FIV 37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Cecilia eu am fost la d-na dr. pe 12 iulie si mai merg tocmai pe 13 sept ( atunci va avea prima consultatie dupa concediu ). Pana acum nu am facut nici o analiza, am sa incep cu cateva saptamana viitoare si cele mai multe vor fi facute in august.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Felicitari,ma bucur mult ca si tu ai reusit.Sa dea Domnul sa devina ceva molipsitor si toate sa reusim ca sa dam fuguta la mamici de 2006.
Crinuta cred ca am scapat.Azi am fost ok,nu mi-a mai fost rau.Sper sa nu mai am probleme pana termin pastilutele.Ti-am trimis email.
Pupici tuturor si unul special pt. Moni si Mihnea.

cecilia

Mergi la inceput

Felicitarile sunt pt. Laurabyby.Eu am scris numele din prima dar nu stiu unde a fugit.Asa e cand esti la lucru si te grabesti.Multa bafta tuturor.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Laurabyby,FELICITARI!
SA FITI SANATOSI SI SARCINA USOARA!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Laurabyby, Felicitari...si ai grija de voi!!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Laurabyby! Aveti grija de voi.
Multa bafta celor ce sunt in tratament si celor ce urmeaza.

Pupici

Nicole 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LaurabybyFelicitari scumpa si sa vi repede la mamici de martie-april 2006.Valoarea lui Beta-h nu indica neaparat gemeni,asta se poate spunedoar dupa ecograf.sanatos,frumos si norocos sa-ti dea Domnu.

Pe mine ma luara greturile din somn,dar sunt bucuroasa foc ca azi ma duc din nou la doctor sa-l vad pe bebe

Mergi la inceput

Camieu am facut deja o gramada si ma gandeam sa le fac in august si pe cele care mi-au mai ramas.Multa bafta si sper sa ne vedem pe 13 la BUC. si sa fie bine pt. amandoua.O sa vezi ca o sa reusim si noi.Pupici.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

va multumesc mult va tin la curent eu inca nu am greturi dorm mult.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Laurabyby: Felicitari si sarcina usoara!
Cecilia si eu sper sa ne vedem pe 13 septembrie ( la CMIB ), sunt prima programata. Cu siguranta ca vom reusi si noi!

Cami

Mergi la inceput