Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
MARIA vorba Teolindei, mai ai de asteptat pana il vei auzi.
Si al meu asculta burtica poate,poate.
Dar nimic.
m-am saturat si eu de 4 zile tot bolboroseli aud si ceva se misca inauntru.Nu stiu exact ce e, bebele n-are cum sa fie.
miercuri merg la eco cel mai tare din oras si sa vedem ce va zice nenea dr.
Da, MIRELA, daca e bun eco si bb sta intr-o pozitie buna in sapt. a 14-a. De ce nu m-am programat la eco asta meserias numai sapt. viitoare?nu am stiu, asta e.
Poate la sf. lunii, cand merg la dr. meu sa-mi zica ce e.
Daca e baiat cica se vede repede,din cauza .... .
poze
gio
si bb 12+
Denisam spune:
Giova bafta si tie si sa iti revii din starea de oboseala si stai calma, e normal sa obosim mai repede, iar pesti nu am prinsprea multi, sotul a prins, o sa pun poze azi mai incolo, de papat am papat si peste si e tare bun, azi trec la pui.
Revinsi eu mai tarziu ca acma mi-e foame de micul dejun, desi s-a facut 10 aici.
Mirela sa ai pofta si sa-ti revii!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Catalina atunci ai dreptate, e mai bine sa repeti analiza si sa te sfatuiesti cu dr. ce si cand sa iei.Important este sa nu te stresezi si sa te gandesti ca vei trece si peste asta si bebelinul este bine
Denisa tocmai am mancat spaghete bolgneze, mi-a adus Robert de la rest. ca a venit in pauza
Abea am terminat de mancat si simt stomacul gol
Astept sa pui pozele in album sa le vad si eu
Tu cum te mai simti? Eu sambata am umblat cam 4 ore pe la magazine si cand am ajuns acasa am luat un no-spa pt ca simteam ca ma doare burtik .Am cumparat pt bebeu 4 body si 3 sosetele
De fapt am fost sa ne facem o idee de patuturi, carucioare,etc.
Maria este foarte devreme ca sa simti bebelinul
La prima sarcina se simte la 4 luni jumate.Sant curioasa cand o sa simt eu pt. ca sant la a 3-a sarcina![]()
Bee oare cum ai putut sa mergi atat de mult pe jos????? Mie mi se pare foarte lung traseul care l-ai facut tu![]()
Fetelor vad ca ne inmultim pe zi ce trece
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
teolinda spune:
Abia astept ..abia asept sa auzim si pe aici cate ceva de sexe.
Eu sper din tot sufletul ca pe 14 iulie (joia viitoare) cand voi avea deja 16 sapt si 2 zile sa stea bebelicul bine acolo si sa vedem ce este.
Giova chiar ca daca era sapt. 14-15 aveai toate sansele.
Eu ultima data aveam 13 sapt si 2 zile si ne-a zis medicul ca intr-o sapt.sau 2 se poate vedea daca sta bebe bine. Asadar joia viitoare ma duc plina de sperante ca bebe va fi cuminte ca si pana acum si ne va arata sexul
.
Ioana tu cand te mai duci la Echo ca esti cea mai mare...si ar trebui sa fi prima care ne dai toate vestile.
Bee tu cand mai mergi...ca si voi sunteti maricei.
14+
iuliiuli spune:
Mirela, e posibil sa ne stim, cine stie!
Doctorita la care merg acum e relativ tinerica, se numeste Goraneanu Letitia ,si am impresia ca lucreaza la spitalul CFR de langa Gara de Vest...In general este simpatica si poti discuta cu dumneaiei orice problema!
Bun venit si celorlalte fetite cu burtici!
pup
iulia
Denisam spune:
Maraki, eu ma simt in ultimele ziel bine, nu mai am gretzuri pt ca ma scol pe la 8=9 , ca d eam fost libera, sa vedem cand oi merge acuma la job cum osa fie.
Asa devreme ai inceput cumparaturle pt bebe, eu am zis ca prin sept ma apuc si prin oct-noi de camera si patutz.Imi faci pofte de paste, poate maine sa fac si eu![]()
Numai bine la toate burticile!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
iuliape dra asta nu o cunosc si nu am auzit de ea .este medic ginecolog?important este ca tu sa fii multumita de ea si sa-ti explice cat mai multe.am auzit multe lucruri bune despre dra IANCU GEORGETA(MEDIC GINECOLOG).de fapt prietenele mele au fost pacientele ei pe periada sarcinii.cat despre varicela daca tu ai facut inainte boala stiu ca ai anticorpi si esti in siguranta.daca nu tre sa mergi la dr sa-i spui.hai ca totul va fi bine
mirelutza
11+
teolinda spune:
V-am pupacit! O seara buna tuturor respectiv o zi buna Denisa!
Plec acasica... abia astept sa ajung mai ales ca nu mai ploua si astfel voi sta si eu putin la aer.
14+
utocatalina spune:
Fetelor mi-am luat recipientul de urocultura...si maine la ora 8 am sunt la Sanador..se pare ca ei imi vor da rezultatul cel mai repede...pina vineri, iar daca dau iar de enterobacter, pina luni...asta este, acum astept...apropo voi v-ati facut urocultura? Nu de alta, dar nu am stiut ca este atit de importanta, eu am facut-o la plezneala si uite!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
bancris spune:
Buna tuturor viitoarelor mamici!!!
Ma adresez in primul rand [red]Deliei21 si Florinini[/red]pt ca locuiesc in SUA dar si celorlalte mamici care m-ar putea ajuta cu un sfat. Eu si sotul meu avem viza turistica pt SUA pentru 10 ani, anul trecut am fost plecati acolo (in New York)in luna de miere si eu m-am indragostit de SUA. Ideea este ca eu as vrea sa merg cam prin luna a sasea si sa nasc acolo. Am si unde locui ...dar nu stiu cum ar trebui sa procedez ca sa ma primeasca ei in spital, la controale si efectiv la nastere. Trebuie sa-mi fac o asigurare medicala aici, in Ro?sau sunt clinici private care te primesc si fara sa ai acte legale?
Va multumesc anticipat!!!
Cristina.
12+