FIV 37
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta71 spune:
Fetele care ati facut tratamentul pentru FIV, si eu vreau sa va intreb acelasi lucru ca si Andicu, te ingrasi in urma acestui tratament? ![]()
Monica-Elena spune:
Iubitele eu in urma tratamentului de FIV nu m-am ingrasat absolut deloc si am facut 65 de injectii. In urma tratamentului cu clomifen si trei luni de puregon am luat 12 kg de care nu am mai scapat, dar in urma tratamentului la FIV nu am luat absolut nimic in greutate, iar pe tot parcursul sarcinii am luat 9-10 kg. Am plecat de la 70 kg si in 38 sapt aveam 80 kg, bebe Mihnea a avut 3 kg la nastere asa ca, curaj. Iar acum am revenit la greutatea de 70 kg la doua sapt de la nastere. Si inca nu am pus burtiera din cauza operatiei dar ma fac eu bela in curand.![]()
Bafta Lachi( si eu am inceput stimularea cu menogon tot intr-o zi de 8, pe 8 octombrie 2004). Ne vedem cu siguranta cand vine Luli.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
iliuta spune:
Buna fetele.Am si eu o mare rugaminte la voi.Am nevoie de nr. de telefon al d-nei dc. Laura Dracea de la Giulesti.Va rog mult de tot.Am sperat ca imi voi face analizele acum in august la Tm la dc. Ion Munteanu, sa ma intorc apoi in iarna sa fac FIV-ul dar nu se poate pt. ca e in concediu toata luna august.M-am gandit sa merg la Giulesti, sau in alta parte, nu stiu, vreau neaparat sa fac analizele acum.Dati-mi va rog un sfat sa stiu cum sa fac si incotro s-apuc, sa reusesc sa le fac acum, in caz ca e ceva rau sa am timp sa rectific pana in iarna.
Va multumesc mult si bafta tuturor.
Il pup pe Mihnea dulce de tot.
Mihaela
cristinici spune:
Buna fetelor'
'
Pt Delia sa fie sanatoasa si sarcina usoara, pt Moni sa-ti traiasca Mihnea, pt Lachi bafta sa fie cu reusita.
Pt Mihaela : poti sa incerci sa o gasesti pe dr Dracea la nr de la cabinetul de sterilitate 021 212.60.82. Eu cred ca poti sa-ti faci analizele de pe acum fara probleme. Stiu ca medicii de la Giulesti sunt in concediu in august , dar analizele nu cred. Pt anlize poti suna tot la spital la nr 021 221.58.63sau la 021 212.60.82
cristinicijavascript:'
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Fetele care ati facut tratamentul pentru FIV, si eu vreau sa va intreb acelasi lucru ca si Andicu, te ingrasi in urma acestui tratament?
Cand am facut primul FIV ( iunie 2004 ) nu m-am ingrasat deloc. Atunci am facut tratament cu Gonal F ( 24 de fiole ) si Pergonal (12 fiole ). Injectiile mi le-am facut singura si nu au fost dureroase absolut deloc. Eram deja plinuta ( 70 kg la 1,65 m ), insa nu mi s-a recomandat sa fac vreo cura de slabire, in coditiile in care doream sa fac FIV intr-un timp scurt. La a doua incercare ( noiembrie 2004 ), doar ET cu embrioni congelati am luat insa 7 kg in timp f. scurt ( o luna si jumatate ). Atunci am facut tratament cu : Estradiol, Progesteron, Aspirina 80 mg si Acid folic.
Am fost extrem de deprimata si din cauza esecurilor si din cauza greutatii la care ajunsesem, asa incat am decis sa fac pauza de un an la FIV si sa reusesc sa slabesc intre timp. Pana in prezent am reusit sa slabesc 18 kg ( acum am 59 de kg ) si mai am de dat inca 2 kg, ca sa ajung unde mi-am propus, iar in octombrie voi face urmatoarea incercare.
Delia: Felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos!
Monica-Elena: Sa-ti traiasca ingerasul Mihnea si sa va umple inimile de bucurie!

Tia si Anis: Va doresc nastere usoara!

Lachione si tuturor celor ce au inceput tratamentul - mult succes!
Cami
iliuta spune:
Cristinici, mii de pupici.
. Mersi, mersi, mersi.
O sa sun chiar maine sa vad ce rezolv.
Mihaela
laurabyby spune:
fetelor maine fac analiza BHCG abia astept aseara si azi dimineata am facut test de urina (CLUE FEMINA ) SI A IESIT POZITIV oare sa fie adevarat.am mari emotii va pup si va tin la curent bafta celor care sant in tratament
Tabitha spune:
Am si eu o intrebare. Aveti idee cat costa Puregon-ul, raportat la cantitate?
Va multumesc si va tin pumnii la toate
Cu sperante, Tabitha
Tia spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Am si eu o intrebare. Aveti idee cat costa Puregon-ul, raportat la cantitate?
Va multumesc si va tin pumnii la toate
Cu sperante, Tabitha
muult mai mult decat menogonul.
nici eu nu m-am ingrasat si am facut peste 70 de fiole de menogon.
nici diphereline-ul, nici menogonul nu sunt dureroase.
bafta fetelor, va tin pumnii, asteptam burticile
38+
saftoiu_gina spune:
Buna fetelor.Vreau sa va spun ca sunt f. suparata , cred ca Dzeu nu se mai uita la mine deloc.Dupa cum stiti eram insarcinata si aceasta sarcina s-a incheiat prin-tro sarcina extrauterina, a doua la mine, dar aceasta fiind obtinuta prin FIV.Nu stiu daca aceasta este o eroare medicala dar stiu ca am suferit f. mult.Totusi as vrea sa mai incerc, dar e vorba de bani pe care acum nu-i mai am si trebuie sa-mi conving sotul s-o mai facem odata.Isi doreste f. mult dar nu vrea sa ma mai vada suferind. Va las nr. de telefon de la GIULESTI s-au schimbat toate . NR. de la FIV 0213161277 si centrla 0213161281