FIV 37
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Delia,draga, ma las trasa de ce vrei tu ,numai sa ajung la mamici de 2006!
In ce priveste partea cu injectiile,Lachione, ma bucur sa aud ca nu dor (nu ca mi-ar fi teama de durere,buca-scuzati stanga,inca ma doare dupa 2 saptamani de la injectii),ca ma gandeam la numarul ala de 4 pe care trebuie sa-l faci zilnic..sau sunt mai multe ?!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Kariris spune:
andicule indiferent cate injectii se fac pe zi se fac toate odata, deci e ca si cum ai face una singura-o singura intepatura.
Delia21 spune:
A,.....pai asa nu ma mai joc,unele persoane triseaza si iau ovule inloc de injectii,pai asta-i corect?Vedeti voi de ce ursu n-are coada?
ceciserban spune:
Delia sunt si eu prin zona,va citesc zilnic si ma bucur sa vad ca esti bine si optimista,ca asa-i sta bine la o viitoare mamica si asta-i face bine si la bebe mic.Eu incerc sa nu ma mai stresez la lucru sa nu imi mai creasca prolactina dar nu prea reusesc.Ma gandesc si eu la sept cand o sa iau startul si eu la proba de foc cu FIV+ICSI,si sper sa iasa cu ochisori.Va pup dulce pe toate si acum sa tinem pumnii pt.Lachi si toate fetele ce urmeaza.
cecilia
laurabyby spune:
DELIA am facut pe 28 ET .abia astept ziua de marti ce pot spune e ca am sani ca piatra si ma dor tare sper sa fie de bine. va pup pe toate
ceciserban spune:
Laurabyby sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori si la tine ca la DELIA.Tinem pumnii stransii sa fie cat mai multe gravidute anul asta.Pupici pt. toata lumea .
cecilia
Tabitha spune:
Buna!
Am mai scris acum ceva timp pe aici, dar o perioada am intrerupt deoarece trebuia sa pun ordine in ganduriel si deciziile noastre. Problema era sotul, care fusese depistat cu azoospermie, deci sanse o de bebe. Am fost insa in Turcia, sotul meu a facut o biopsie si au gasit psermatozoizi pe care i-au pus in 3 tuburi. Va urma FIV + ICSI. Deocamdata doctorul de acolo mi-a dat sa iau Aspirina 080 (cate 1 pe zi), Zinfo C (pe baza de acid folic) cate 2 pe zi si Cyclo-Progynova, din a 5-a zi a ciclului, pentru reglarea menstruatiei. Din cate am inteles de la el, in a 3-a zi aveam 4 foliculi pe un ovar si alti 2 pe celalalt, numai ca nu erau la fel de dezvoltati. Mi-a dat asadar acest tratament pentru o dezvoltare sincrona a foliculilor.
In a treia zi a urmatorului ciclu trebuie sa fiu din nou in Turcia, unde voi incepe tratamentul propriu zis. Ca si medicamente trebuie sa cumpar:
GONAL F - 2000 - 2500 unitati
CETROTIDE sau ORGALUTRAN (8 fiole)
OVITRELLE (2 fiole)
Imi puteti spune unde se gasesc aceste medicamente si cam cat costa? In Turcia ele se gasesc, dar costa in jur de 1500 dolari...
Va multumesc mult de tot si va doresc tot binele din lume .
Tabitha
raluca 2 spune:
buna fetelor.ieri am fost la echo.endometrul acrescut la 11.asta e bine.dar foliculii sunt de max diametru 14.5.ce sa fac?mai am 3 zile de stimulare.crede-ti ca se pot intimpla minuni?dr cocei spune sa continui.dr niculescu e rezervat
raluca 2 spune:
hai va rog sa imi raspunde-ti.am emotii.in mod normal pina acum care a fost cazul cu cei mai putini foliculi si care au reusit.si care ar fi diametrul minim pt un folicul sa fie viabil?19mm oare?