Mamici de ianuarie-februarie (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Maraki: in zona Stuttgart au fost mai mult de doua zile reci si ploioase, parca toata saptamana trecuta. Sau eu le-am perceput asa multe din cauza ca urasc frigul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Am uitat sa zic...
Am fost si la ecograf , sunt in 8 saptamani dar nu mi-a dat sa fac nimic altceva. Abia peste inca 2 saptamani a zis sa merg sa-mi dea ce analize trebuie sa fac. Nu mi-a dat sa iau absolut nimic deocamdata , iau eu de capul meu acid folic. Or pe voi va aud de tot felul de teste, triplu test etc... La mine nici nu s-a pus problema (or fi doctorii din orasul meu mai putin cunoscatori????)

Ma pune pe ganduri....

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki nu pot sa iau medicamentul asta Augmentinul ca este foarte tare, pina nu-mi refac analiza sa fiu sigura ca, chiar am enterobacterul ala...o infectie uterina...pentru ca prefer sa fiu sigura ca rezultatul este bun, poate totusi e gresita? Am mai patit-o cu analiza de progesteron acum citeva luni, asa ca maine sunt la Sanador si miercuri dimineata iau legatura cu T, sper sa ma cheme la eco, si peste citeva zile dupa rezultatul analizei sa vedem ce luam..este prea tare Augmentinul si prea mica sarcina ca sa nu ma speri de efectele lui!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Iulia: triplul test se face mai incolo. In perioada asta se fac analize de sange gen toxoplasmoza, grupa, anticorpi nu stiu de care si altele de genul asta (toate astea daca nu le-ai facut recent).

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

a si am uitat IULI daca vrei informatii despre spitalul unde vrei sa nasti si chair despre dr intra la NASTEREA PE GLOB(LA SPITALELE UNDE AM NASCUT cred ca se numeste si are 27 pagini acolo gasesti informatii despre toate spitalele din bucuresti).sper ca vei gasi ce iti doresti sa afli.
mai dar nici nu taspund bine si mai apare cate o burticutza.azi e ziua de noi membrii,pai incepem bine saptamana.DELIUITE SI PT TINE O SI-TI DORESC TOT SARCINA USOOOARA SI BEBEL SANATOS SI FRUMUSEL!
MARAKI sper ca nu ai facut prea mare efort ca altfel ne bate TEOLINDA pe amandoua.cred ca si eu am aceleasi simptome cu statul in pat,nu mi-e bine oricum as sta,poate in cap dar nu am incercat.cat despre fructe eu le cam ocolesc,dar tu esti norocoasa daca poti manca totusi ciorbica de fasole verde.papa si pt mine.ceaiul de tei nu am auzit sa fie contraindicat dar cel de sunatoare am citit ca cica sa se foloseasca cu precautie in sarcina.dar eu am baut la greu pt stomac.un de la mine si hai ca mai avem un pic si apoi mancam cat trei fara greturi si fara .
MARIA mercic de sfat,orice sugestie e bine venita.de biscuiti stiam,dar am observat si eu ca checul imi face bine.dar as fi vrut sa mananc si ceva mai hranitor,fructe,legume ,lactate,ca bietul bebe nu stiu cum va creste doar cu paine,biscuiti,sticksuri si chec.of,ca tare-s mic si amarat!
mirelutza11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Catalina nu stiu care sunt contraindicatiile Augmentinului in sarcina insa e criminal de agresiv stomacului. Eu nu am probleme cu stomacul dar cand a trebuit sa iau Augmentin a trebuit sa mananc zdravan si inainte si dupa ce am inghitit o pastila.

Tu insista la dr. T poate te lasa macar sa treci de trimestrul 1 sa iti dea ceva mai blandutz pana atunci.

Nu te intrista...se va gasi o solutie sa iesi din impasul acesta.

Iulia acum vei face teste pentru Toxoplasma, Rubella, Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma...grupa, RH, CMV etc... Daca vei citi pe la capitolele anterioare o sa te lamuresti mai bine.

Triplu test se face in jurul sapt. 15 ..asa ca mai ai pana atunci.

Probabil ca dupa 10 sapt ti se vor prescrie si alte medicamente.
Eu iau pe langa Acidul Folic , Materna si Utrogestan.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, ma bag si eu ca musca in lapte caci nu fac parte din grupul vostru.

Adriana, ma bucur mult ca te vad din nou pe forum, bafta multa si numai bine.

Cristina (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

WaW ,m-am vazut in listuta Merci Giova,esti o scumpa !!!!! .Chiar vroiam sa te intreb cum sa fac sa imi trec si eu samburelu de la echo aici ,sa-l vada toata lumea ,daca nu poti aici ,da-mi un mesaj !kiss
Delia si IuliIuli bine ati venit ,sarcini usoare si bebei sanatosi !
pupici
Maria 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda tot sper sa vad ca analiza a fost gresita, asa ca de aia maine o voi repeta! In functie de ce iese, vom stabili impreuna ce sa iau!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Multam de lamuriri Adriana,

N-am facut nici un fel de analiza...le voi face cand mi le-o da doctorita! Partea "frumoasa" este ca eu mai am un baietel de 5 anisori care a facut varicela cand eu eram in 5 saptamani, dupa care a luat si sotul meu care este inca in concediu medical. Asa ca, de atunci tot stau cu inima cat un purice sa vad ce reactie are toata treaba asta la mine...
Deocamdata totul e ok...mai astept inca vreo saptamana sa fiu chiar sigura!

Pe de alta parte, eu as manca intr-una, din 2 in 2 ore trebuie sa bag ceva pe gat altfel simt o gaura imensa in stomac...uneori uit, ma iau cu treaba la birou...dar senzatia este atat de puternica incat trebuie sa las deoparte orice si sa mananc (un fruct, un iaurt, o prajitura orice)

cam asta e ...

iulia

Mergi la inceput