Mamici de ianuarie-februarie (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Maria28 spune:
Multumesc de raspunsuri fetele
,ma simt mult mai bine sa stiu ca sunte-ti prin apropiere ![]()
Adriana ,bine ai venit ,sarcina usoara si bebelus(a)frumos(a)si sanatoas(a) spune-mi cum e pe la Germanica ?..la noi plua mulltt vara asta ![]()
Mirelutza mercik de incurajari
...cum e bebic la echo ...al meu se vede cat un samburel ![]()
Teolinda cred ca esti norocoasa ,eu ma tot gandesc ca am sa raman singurica ,al meu sot pleaca sa lucreze pe dincolo si o sa fiu nevoita sa imi fac cumparaturile ,oare o punga in mana pentru cazul in care ..
ma ajuta ![]()
va pup pe toate 

Maria
6
adriana_i_ spune:
Maria28:la Germanica
momentan se pregateste de furtuna: e zapusheala mare si s-a innorat. In rest, o vara capricioasa, de abia ce am avut si noi doua saptamani mai calde, precedate si urmate de vreme de martie-aprilie in iunie-iulie... Acu cica e vremea pe drumul cel bun, da' io nu mai cred nimic... M-am saturat de atata frig...
Giova spune:
Fetelor tocmai pe cand am refacut lista, vad ca au mai aparut 2 burtici.
Bun venit noilor mamici!!!
Adriana si Maria va trec pe lista maine dim.
Numai acum s-a reparat net-ul si sunt cam in urma cu totul.
Am fost la Dunare, a plouat si sambata si duminica, a fost naspa.
Maine pun poze noi in album.
peste nu am mancat, ca nu-mi place.Mananc doar ton din conserva in ulei de masline.
De simtit ma simt bine, imi tot colcaie prin burtica.
Sper ca au trecut greturile pt. mine.
poze
gio
si bb 12+
teolinda spune:
Maria cred ca poti sa mergi si cu punga...dar cred ca nici nu o sa mai conteze ceva cand te-o apuca
. Ai grija de tine mai ales la cumparaturi, sa nu te apuci sa cari ca nu ai voie.
Cauta-ti pe cineva cu care sa mergi ..o prietena ceva sa iti duca sacoselele si sa iti fie sprijin moral in caz de
.
Bafta si o stare buna!
14+
Bee spune:
Bine atzi venit proaspete viitoare mamici.
Maria, eu cu punga mai umblu si acum, de la 6 saptamani. Si realitatea e ca am fost atat de traumatizata, incat am evitat sa ies din casa. Cel mai rau era cand ma apuca
la volan, in drum spre munca! Jale mare! Cu punga intr-o mana si volanul in cealalta. Alte locuri de predilectie pentru
: la cumparaturi, in fata alimentarei, la restaurant dupa 2 guri de pizza, la doctor....Si tot asa. Acum e mai bine, ca
doar seara si mai ales cand am migrene. In rest sunt ok si cred ca m-am si ingrasat putzin.
Fetelor, stitzi cumva cat costa ecografia la Iosup?
fetele.
Bee
14+
si BEBE
mirela10 spune:
MARIA lasa ca o sa creasca si samburelul tau,nici nu stii cand trece timpul si deja o sa-l vezi cum isi suge degetelul,ca al CATALINEI
.cat despre facut cumparaturi pai eu cred ca sunt campioana la facut prostii de astea.ma duc singura si umplu sacosele(in general tampenii)si apoi car ca un magar si-mi vine sa-mi dau singura palme,mai ales ca ma apuca si durerea de burtik.si promit ca data viitoare nu mai fac,dar ce credeti ca ma tine mult cumintenia
?de mult am promisa o
de la sot si de la fetele de pe forum
.
mirelutza
11+
utocatalina spune:
Fetelor eu sunt stresata cu enterobacterul gasit la urocultura si cu Augmentinul pe care T mi-a zis sa-l iau..asa ca am decis sa refac urocultura la alt laborator de analize, sa astept rezultatul si apoi sa vad daca, se confirma,ce trebuie sa iau si cite zile...pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
teolinda spune:
Mirela tot nu te-ai potolit cu caratul sacoselor?
Tu vrei
... vezi ca si-asa am chef sa caftesc astazi pe cineva...sper ca nu vrei sa incapi pe mana mea
.
Bee te programaezi la Iosup? Ca vrei tu sau ca te trimite medicul tau?
La ce spital ziceai ca esti?
Pisoi si tu mergi la Filipescu? Poate ne vedem pe-acolo
.
14+
mirela10 spune:
TEOLINDA cu stomacul sunt varza
nu pot manca mai nimic ca-mi da aciditate si dureri groaznice.m-am inarmat cu RENNIE si m-am programat pt maine si la medicul de familie,dar nu cred ca o sa-mi faca prea mare lucru...nu stiu de ce e atat de pasiva
.eu as fi vrut sa fac o endoscopie pt ca am impresia ca de la varsaturile acide pe care le tot am mi s-a inflamat partea superioara a stomacului si esofagul de am durerile astea.dar vom vedea ...
apropo de varsaturi cred ca si la capitolul asta sunt campioana.
de vreo 2-3ori pe zi
.
si culmea acum as manca numai lucruri care imi fac rau si as bea coco cola
.am mancat mai devreme salata orientala cu f putin castravete acru si am
.acum am fiert taitei si am mancat doar cu un pic de margarina,nu e prea apetisant,nu?lapte si branzeturi nu pot manca ca am si intoleranta la lactoza...si nu mai continui ca m-am transformat intr-o vaicaricioasa.
mireltza
11+
mirela10 spune:
vai TEOLINDA ai fost f sugestiva in mesajul tau,cred ca o sa-mi aduc aminte de tine cand ma duc la cumparaturi de acum inainte.asa sunt eu mai viteaza si vreau sa le fac pe toate singura,nu prea accept ajutor
.dar promit sa ma mai potolesc.
MIRELUTZA
11+