FIV 37

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu merci frumos si imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva,deja ma ia cu frica si tot ma rog la Dumnezeu sa nu aiba nimeni parte de asa ceva.Eu o sa fac FIV+ICSI la Medsana cu dr.Denisa Protopopescu si am avut prima discutie la inceputul lunii mai si m-a programat pt.toamna sept.-oct. 2005.E super dr.Eu am vrut si in vara dar era deja lotul complet.Ar trebui sa ai o discutie acum daca se poate si daca nu-i lotul de toamna complet poate te baga si pe tine acum,caci in agust e in concediu si dupa oct. nu stiu cand mai este alt lot si nici daca este in noiembrie,ca ma gandesc ca in dec. in perioada sarbatorilor nu cred ca este vreun lot.Poate in ian.-feb.Cel mai sigur e sa dai un telefon la Medsana si sa afli exact.Cum e la mare,ploua la fel de frumos ca si la Cluj?Te pupic si multa bafta in indeplinirea marelui nostru vis.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Andicu, in ceea ce priveste Medsana ar trebui sa mergi mai repejor la prima consultatie. Cum in august vor fi si medicii in concediu mai bine fa-ti o programare in septembrie. Sunt destule analize de facut pentru FIV si daca apar ceva probleme sa ai si timp sa le remediezi. Tratamentul pentru FIV in sine dureaza si el vreo 5 saptamani. Nu e o regula in ceea ce priveste perioada de la prima consultatie pana la FIV, depinde de fiecare pacient.
Laurabyby, ai facut testul de sange?
Raluca, ai facut punctia, cum stai cu embrionii?

Lachi draguta, au inceput sa se arate foliculii, cum se previzioneaza recolta?

,

Mergi la inceput

Chaiar Lachi cum stai cu productia de foliculi,spune-ne si noua ce mai faci.Sa speram ca esti si ca totul decurge normal,te pupic si tinem pumnii.De abia astept sa ne dai si tu vestea cea mare.
Multa bafta tuturor

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Cecilia se pare ca vom fi colege de lot! Si eu fac tot FIV+ICSI, tot cu dr. D. Protopopescu si tot sept.-oct.!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va multumesc mult, fetelor.
Cecilia,vad ca esti cam de mult in carti, m-ai pus pe ganduri; o sa sun maine dimineata la Medsana,sa incerc o programare cat mai curand.
Laura,ma bucur ca imi dai dovezi in plus ca dna dr Protopopescu este cea nimerita sa ma ajute cu FIV. Dupa ce v-am citit pe voi si pe celelalte fete care au fost la ea,m-am convins.
Sper sa reusiti toate din prima,si la sfarsitul toamnei sa va gasesc la viitoare mamici!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu eu fac FIV la Cluj. Dr. cu care fac FIV mi-a spus ce analize sa fac (am vorbit cu el de FIV in iunie). Dar merg la el din 2003. Am inceput analizele pentru ca daca apare ceva sa pot "repara". Eu sper sa fac FIV in septembrie (daca totul merge bine). Asa am vorbit cu dr..
Cecilia ti-am trimis e-mail.
Lachi nu ne mai dai vesti?

Am venit acum de la laborator. Analiza din secretie pentru clamidya e negativa. Mai astept rezultatul la cultura din col si la Papanicolau.

Mergi la inceput

Cami super fain.Ma bucur ca nu sunt singurica.Sa dea Domnul sa reusim toate si cum zice Andicu sa fugim repede toate la mamici de 2006.Tu cand mai mergi la ea acum?Mie mi-a zis sa merg la inceputul lui sept.Tu ai facut toate analizele,ca eu mai am cateva care mi-a zis sa le fac atunci,dar nu stiu ce sa zic,parca le-as face totusi in august,daca e ceva in neregula.
Crinuta merci de email o sa-ti scriu si eu imediat.Pupici.
Andicu sa suni cat mai repede la Medsana si sa fie cu noroc cum zici tu.
Va sarut pe toate si tinem pumnii sa iasa bine la toata lumea .

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

fetelor sant foarte fericita am facut testul de sange a iesit 470.08 cred ca sant gemeni am 2 bybysori ma duc duminica la eco .multumesc celor care sau gandit la mine, VA PUP PE TOATE SI BAFTA CELOR CARE FAC TRATAMENT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Am gasit medicamente mai ieftine in Ungaria, la circa 60% din preturile practicate in Romania. Acum incerc sa aflu daca in Ungaria se elibereaza medicamente pe baza reteta data de un medic din Romania.

Sa aveti grija de voi

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari Laurabyby ai grija de tine si de comoara din burtica.

Andicu loturile la Medsana sunt in fiecare luna chiar si in decembrie este lot de fertilizari. daca te-ai hotarat sa mergi la dr Denisa Protopopescu ai facut alegerea cea mai buna. Bocanila al meu adica bebe Mihnea este reusita dnei dr anul trecut in octombrie si l-a adus pe lume pe 25 iunie tot dna dr. E o minune de Om si de dr, iar minunea mea care se numeste Mihnea-Gabriel este datorata ei. Multa bafta!

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput