Mamici de ianuarie-februarie (12)

Mamici de ianuarie-februarie (12) | Autor: Giova

Link direct la acest mesaj

BINE ATI VENIT LA CAP.12

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">(1),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49186&whichpage=1" target="_blank">(2),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">(3),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50161" target="_blank">(4),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50420" target="_blank">(5),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50695" target="_blank">(6),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51108" target="_blank">(7),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51354&whichpage=1" target="_blank">(8),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51642&whichpage=1" target="_blank">(9),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51979&whichpage=1" target="_blank">(10),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52184" target="_blank">(11)

SARCINA

LISTA MAMICI IANUARIE_FEBRUARIE 2006

1). T IOANA UM 19/03---DPN 25/12/2005
5). BOMBONICAAAA UM 30/03---
9).PAULA2003 UM 2/04---DPN 7/01
11).RALIRALI UM 4/04---DPN 8/01
17). FLORININI UM 8/04---DPN 15/01
Germania
23).SIMONA UM 18/04---DPN 23/01
dr. Badea Iulian, spital MUNICIPAL, Bucuresti
dr. Sharma, spital TRAFALGAR, Oakville, Ontario, Canada
27). MICIO UM 22/04---DPN 26/01

poze
gio si bb 12+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bun venit noilor fete!!!
Imediat va trec pe lista si pe urma povestim.
dar prima data vreau sa schimb listuta.

poze
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragele mele! Am ajuns la concluzia ca am devenit dependenta de "Despre copii". Toata ziua nu imi sta capul decat la voi, ma gandesc ce ati mai facut, ce ati mai mancat, cum va simtiti....citesc tot timpul ce scrieti dar eu nu scriu atat cat mi-as dori pentru ca nu vreau sa monopolizez discutia..
Imi sunteti atat de dragi toate...
Citeam intr-o zi la mamici de iulie-august, care au ajuns atat de apropiate, si stiu totul fiecare despre sarcina si problemele celorlalte, si abia astept sa ajungem si noi sa ne cunoastem atat de bine, ca doar avem luni bune de ODISEE de parcurs impreuna!
Asta noapte am visat ca am nascut, cu cezariana, un baietel!
Sper sa insemne ca voi naste fetita...
Am facut o prostie in week-end: am facut ardei umpluti, si pentru ca sunt o gurmanda si vechile obiceiuri se uita greu, am gustat de cateva ori compozitia(fara sa constientizez pe moment ca NU AM VOIE carne cruda). Acum ma mustra cumplit constiinta si ma tot gandesc ce mama denaturata sunt. Cristi imi spune sa nu ma tot gandesc la asta ca nu e obligatoriu sa fac toxoplasmoza, dar m-am cam panicat....
Diseara sper sa pun niste poze cu burtica...
Va pup mult si fug acasa ca mi-am luat doua zile de concediu! O sa va tot citesc dragelor!
Ioana si Samburel 15+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai stie cineva ceva de irinadum? Sper ca e bine si profita de concediu!
Pup fetili

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'Neatza si multi ca nu ne-am mai "vazut" de multa vreme!

Doamne ce vreme oribila... m-am umplut de nervi tot week-enduul si nici nu stiu cand a trecut. Ieri am dormit cam toata ziua. N-am avut chef de mancare...de nimic..de nimic.

Si-acum ce-as mai dormi..

Mirela cu serviciu nici nu stiu daca sa ma mai stresez. Sunt inca in acelasi birou inconjurta de zeci de cutii...pana vineri se pare ca tot aici vom ramane. Partea proasta ca acum am nevoie de un catalog si nu stiu in ce cutie sa caut. In plus...nici nu pot sa le prea mut ca sunt f. grele si n-am chef sa trag de ele.
Imi vine sa pe toata lumea.

Sapt.aceasta trebuie sa ma duc la triplu test...si pe vremea asta n-am nici un chef sa ma trezesc de dimineata si sa ma duc la intepat.

Va doresc o sapt. usoara.

Bine ati revenit Florinini, Ana, Bee.
Si eu sper sa ne cunoastem din ce in ce mai bine Ioana...dar mai avem destul drum de parcurs impreuna deci avem tot timpul.
pe curand!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna dimineatza fetelor,

mi-am luat inima'n dinti si am zis sa ma inscriu si eu totusi pe listuta:

UM - 12 mai 2005, DPN - 16 februarie 2006

Pana acum totul merge bine, desi sunt nauca deja de starea de stomac in gura non-stop, plus asa niste "varfuri" la pranz si seara de nu mai stiu de mine . De vomat inca nu am vomat dar mai este timp .

Am avut ceva sangerari, destul de puternice, sambata trecuta, dar din fericire s-au oprit (drept e ca de atunci numai in pat, pe scaun sau la volan am stat), iar acum vineri la control mi-a spus doctoritza ca totul este bine, bebe este foarte bine dezvoltat pentru varsta lui (se pare ca conceptia a fost mai repede decat 2 saptamani de la prima zi a UM), si m-a incaltzat cu Materna, din cauza carentei de fier (sub limita inferioara ). Pana acum luam numai acid folic + iod.

In rest ce sa va mai zic... Sunt fericita, bucuroasa, dar in acelasi timp si speriata, si astept cu groaza saptamana a 14-a, aia cu pliul... Asta este a doua mea sarcina, prima terminata insa abrupt la inceputul lui aprilie anul asta, la 19 saptamani. Viatza insa merge inainte, si speram ca acum va fi totul bine...

Va pup pe toate, si sa avem o saptamana frumoasa!
Adriana, 7+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata fetele ...voi cand crede-ti ca incep greturile ,nu ca as avea nevoie dar in curand vine un prieten in vizita la noi si mi-e ca bag omu in sperieti ...La prima mea sarcina am dat afara cat pentru doi bebei ,am zis ca il vad pe D-zeu numai ca pe atunci nu stiu cat de inaintata era sarcina cu exactitate ca acum 6 sapatamani fix Apropo voi aveti dureri de burtic,ca eu am ..nu tot timpul dar sunt zile si zile si cum la prima sarcina nu am avut nici macar o mica durere acum sunt un pic ingrijorata
Va pupic si dati-mi vesti despre voi si bebici

Giova ,poate ma treci si pe mine in listuta ,numele meu e Maria ,UM 20 MAI ,DPN 24 .2.2006
kisses
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Maria, nu e o regula generala cand incep greturile... La mine au inceput de pe la 5 saptamani , iar la anterioara de pe la 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ADRIANA SI MARIA bine ati venit!!!!sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!!
la mine greturile au inceput pe la 6 sapt si inca ma chinuie rau de tot.cat despre durerile de burtik cred ca toate am cam avut.e de speriat cand sunt f puternice si mai ales daca se insotesc de sangerari.dar sa nu mai vorbim de lucruri de astea.o sa vedeti ca totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu!
mirelutza11+

Mergi la inceput

Bine ati venit noilor burtici...sarcini usoare si bebenaci sanatosi.

Pe mine m-au apucat greturile cam pe la 5 sapt. si m-au tinut vreo 2 sapt. Eu insa nu am decat din cauza unor pastile..de 2 ori...nicicum de la sarcina. Pe mine in schimb m-au agasat mirosurile (de orice fel ...si cele urate si cele de parfum/cafea...etc) . Si-acum ma mai enerveaza unele mirosuri.

Va doresc sarcini fara greturi si !

14+

Mergi la inceput

Mai dar ce liniste pe-aici.
Sunteti in concediu? Ploaia vad ca a stat...chiar a iesit si putin soarele...deci se va ridica si moralul nostru curand.

Maraki ce mai faci? Denisa te-ai trezit? Catalina ce mai papi...sau cum este iarasi la serviciu? Giova nu mai zici nimic? Mirela cum te mai simti cu stomacelul?

Astept vesti bune de la voi!

14+

Mergi la inceput