Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Fetele, retet pt tocanizta de pipote si inimi aveti, dar acuma repede pina nu ma ia somnul![]()
Va pup
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Delia21 spune:
Bancris,o sa-l intreb pe doctorul meu ginecolog ,el e tot roman doar ca acu e in vacanta si vine abia la inceputul lui august.Deci vrei sa-l faci pe bebe american,foarte bine,de ce nu daca se poate?Poate cand va creste il va ajuta in viata.
maraki spune:
Catalina tin pumnii sa iti iasa buna analiza!!! Daca ai acelasi rezultat nu te stresa ca o sa scapi de problema asta fara vreo complicatie, eu cred ca stie dr. T ce sa prescrie. Eu de fiecare data cand ma duc la control dau si urina, mi s-a spus ca este obligatorie analiza de cate ori ma duc la ei.
Denisa eu sambata am facut ciulama de pipote si inimi
Am citit la o fata dintre noi ca facuse ![]()
11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Fetle, m-am hotarat tocanizta de pipote si inimi cu sos de rosii si ceapa, astia zic in reteta sa pun si vin, o sa vad dc vars 2 linguri spre final..ma mai gandesc![]()
Denisa
10+
BEBIK
Denisam spune:
Monica mersi, nu m-am bagat la sos alb, adica d efaina si etc ca eu sunt mai practica aiic, ca zi treb sa sun si pe socru ca e ziua lui si vreau sa si dorm si sa mai bag o tura de rufe si sa calc, si is cam multe, de..Pofta buna si tie!
Denisa
10+
BEBIK
Denisam spune:
Da, cum sa nu, sper sa iasa bine, de ce nu te teleportezi tuin 20 e min e gata/Ce zici![]()
Denisa
10+
BEBIK
alina80 spune:
Fetelor nu mai pot de greata!!!!!!!!!!
Am gatit stat mult in bucatarie, am gatit si imi vine sa
de la atatea mirosuri
...Am si arsuri,si dureri de mijloc....cred ca am cam exagerat cu gatitul, spalatul vaselor, ordine etc.L-am sunat pe sot sa-mi aduca banane, am citit la voi ca ar alunga arsurile astea...
Sper ca voi va simtiti mai bine...
Va pup pe burtici!
Denisam spune:
Delia unde esti ca acuma e gata tocanitza si eu ma apuc sa maninc..
Numai bine si somn usor dc deja m-ati lasat singura pe aici!
Denisa
10+
BEBIK
mirela10 spune:
DENISA cred ca ti-a iesit tare buna tocanita!ai mancat si pt noi?
fetele voi ce-ati mai gatit,macar sa ma delectez si eu cu ideile voastre,ca de mancat...
mirelutza
11+
http://photo.yahoo.com/ph/iuli_n90210/my photos