FIV 37

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Endomentrul de 11 mm este perfect, iar foliculii sigur mai cresc daca mai ai 3 zile de stimulare.
Stiu ca se recolteaza acei foliculi care la ultima eco (cu 2 zile inainte de punctie) au 15 mm si ca acestia ajung la 20 mm pana la punctie.

Multa bafta

Nicole 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Raluca, foliculii de la 18mm in sus pot fi recoltati pentru FIV, In 3 zile de stimulare oricum vor mai creste, plus ca mai ai inca 36 de ore dupa pregnyl pana la punctie!
Nu te mai stresa si cu Dumnezeu inainte, in fond e nevoie doar de unul puternic! Eu am mai povestit de o cunostinta de-a mea care a avut un singur embrion si acum are o mandrete de baiat de 2 luni! Deci se poate!

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Tabitha ti-am trimis e-mail despre ce ai intrebat. Tu cate fiole de gonal f va trebui sa folosesti?
Bafta la toate fetele care sunt in tratamentul pentru FIV sau care asteapta rezultatul!
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sper sa reusesc sa primesc e-mailul; am tot verificat si nu am primit nimic.

Multumesc oricum pentru amabilitate.

Deocamdata mi s-a spus doar sa cumpar 2000 - 2500 unitati de Goral F. Nu stiu ce inseamna asta, cate injectii reprezinta. Sper sa ma mai luminez si eu citind pe aici.

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Tabitha, o fiola de Gonal F are 75 UI, deci faci calculul cate fiole trebuie sa cumperi.
Multa bafta tuturor !

Anemona

Mergi la inceput

Draga Anemona,

Ai putea sa imi spui si cat costa fiola de Gonal F? Si daca se da cumva cu 50% compensare, ca am vazut acest medicament in lista de medicamente conmpensate.

Merci mult de tot

Tabitha

Mergi la inceput

Draga Crinuta,

Daca nu te superi, te rog sa-mi mai trimiti o data prin e-mail informatiile; nu reusesc sa primesc nimic. Sau daca nu, poate le postezi aici.

Merci de intelegere.

Tabitha

Mergi la inceput

Tabitha
M-am interesat si eu de gonal f unde se gaseste. Dar pe mine m-au interesat farmaciile din Cluj unde il gasesc. In Bucuresti gasesti mai usor. Ca sa aflu farmaciile eu am luat un nr. de tel de pe un site, pe care ti-l trimit (nu stiu, e voie sa-l scriu pe forum?). Am sunat acolo si mi-au spus care e farmacia din Cluj (tu poti sa intrebi de Bucuresti). Persoana care raspunde nu e prea draguta, dar iti spune totusi ce te intereseaza. Pot sa-ti spun ca o fiola de gonal f de 75 UI este ceva peste 980.000 lei. Nr. la care am sunat este: 021/231.35.61.
O alta cunostinta mi-a spus ca gasesc gonal f la farmacia 2NA din Bucuresti, dar nu am nr. de tel.. Sper sa te ajute ce ti-am scris. De celelalte medicamente nu stiu nimic.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Farmacia 2NA - 336 67 27

37+

Mergi la inceput

Tabitha ti-am mai trimis e-mail si PM cu site-ul. Oare e voie sa-l scriu aici?
Multumesc Tia (si pe mine ma interesa nr. de tel.).

Mergi la inceput