FIV 37
Raspunsuri - Pagina 5
ceciserban spune:
Lachi iti tin pumnii si sper sa fie totul bine si sa ai parte de cati bebei vrei tu.
Moni multi pupici pt.toti trei si unul special de la mine si sotiorul meu pt.Mihnea.
Crinuta ti-am trimis email.Te pupic.
Bafta tuturor,
cecilia
andicu spune:
Buna ziua tuturor.
Laurabyby si Lachi, va tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa va vad mamici dupa tura asta!
Monica,toate urarile de bine tie si bebelushului tau frumos si cuminte!Sa stii ca tu si restul fetelor care ati reusit(indiferent daca din prima sau nu)mi-ati dat sperante mari ca o sa reusesc si eu sa am un bebe sau mai multi (daca nu ma-ntind prea departe )
Anis si Tia, nastere usoara si la termen,sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si la fel!
Puteti sa-mi spuneti si mie in ce consta prima consultatie ?mai ales la dna dr Protopopescu?vreau sa stiu daca trebuie sa fiu dupa CM sau nu, nici nu stiu cum sa-mi fac programarea cu atata timp inainte.Conteaza in ce zi a CM sunt?
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Tia spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajare Va tin pumnii celor care sunteti in linie dreapta sa auzim de burtici si bebici sanatosi
Monica-Elena, sa-ti traisaca ingerasul, inca putin si ne intalnim in parc
Anis, nastere usoara!
37+
Kariris spune:
Multumesc fetelor pentru ca sunteti cu mine.
Multumesc Anemona pentru lamurire, chiar nu pricepeam nimic. Sa dea Dumnezeu sa reusesc. Acelasi lucru il doresc tuturor celor care se chinuie intr-un fel sau altul sa aiba un copil.
lauion spune:
Monica si de la mine pupici pentru tine si pentru Mihnea, nici nu-mi pot inchipui cat de fericiti sunteti!
Lachi estradiolul e OK, e bine sa fie mic, nu te mai stresa, totul o sa fie bine! Bafta multa si pregateste pt. batalie.
Laura multa bafta la test!
Delia21 momentan nu stiu cand voi face ET-ul, am tot sperat sa fie pana in vara, dar nu a fost sa fie; acum astept sa merg la o echo,sper sa fiu bine dpdv fizic, apoi vreau sa plec in concediu sa luam o pauza pana in toamna sa imi limpezesc creierasii. Nu stiu in ce masura voi reusi, am fost la mare in week-end si era plin de copilasi, fiecare avea cate 1-2 agatat de mana si mie mi se facea inima din ce in ce mai mica cand ii vedeam ce scumpi sunt!...
Tia si Anis mai aveti putin, va tin pumnii sa fie totul bine!
,
dana p. spune:
Tia, nastere usoara iti doresc si un bebeic sanatos si mancacios!!
Sa stii ca acum te am ca exemplu si la toata lumea spun cum ai reusit tu sa ramai insarcinata cu trompele infundate, si tot sper ca poate s-o intmpla si la mine ca si la tine o minune sa raman insarcinata cu trompa mea infundata. Si la cei carora le-am spus despre tine imi spun " vezi nu-ti pierde speranta ca se poate pana la urma".
Anis si tu mai ai atat de putin si o sa-ti tii bebelina in brate. Iti doresc si tie sa ai o nastere usoara si bebelina sanatoasa!!!Pana la urma tu la ce medic ai fost pe parcursul sarcini , ca stiu ca te duceai si la Niculescu si la Tutunaru? Cu cine o sa nasti?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Kariris spune:
Fetelor m-a sunat de la Medsana si mi-au adus la cunostinta programul de "trageri". "Poligonul" se deschide vineri, pe 8. Incep cu 4 menogon/zi. Am ales sa merg dimineata ca sa am timp restul zilei sa ma ocup de altele si sa nu fie foarte cald, pentru ca voi conduce eu masina...si sa am si loc de parcare... ca-s totusi incepatoare.. Sper sa fac un funduletz mumos si bombat!
andicu spune:
Lachi,iti tin pumnii la tabacit !imi fac curaj la ce m-asteapta,imbarbatandu-te pe tine!sa-mi spui cat doare !DAR EU SPER SA NU TE DOARA !!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Delia21 spune:
LAURAbyby tin pumnii sa fie cu ochisori.Cand ai facut ET?
Lauion,foarte bine ca mergi in vacanta sa te relaxeziAndicule,scumpa,de guler si tot te trag la mamici de 2006.Si fi bucuroasa ca nu o sa-ti faci injectiile singurica cu propriile manute ca mine.Lachihai ca nu sunt injectiile alea chiar asa de dureroase,mai vorbim de progesteronul de dupa.Ceciserban,pe unde esti scumpa?
Kariris spune:
hihihi, Delia, nu o sa vorbim de progesteronul de dupa,... pentru ca io o sa folosesc progesteron ovule vaginale, nu injectii! Oricum prima injectie nu m-a durut si cred ca nici menogonul nu ma va durea. Pupici.