelent.
luli spune:
Seara buna fetele,
Crinuta am cautat daca se dau compensate dar nu am gasit.
Uite mai poti cauta si tu aici:http://www.casan.ro/pdf/medicamente/Decizia_201.pdf
De ce nu ti-a dat sa faci tratament cu menogon? e mult mai ieftin (o fiola e in jur de 39 ron - 390.000 rol)
Luli
crinuta71 spune:
Tabitha: Nu ti-am spus ca nr. de tel. care ti l-am scris este al firmei Geneva Romfarm care importa si distribuie gonal f in Romania.
Luli: dr. mi-a spus ca pot face tratament si cu menogon daca vreau. Dar el totusi prefera gonal f sau puregon, din cate am vazut. Eu sunt cam alergica la tot felul de substante si ma gandesc ca gonal f sau puregon nu sunt obtinute din produse biologice. Si as putea sa-mi fac singura injectiile. Dar inca nu le-am cumparat, ma mai pot gandi. Le cumpar numai dupa ce fac toate analizele. Multumesc mult de adresa de site pe care mi-ai trimis-o. 
Dypherelinul doare? Dar gonal f? (mai ales ca vreau sa mi le fac singura)

In legatura cu compensarea gonal f si puregon, mie mi-a spus cineva de la un cabinet medical ca sunt compensate 50% si mi-a aratat ceva liste pe care erau scrise aceste denumiri, dar acum vreo 2 luni. Poate s-a mai schimbat ceva. Dar oricum este asa cum zice Anemona cu plafonul acela si nu cred ca se compenseaza mai mult de cateva fiole (in caz ca farmacia elibereaza medicamente compensate).
Va pup pe toate fetele,
Crinuta 

ceciserban spune:
Crinuta sunt ok cam super ocupata la lucru si cam lenesa ca nu am inceput inca tratamentul,dar de luni e musai.O sa iau la inceput seara pastiluta ca daca o sa-mi fie aiurea macar sa nu fiu la lucru.Legat de compensate ce sa mai povestim daca nici pt. pensionarii amarati nu ajung si stau la niste cozi imense .Cum zice si Anemona pt. cateva fiole nu merita sa te stresezi.Am auzit ca Puregonul si Gonal F dor cam tare,eu de aia am luat Menogon.
Fetele e bine daca il tin in frigider jos de tot pana in oct?
Va pup pe toate si sa dea Domnul sa avem parte numai de vesti bune cu cat mai multe burticute dragute.
Pupici multi multi pt. Moni si Mihnea.
cecilia
ilenya spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Mihnea cel voinic va trimite un pupic. Acum stam pe burtica si mami ne supravegheaza.
Noi intram mai rar ca mancaciosul asta mananca din ora in ora o fraieresc pe mami care imi da de cate ori vreau tatica si mami e putin cam obosita dar ii trece.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Monica, draga mea, sa-ti traiasca Mihnea, 'globuletul tau de aur' (si mama la fel imi spunea cind m-am nascut
Imi imaginez cum, peste citeva luni, se va juca cu BB surorii tale..un tablou la care ai visat ...
Te pupic si mi-ar placea sa te vad cu Mihnea in parc in calitate de mamica!

Delia, felicitari pt. reusita!!Sa ai parte de sarcina frumoasa si un BB (doi
Tia si Anis, mai aveti putin si va tineti si voi "globuletele de aur" in brate, sa aveti nastere usoara!!
pt burtici!BAFTA celorlaltor fete care se pregatesc sa aiba
la purtator!
Delia21 spune:
Tocmai am venit de la doctor si.....am un samburel sau o samburica si sunt foarte fericita.Sper sa fie totu bine pana la sfarsit.

, l-ai inceput? Sper ca merge bine.