FIV 37
Raspunsuri - Pagina 15
ceciserban spune:
Cami am sunat la Medsana pt. programare pt. data de 13 si mi-au zis ca prima zi de programare e 21 sept.Ca pana atunci DR. e in concediu.Mie mi-a facut programarea pe 21 sept. la ora 19.Ar trebui sa suni si tu urgent sa vezi care-i treaba.Nu stiu daca la Centrul med.international se poate mai repede oare?Ar trebui sa sunam si acolo sa vedem ce ne zic si acolo.Te pupic si bafta
.Poate reusim sa ne vedem pe 21 sept. atunci.Ce zici?
cecilia
Kariris spune:
Laurabyby FELICITARI!!! SARCINA USOARA!!! SA FITI SANATOSI!!!
fetele, eu sunt bine doar ca nu mai vin pe la birou si acasa nu am calculator si nici nu vreau ca as sta numai pe forum. tratamentul merge bine, ieri am fost la a 2-a eco dupa diphereline si s-au vazut 4 foliculi pe un ovar 4 pe celalalt, minusculi bineinteles nu s-a pus problema sa-mi spuna cat au pentru ca abia incep sa creasca; mai au timp pana la punctie, care va fi sambata sau duminica aviatoare. Endometru 5,8 si cam atat. Maine merg iar la eco si probabil imi va mari doza de menogon la 5 pe zi. Am slabit 2 kg de cand am inceput tratamentul. Estradiolul de ieri a iesit 34. Cred ca-i bine. Sambata fac iar estradiolul.
Injectiile nu dor si eu nici nu m-am ingrasat deloc, ba chiar am slabit.
Mai vorbim.
Va pup pe toate!!!
saftoiu_gina spune:
BADJOKE am facut FIV la Giulesti, la prof. Marinescu.In urma analizelor pina sa ajung la FIV s-a constatat ca singura trompa pe care o mai aveam era infundata total,dar intre timp ea a devenit permeabila ,surpriza ptr. toata lumea, [eu banuiesc ca de la tratamentul ptr. FIV aderentele sau eliminat]si din cauza unui spasm de frica oul s-a dus in trompa.Dar am uitat sa va spun ca a mai fost un emrion in uter care s-a oprit din evolutie,cred ca din cauza durerilor. Am si eu o intrebare . Conteaza sa faci analize ptr. FIV de papanicolau si clamydia? Andicu multumesc ptr. incurajari si multa bafta tuturor.
crinuta71 spune:
Cecilia ma bucur ca esti mai bine. Tie ce analize ti-a zis la le lasi pe mai incolo?
ceciserban spune:
Cami tu deci ti-ai facut programare la CMIB?Inseamna ca acolo vine de pe 13.Oare e o problema daca sun si eu si ma programez acolo.NU as vrea sa par neserioasa.Daca ma primeste la CMIB mai repede pot oare sa sun la Medsana sa spun ca renunt la programare?
Nu stiu exact cam cand incep primele fete tratamentul in sept.,ca sa stiu daca sa astept pana in 21,sau sa ma grabesc putin.
Crinuta am o lista si daca vrei iti dau un PM sau iti scriu pe email,ce am facut deja si ce mai am de facut.
Lachi iubita ma bucur ca esti bine si optimista sa fi in continuare ca asa iti sade bine.
PUPICI la toate fetitele cuminti de pe forum

.
cecilia
crinuta71 spune:
Cecilia cand ai timp, te rog mult sa-mi trimiti lista cu ce ai facut si ce nu. Multumesc mult. 

Lachi 
Va pup pe toate 
zisaCami spune:
Cecilia scuze pt. raspunsul intarziat, acum am intrat pe forum.
Eu mi-am facut 2 programari pt. orice eventualitate: pe 13 si 20 sept., ambele la CMIB, tel: 314.99.42. Parerea mea este sa-ti faci programare si la CMIB si vezi tu apoi unde poti merge mai repede. In general, am obtinut programari mult mai rapid decat la Medsana.
O sa ne vedem cu siguranta, acum numai sa vedem cand!
Sigur ca poti anula programarile care-ti sunt de prisos, indiferent unde, insa nu ai de ce sa te grabesti. Poti sa le anulezi si cu o zi inainte!
si mult succes
Cami
Tabitha spune:
Crinuta, iata preturile care mi-au fost comunicate de la Budapesta:
GONAL F - 150 unites = 8 043 HUF, de 3 ori 150 unites = 23 000 HUF
CETROTIDE 1 fiola = 9 046 HUF, 7 fiole = 41 658 HUF (de 0,25 mg.) sau 1 fiola de 3 mg = 41 658 HUF
ORGALUTRAN - 5 fiole = 46 000 HUF,
OVITRELLE - 1 fiola = 11 599 HUF
100 HUF (forinti) = 14470 lei (cursul BNR de maine)
Oricum, e mai ieftin decat la noi. Acum ramane de vazut daca se dau cu reteta din Romania (ca nu am de unde sa scot o reteta scrisa de un dr. din Ungaria).
Bafta multa
Tabitha