FIV 37

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cami, multumesc mult pentru informatii. Voi da in prealabil cate un telefon ca sa vad daca au medicamentele de care am eu nevoie si care ar fi pretul.

Aseara m-am interesat in Italia de preturile la aceste medicamente, dar sunt mai scumpe chiar decat in Turcia. Gonal F (2100 UI) costa 1200 euro, in conditiile in care aceeasi cantitate costa in Turcia 1000 dolari. Mai am o speranta in Ungaria, desi nu stiu cat mai este de actuala situatia ca preturile de acolo sa fie mai mici decat cele din Romania. Stiu ca acum cativa ani un medicament care costa 1.300.000 lei in Romania il gaseai cu 500.000 in Ungaria. Poate o fi la fel si acum, desi tare ma indoiesc, datorita intrarii Ungariei in UE si alinierii preturilor la cele din Vest.

Abia astept sa treaca zilele si sa incep pregatirea pentru FIV...

Cu speranta, Tabitha

Mergi la inceput

Nr. de telefon de la Farmacia Academiei este 310 18 89.
Poate mai au nevoie si alte fete de el. Am reusit sa gasesc Gonal F la pretul de 979.000 lei - 75 UI si Orgalutran 1.881.000 lei / fiola. Din pacate nimeni nu a auzit de Ovitrelle (sau Ovidrel, cum mai este cunoscut). Voi stiti ceva de acest medicament?

Multumesc
Tabitha

Mergi la inceput

Pentru cine intereseaza, farmacia Leda are nr. de telefon 316 27 67, si au Gonal F - 979.700 lei fiola de 75 UI, Orgalutran - circa 1,8 milioane fiola si Cetrotide - circa 8 milioane cutia cu 7 fiole. Ultimele doua medicamente se aduc la comanda de pe o zi pe alta.
Despre Ovitrelle nu se stie inca nimic... Mai am inca speranta sa aflu

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tabitha eu asa am luat nr. de tel. de pe internet, asa ca daca era gresit la ei ... am gresit si eu.
Pentru Gonal F75 e un pret foarte bun, eu am luat anul trecut ( mai ) cu aproximativ 1.050.000 lei fiola de la farmacia Leda. Avantajul la aceasta farmacie este faptul ca poti returna fiolele in plus.
Anis si inca o data nastere usoara si refacere rapida!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. Vad ca nu prea v-ati ingrasat in timpul trat. pentru FIV, asa ca m-am mai linistit. Eu nu sunt mai micuta si daca ma ingras arat ca o bila.
Cecilia cum merge tratamentul? L-ai inceput, nu? Am sa tin cont de sfatul tau.
Gina imi pare foarte rau pentru ce ai patit. Nici nu stiu ce sa zic.

Si eu incep sa-mi fac din analizele pentru FIV. Am vorbit cu ginecologul si azi am fost sa imi recolteze pentru cultura din col, ex. Papanicolau si ex. pentru clamydia. M-am gandit sa le fac pe acestea, in caz ca trebuie sa fac vreun tratament sa il fac pana in septembrie cand vreau sa fac FIV. Dar asa m-am zapacit la dr. (asa patesc intotdeauna) incat am uitat sa-i spun si de Papanicolau. Deci trebuie sa ma duc zilele acestea sa-i mai zic si de acest ex.. Sa-mi tineti pumnii sa nu am probleme cu rezultatul la celelate recoltari. Restul analizelor (din sange) le fac la inceputul lui august.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta draga am inceput tratamentul si e super aiurea.Azi de dimineata am crezut ca mor nu alta.Ma durea burta,capul,gatul,ochii tot,aveam greturi de muream;;;;;;oricum sper sa se obisnuiasca organismul cu ele si sa treaca in cateva zile simptomele astea ca altfel nu stiu ce fac,cred ca renunt si trec pe naturiste.
Dr. asta al tau nu-ti da si el o lista cu toate analizele?Cand a zis ca incepi tratamentul pt.FIV in sept. sau oct.?Ca la Medsana,din cate mi-a zis Moni, se incepe tratamentul in sept. si E.T. se face in oct.
Ai fost azi la Cluj?Hai suna-ma intr-o zi cand stai mai mult,bine?
Anemona m-am cam speriat de chestia asta cu riscul mare la FIV de extrauterina.Sper sa nu am parte de asa ceva.Ma gandeam ca macar chestia asta iti da mai multa siguranta dar normal nimic nu-i sigur in viata.Sa ne rugam ca totul sa iasa bine si atat.
Pupici si bafta la toata lumea

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cecilia,scumpa si eu am avut aceleasi simptome in primele 5-6 zile,oau,dar dupa,numai,cred ca se obisnuise orbanismul.Hai ca toate sunt trecatoare.Curaj scumpa sa suntem alaturi de tine.Ai idee pe cand ar trebui sa fie punctia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia nu am fost la Cluj azi. Analizele din secretia din col le-am facut aici in oras. La Cluj vin in primele zile din august pentru analizele din sange. Nu am primit lista cu analizele, din pacate. Am sunat zilele trecute si mi-au zis ce trebuie sa fac (le-am scris eu pe o foaie, dar vezi ca totusi am uitat sa-i spun la ginecolog de una). Eu as vrea sa incep tratamentul pentru FIV in septembrie.
Chiar daca te simti rau, nu cred ca e bine sa renunti la tratament. Pentru ca e important sa-ti scada prolactina. Iti tin pumnii sa te obisnuiesti cat mai repede cu tratamentul si sa nu mai ai asa efecte adverse urate.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Delia mamicuto draguto eu din pacate mai am de asteptat pt.FIV pana in sept.,ca lotul de vara,de iulie de la Medsana era complet si in august dr. e in concediu.Acum iau Brocriptin pt. prolactina ca e cam mare si dr. zice sa o mai scad pana la FIV.Si e cam aiurea dar nu am ce face,sper sa se obisnuiasca organismul in cateva zile.Te pup dulce pe tine si pe tau.
Crinuta am luat si aseara,deci nu am intrerupt si azi a fost un pic mai bine,adica criza aia nasoala de dimineata a fost mai scurta,si am speranta ca in cateva zile va disparea de tot.Multi pupici pt. tine si astept sa ne vedem la Cluj.
Pupici pt. toata lumea

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor.
Am si eu o intrebare fetelor care se pregatesc pentru FIV in toamna: eu as vrea sa ma duc la prima consultatie prin octombrie.Daca ma duc de-abia in octombrie,cam in cat timp credeti ca-mi gaseste loc pt FIV? am sanse sa intru in ultimul lot din an sau fiind prea aglomerat ma programeaza mai tarziu de 2 luni?! Cele care faceti in septembrie FIV cu cat timp inainte ati avut prima discutie? mai ales la Medsana,ca acolo vreau sa ajung.
Incerc si eu sa ma lamuresc cand sa ma programez,ca nu vreau nici mai devreme de octombrie,ptr ca nu ma refac total (dupa extrauterina) pana atunci.
Cecilia,succes cu tratamentul,sper sa te simti mai bine!
Crinuta, vad ca ai inceput sa faci analizele. Cine ti le-a recomandat, medicul tau sau deja ai fost la prima intalnire ptr FIV?
Delia, cum te mai simti?cand te mai duci la echo?
Lachi, tu ce faci?cum merge tratamentul?

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput