FIV 37
Raspunsuri - Pagina 7
nicole74 spune:
Endomentrul de 11 mm este perfect, iar foliculii sigur mai cresc daca mai ai 3 zile de stimulare.
Stiu ca se recolteaza acei foliculi care la ultima eco (cu 2 zile inainte de punctie) au 15 mm si ca acestia ajung la 20 mm pana la punctie.
Multa bafta
Nicole 31 saptamani
lauion spune:
Raluca, foliculii de la 18mm in sus pot fi recoltati pentru FIV, In 3 zile de stimulare oricum vor mai creste, plus ca mai ai inca 36 de ore dupa pregnyl pana la punctie!
Nu te mai stresa si cu Dumnezeu inainte, in fond e nevoie doar de unul puternic! Eu am mai povestit de o cunostinta de-a mea care a avut un singur embrion si acum are o mandrete de baiat de 2 luni! Deci se poate!
Bafta multa!
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Tabitha ti-am trimis e-mail despre ce ai intrebat. Tu cate fiole de gonal f va trebui sa folosesti?
Bafta la toate fetele care sunt in tratamentul pentru FIV sau care asteapta rezultatul!
Crinuta
Tabitha spune:
Sper sa reusesc sa primesc e-mailul; am tot verificat si nu am primit nimic.
Multumesc oricum pentru amabilitate.
Deocamdata mi s-a spus doar sa cumpar 2000 - 2500 unitati de Goral F. Nu stiu ce inseamna asta, cate injectii reprezinta. Sper sa ma mai luminez si eu citind pe aici.
Cu speranta, Tabitha
anemona spune:
Tabitha, o fiola de Gonal F are 75 UI, deci faci calculul cate fiole trebuie sa cumperi.
Multa bafta tuturor !
Anemona
Tabitha spune:
Draga Anemona,
Ai putea sa imi spui si cat costa fiola de Gonal F? Si daca se da cumva cu 50% compensare, ca am vazut acest medicament in lista de medicamente conmpensate.
Merci mult de tot
Tabitha
Tabitha spune:
Draga Crinuta,
Daca nu te superi, te rog sa-mi mai trimiti o data prin e-mail informatiile; nu reusesc sa primesc nimic. Sau daca nu, poate le postezi aici.
Merci de intelegere.
Tabitha
crinuta71 spune:
Tabitha
M-am interesat si eu de gonal f unde se gaseste. Dar pe mine m-au interesat farmaciile din Cluj unde il gasesc. In Bucuresti gasesti mai usor. Ca sa aflu farmaciile eu am luat un nr. de tel de pe un site, pe care ti-l trimit (nu stiu, e voie sa-l scriu pe forum?). Am sunat acolo si mi-au spus care e farmacia din Cluj (tu poti sa intrebi de Bucuresti). Persoana care raspunde nu e prea draguta, dar iti spune totusi ce te intereseaza. Pot sa-ti spun ca o fiola de gonal f de 75 UI este ceva peste 980.000 lei. Nr. la care am sunat este: 021/231.35.61.
O alta cunostinta mi-a spus ca gasesc gonal f la farmacia 2NA din Bucuresti, dar nu am nr. de tel.. Sper sa te ajute ce ti-am scris. De celelalte medicamente nu stiu nimic.
Crinuta
crinuta71 spune:
Tabitha ti-am mai trimis e-mail si PM cu site-ul. Oare e voie sa-l scriu aici?
Multumesc Tia (si pe mine ma interesa nr. de tel.).