Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 5
mirela10 spune:
azi am limbarnita
cu toate ca sunt kiauna ca nu prea am dormit azi noapte
.
IULIA abia acum am vazut ca esti din ploiesti si eu tot de acolo sunt.ce bine ca ma gandeam ca nu mai e nimeni din oraselul meu.la ce medic te duci?ca eu ii mai cunosc pt ca am facut practica in toate spitalele din ploiesti.si eu cred ca ar fi trebuit sa-ti dea acid folic si sa faci analizele de inceput daca totusi nu le-ai facut recent.dar nu ma mai mir de nimc ca si pe aici cam tot la fel este.totul e sa nu te stresezi prea tare si sa mai ai cunostinte cat de cat.
poate ne si cunoastem....nu cred dar nu se stie!
mirelutza
11+
Bee spune:
Catalina, imi pare rau ca o tzii tot in analize, dar sa speram ca totul va fi bine pana la urma. Si cel mai bine ar fi sa nu-ti faci foarte mari probleme, ca nu e bine deloc. Infectia asta urinara, e ceva foarte frecvent la gravide, asa ca mai bine nu te grabi cu antibioticul, cat timp nu e ceva foarte acut. Sanatate multa!
Teolinda, eu m-as duce la Iosup, ca am auzit lucruri bune despre el. De fapt, ce vreau eu e sa mai fac o ecografie inainte de 20 de sapt, ca singura pe care am facut-o a fost la 8 saptamani si v-am tot auzit pe voi ca va vedeti bebeii foarte des, dar stau si cu emotii si as vrea sa stiu cat mai repede ca e totul bine.
Cu numaratoarea, dupa calculele mele sunt in saptamana a 15-a, deci am implinit 14 duminica.Asta e.
Maraki, pe mine statul in pat nu ma oboseste, dar sunt ingrijorata de conditia mea fizica. Am mers azi pe jos: Tineretului-Romana si inapoi,dar cand am urcat 3 etaje pe scarile de la ASE (cladirea veche), gafaiam la greu (lasa ca ma asteapta la munca instalatiile alea nenorocite cu scari abrupte si alunecoase pe care le urc si le cobor de n ori pe zi! sa vedeti ce ma plang atunci!).
Va las, ca ar trebui sa ma culc, ca vad ca ma ia migrena mea de cosmar, care nu trece decat cu somnic.
PA!
Bee
14+
si BEBE
Denisam spune:
Neatza fetelor,
Am aparut si eu, am bagat somnic la greu ca azi e 4 iulei si aici e liber pt unii. Eu sunt bien cu gretuzuriel deocamdata,a dica de 3 ziel nu mai am dimieatza si sper sa scap de ele, oricummaine merg la emdicul meu si am o groaza deintrebari pt ele, mai ales cele cu pliul nucal si trplu test.
Acuam merg sa maninc 2 oua fierte, eu bag la greu oua si proteine si sa vedem ce mai gatesc azi, ceva de pui oricum.
un venit fetelor noi, Adriana si Maria si sarcina usoarain continuare!
maraki ce mai faci?
Numai bine!
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
BUN venit IULI!!!
DELIA sa nu crezi ca nu te primim aici, dar tu esti la mamici de martie- aprilie.
Daca vrei sa ramai la noi, ok, dar cred ca e cam mare diferenta.Cum vrei tu si cum te simti tu mai bine.
Iuli pe tine maine te trec pe listutza.Azi nu mai chef sa o rectific din nou.
Denisa cum a fost in vacanta?
Monica imi pare rau ca tot asa te simti.
Eu nu as lua AUGUMENTIN pana nu as vb. cu dr.
poze
gio
si bb 12+
Maria28 spune:
Teolinda ,imi pare rau sa aud ca pe acolo mai sunt si oameni fara bun simt....eu o sa imi fac cumparaturile in cartier ,sper sa ma cunoasca marea majoritate cand ma duc ,si ma mai duc pe la Carfour unde pun tot in cos ,sunt multe case si chiar daca stau putin parca nu e acelasi lucru ca la alimentara din cartier atunci cand omu din fata se hotaraste sau nu la un proodus ..Sper sa nu fiu o graviduta insuportabila in societate 
La tine la 14 saptamani cred ca simti bebicu cum face tumbe
,sper in 2 sapatamni sa simt macar falfaieli
pupicei pe buric 
Maria
6
teolinda spune:
Ia te uita ce sportiva este Bee. Nici nu ma mir ca ai obosit.
Defapt si eu care pana acum tzopaiam de colo colo... si ma agitam cu tot felul de trebi si prin casa, vreau sa va spun ca sambata abia am facut curatenie in baie ( putin...sters pe jos). Uff...ce obosisem. Sa inteleg ca deja o sa inceapa sa ne copleseasca oboseala cand mai facem si noi trebulici ...chiar si d-alea usoare?
Eu nu prea am stare ca sunt mai agitata de fel.
Denisa cati pesti ai prins? Si cati ai papacit?Din pacate gratarul meu de peste programat pentru acest week-end l-am amanat din cauza ploii nesuferite care ne-a zapacit de 2 zile.
Abia astept sa vii si tu cu vesti de la medicul tau despre cum e pe-acolo cu pliul nucal si cu triplu test!
Mie tineti-mi pumnii pentru triplu test sapt aceasta..si dati-mi un branci sa ma duc sa mi-l fac mai repede...ca mi-e o leneeeeee cu ale mele vene care niciodata nu sunt de gasit.
Mirela ziceai de limarita..uite-ma pe mine ...ca n-am chef sa ma opresc. Apasati-mi butonul STOP ca m-am zombilit astazi.
14+
Maria28 spune:
Mirelutza ,eu zic sa papi tot ce iti place ,ordinea sa fie cum trebuie ,biscuiti ,banane sau chec atunci cand simti ca ai aciditate ,si pe urma baga tot ce iti place 
pupici 
Maria
6
teolinda spune:
Maria eu nu simt inca bebelicu'. Am citit ca intre 16 si 20 de sapt. Daca e a doua sarcina se simte mai devreme , daca e prima....se intampla mai tarziu. Cum la mine este prima...cred ca mai am de asteptat probabil vreo 4 sapt.
Si eu sunt curioasa cum este. Am tras cu ochiul la mamicile de Nov-decembrie si am vazut ca majoritatea simt pe la 17-18 sapt.
Bolboroseli mai am si eu in burta..sotul meu a inceput mai nou sa ma asculte pe burtica...doar doar se aude ceva. Si e enerveaza pe intestinele mele ca doar ele fac galagie pe-acolo
.
Eu cred ca Ioana ne va da prima vestea cea mare...cu tumbele.
14+
Maria28 spune:
Teolinda nici eu nu stiu cum e ,dar eu credeam ca simtindu-l bolborosind cand face tumbe in lichidul amniotic e tot ce poti simti ,se mai aude si altceva ?

Maria
6
mirela10 spune:
pai daca voi va plangeti,sa ma plang si eu.am ajuns ca o molusca de abea mai fac cate ceva prin casa,vesnic sunt obosita,chiar si statul jos ma oboseste
.eu care inainte lucram si in weekend,dimineata faceam curatenie,mancare,cumparaturi si dupa masa servici si ajungeam acasa la 11,30noaptea.iar la 8,00 a doua zi o luam de la cap.acum nici sa ies din casa nu mai imi vine.tati chiar se plangea aseara ca nu am mai iesit si noi nicaieri ,nu am mai primit si nici nu am mai facut vizite...hm,are dreptate dar ce sa fac daca am starea asta de nu sunt buna de nimic?
MARIA te cam grabesti cu falfaielile,cu toate am vrea sa cresca bebe cat mai repede dar toate la timpul lor.
fetele mai avem un pic si o sa aflam si noi ceva sexe de bebei.uraaaaaaaa,ce mari ne-am facut

mirelutza
11+