Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 3
teolinda spune:
Mai dar tu nu te potolesti nicicum. Dupa ce ca te chinuie ulcerul ala tu tot la prostioare te gandesti? Pune mana si papa sanatos...regim. Baga bananutze ca sunt pansament gastric si ce mai stii tu ca trebuie sa papi sa faci bine la stomacel.
Hai..hai...fi mai cumintica ca vad ca vrei
pana la urma.
14+
Maria28 spune:
Giova ,merci abia astept sa ma vad si eu printre voi oficial ![]()
Teolinda fac si 3 drumuri pana la cumparaturi numai sa nu car greutate ,de plimbat imi place sa ma plimb
...din cate stiu eu ,nu mai mult de 2 kilograme am voie sa duc .
Mirelutza nu mai cara mult ,fa mai multe drumuri ,acum depinde cat de departe trebuie sa mergi ,eu nu am mult ,doar traversez strada ,un singur lucru nu imi place ca de fiecare data trebuie sa stau la coada si intru in contact cu Mirosurile
pana o sa mi se vada burta si sa mi se dea voie in fata mai eee ..
By the way abia astept sa-l vad la echo sugandu-si degetelu 
Adriana ,off credeam ca macar tu te bucuri acolo de soare ,ca aici a venit potopu ',numai inundatii in toata tara ![]()
Bee,e nasoala situatia la tine ,dar cred ca pe cat e de rau pe atat esti de optimista ,un lucru stiu sigur ..la mine cand greturile au ajuns zilnice ,chiar si pe toata perioada zilei si seara ..dupa tot chinu s-au oprit brus ,semn ca si corpul se obisnuise cu hormonii,nu mai e mult nici la tine ![]()
pupicei pe burticei 
Maria
6
Giova spune:
Daca tot imi merge fff rpost netul azi, am zis sa va trec pe lista.
asa ca Adriana si Maria sunteti pe lista de la prima pagina.
poze
gio
si bb 12+
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la toate fetele cu burtici!
Cred ca puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta:UM 4 mai, DPN 08.02.2006.
Am vazut ca mai sunt 2 fete, Tanti si Marchplayer cu aceleasi date ca si mine. Nu stiu deocamdata unde voi naste nici cu ce doctor, eu sper sa ajung la Bucuresti la CFR2. Daca vreuna din voi merge la acelasi spital mi-ar fi de mare ajutor niste informatii despre doctorii de acolo.
Cat despre greturi am avut o partida de
saptamana trecuta cand dupa ce am baut o cana de suc de portocale am mancat un kg de mure...In jumatate de ora am dat tot afara...nasoala senzatie!
In rest pofte deosebite nu am, am insa o problema cu mirosurile...simt orice si imediat
Va pup
iulia
mirela10 spune:
hm,cu bananutze nu prea am incercat,dar ce nu face omul sa se simta mai bine.o sa dau comanda sotului sa-mi cumpere si o sa pap.
CATALINA imi pare rau ca ti-a iesit bacteria aia si intr-adevar cred ca trebuie tratata mai ales daca e in cantitate mare.despre AUGMENTIN citit ca este contraindicat in primul trimestru de sarcina,dar ca daca medicul considera necesar il poate administra.in alte locuri scrie ca este o penicilina si ca in sarcina penicilinele (in general)sunt cat de cat sigure...nu stiu ce sa-ti zic.eu insa as incerca si cu ceva naturist de crestere a imunitatii-propolis sau ceai de echinaceea.cu toate ca nu-s %la %sigura daca se administreaza in sarcina.dar te poti interesa.hai nu mai fi suparata,uite o
si un
mirelutza
11+
Delia21 spune:
Vin si eu printre voi daca nu va suparati.Eu la inceputul lui martie 1-2 il astept pe bebe,dar presimt ca am o printesa f grabita din fire ca si mami ei
.
Maria28 spune:
AHH ,Mirelutza tocmai am vazut ca ai probleme cu stomacelu ,incerca cu biscuiti ,sau daca nu iti plac un check ar fi super ,orice numai sa fie absorbant ,mai ales dimineata inainte sa te dai jos din pat sa ai la indemana
si cum altceva nu stiu sa iti recomand ,asta este singurul sfat pe care pot sa ti-l dau .Nu stiu cat de bune sunt pastilele ,eu as sta departe de ele
da-ne vesti bune !

Maria
6
teolinda spune:
Bine ai venit Iulia!
Sarcina usoara si tie si un bebe voinic si sanatos!
Maria ce spui tu ca daca ti se va vedea burtica vei fi lasata in fata, la cumparaturi?
Ha.. glumesti.. la casele prioritare de la Cora gasesti coada mai mare decat la orice casa...si orice fel de specimene numai burtici insarcinate nu. Crezi ca se sinchiseste cineva sa se dea la o parte? Se uita lung la tine dar nu s-ar da de-acolo...mai ales ca nu le este locul acolo.
Singurul lucru bun este ca la Cora locurile de parcare pentru burtici sunt pazite ...si acum gasesc fara griji loc in fata. Si chiar a venit un gardian cand am parcat sa se uite la noi sa vada daca suntem pentru locurile acelea sau nu....deci am BURTICA MAAAAAREEEEEE!
A...Bee...cum e cu socoteala pe saptamani pana la urma? Ca esti cu 2 zile inaintea mea dar vad ca tu zici ca ai tot 14 sapt ( nu trebuia sa schimbi duminica cu 15 sapt?)
14+
maraki spune:
Hy burtici,
Bun venit noilor gravidute
sarcini usoare cu greturi cat mai putine si bebelaci sanatosi si frumosi
Fetelor eu nu prea am scris pt ca am avut treaba
Am mai completat in bucatarie cu niste dulapuri si am spalat, mutat fel de fel de vase,etc.La mine sant aceleasi simptome,greata toata ziua,
in fiecare dimineata
Eu mai simt ceva si nu stiu daca este normal
Cand stau in pat si nu fac nimic, simt ca obosesc si parca ma apasa ceva in capul pieptului, voua vi se intampla asta? Eu nu am probleme cu inima dar credeti ca e normal sa simt ca obosesc cand stau in pat?
Catalina nu stiu ce inseamna entero si cum ai scris...despre ce este vorba ?Si medicamentul care il iei pt asta ti l-a dat?Oricum daca faci tratament nu ai de ce sa iti faci mari griji, bine ca exista tratament care nu afecteaza bebeul
Urmeaza tratamentul pana refaci analiza si nu te mai stresa 
Adriana tu in ce oras stai in Germania? Eu nu mai pot de caldurile care au fost si tu spui de timp urat?
Doar doua zile au fost innorate sapt trecuta.
Fetelor eu sant bucuroasa ca am aflat cum se numeste teiul si sunatoarea iar sambata am cumparat si eu 

Cred ca este bun ceaiul de tei in sarcina nu?
Saptamana trecuta una dintre voi a spus ca a mancat ciorbita de fasole verde cu smantana
Vreau sa fac si eu dar nu gasesc fasole pastai din aia lata si galbena.Trebuie sa mai caut ca nu mai pot de pofta

Mirela chiar ca esti campioana la
Sper sa ne revenim in maxim doua saptamani 
Eu observ ca nu ma simt bine dupa ce mananc orice fel de fructe![]()
Pupici la toate burticile, simptome cat mai usoare

11+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirela10 spune:
mai fetelor dar ce ne mai inmultim,s-a deschis sezonul la bebei pe anul 2006

!IULIIULI BUN VENIT INTRE NOI!SA DEA dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara(fara greturi) si bebel sanatos!
dar ce combinatie fatala ai facut,pai eu muream sigur de la suc de portocale +mure...
mirelutza
11+