Mamici de iulie-august (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

De data asta am ramas eu singura pe forum ??? Cred ca trebuie sa fie cineva in fiecare seara Azi e randul meu

Mie tocmai mi-au plecat musafirii si afara ploua..... asa ca sunt in forma Imi place ploaia tare mult, mai ales cea de vara.

Dar daca nu e nimeni.... mai dau o tura pe net si trag si eu pe dreapta.

cami si zuza mica din burtica 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

imi tot bag si eu nasucul pe aici. un dr...cu renume..recomanda ptr hemoroizi cartof crud dat prin razatoarea mare si aplicat local. zice el, garantat 100%. incercati. sunt curioasa.
anisule..lasa stresu' ca vin la tine si te-alerg! ai vazut k bebelina ta misca la mine..asa k..nu ma face s-o agit. te pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

S-au inmultit bebelusii!!!!!! Sa va traiasca!!! Cum a trecut timpu'!...

Anis...si eu mai am contractii. Sunt normale contractiile false in ultima parte a sarcinii. Atata timp cat nu se repeta la intervale regulate, nu sunt contractii...adevarate. Sa iei miorelaxante. Eu iau acum 3 No-Spa pe zi si seara un Diazepam. Probabil dr. vrea sa fie sigur ca apuc data de 6!! Si beau la ceai diuretic....mamaaaaaa....si ma scol din juma'n juma' de ora sa merg la buda!!! Ce sa fac....daca asa mi-a recomandat....DE-aia e dr. meu, sa-l ascult....Slava Domnului, pana acum...toate bune...mai putin proteinele din urina. Insa nu cred ca e asa grava problema...daca era...poate ma opera deja...ca doar am 38 sapt!!

Simona....si eu stiu ca anestezia generala nu e prea buna!! Nu stiu nimic de pierderea memoriei...poate una temporara doar, ca dupa ce te trezesti din anestezie nici nu stii pe ce lume traiesti, zici ca esti dupa o saptamana intreaga de betie...ma rog...nici nu stiu cu ce sa compar!!!! Ai impresia ca plutesti in ceata, VEZI in ceata, ai ceata in creier...te gandesti unde naiba te afli si parca vocile si figurile vin de departe...de departe...Zau, nu vreau sa te sperii...dar ti-am descris exact cum m-am simtit eu dupa generala si a doua oara nu mai fac!! Stiu ca e mai bine pentru tine ca te scuteste de emotii, daca esti o fire mai slaba...insa prefer sa fiu acolo, treaza, pe baricade, sa-mi vad copilu', sa-l aud tipand...Vreau sa traiesc si experienta asta!! Eu am ales epidurala. Ti-as recomanda si tie sa te mai gandesti....De ce vrei neaparat generala?? Stii ca la generala te intubeaza, adica iti introduce o sonda pe trahee (adormita fiind, normal) si din cauza acelei nenorocite de sonde te doare si te ustura gatu' cel putin o saptamana dup'aia si tusesti incontinuu, simti o permanenta jena in gat....si nu-ti pot descrie ce senzatia e sa tusesti cand ai operatie pe burta!!! Ti-a recomandat dr. neaparat generala?

A propos de sonda urinara....hai ca nu e asa nasol!! E o senzatia cam naspa, intr-adeavar, dar dureaza fff putin, e ca o usturime combinata cu senzatie de pipi....dar e scurta! Mie mi-a bagat-o pe viu! Nu asta e de speriat!

Kulta, si eu ma gandesc cum sa procedez cu Emma si cu bb...Nu e bine sa neglijezi copilul mai mare...Tocmai el are nevoie de mai multa atentie, trebuie sa te joci cu el, sa-i spui povesti...Emma are 2 ani si 1 luna, e o fire energica, tre' sa-si consume energia, trebuie mai tot timpul sa-i fac de joaca...
Cu bb mic...ai dreptate...el nu stie de alint, de rasfat...trebuie doar sa fie mancat si schimbat! Ma rog...cu mici exceptii....Insa in nici un caz nu as mai sta cu el in brate non-stop, cum stateam cu Emma (de, primu copil!!)...sa vreau si nu as mai avea cum!!

Acusor, berea nu face rau(bauta cu masura, normal)! Tarie (tuica, votca ...) de-astea sa nu bei!! Si vin poti bea...bine, mai putin, ca are mai mult alcool decat berea.

In ceea ce ma priveste....luni ma duc sa vb cu anetsezistul mai multe despre epidurala....Dr mi-a zis ca e mai putin daunatoare pentru organism, nu are efecte secundare...insa voi trai niste emotii pe care nu le-am trait cu generala....si, daca sunt o fire emotiva ....Ei bine...cam sunt....dar imi asum riscul!!

Va pupam,

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Adriana da mai iau inca vitamine. Am luat si prima oara inca vreo cinci luni.

Kulta nici prin cap nu-mi trece sa o indepartez pe galusca. cercam sa cooperam.

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Neatza fetele!

Bantui la o ora cam matinala ...nu mai pot sa dorm dar nici sa stau la orizontala.

Delia, te inteleg perfect cu plecarea lui Adi. Iulia e plecata deja de trei saptamani si am vorbit de 3 - 4 ori pe zi la telefon . Am mai si plans dar trebuie sa te odihnesti si sa ai putere.
A! felicitari ptr steluta!

Anis, ieri dintr-o data mi s-a facut burta pietroi si a tinut asa vreo 10 min. Am luat No-spa rapid si mi-a cedat. Am asemenea contractii dar la cateva zile si de obicei cand ma obosesc mai mult.

Irina , Gabi , ieri a fost obligatoriu sa mananc o cutie de inghe !

Andreea , Kulta, asa mi s-a spus si mie sa fiu atenta cum o tratez pe fetita mai mare. Noi avem de fapt un caz concret , niste cunostinte, cu 2 bb cu 2 ani diferenta. Fetita cea mare are deja un comportament care se datoreaza - i-a spus dr. - lipsei de afectiune si atentie. De cate ori ii vedeam cu cei doi copii si cum ii trateaza de diferit, imi era mila si ma ocupam de multe ori eu de fetita lor. Mama fetei zicea " las! ca se descurca ca-i mai mare ! " .

Pisi_ella, ai grija de tine si multa putere si emotiile ... dupa .

Duminica placuta!

Ella2000, Iulia si surioara ei Paula 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

FELICITARI EMAAIMEE!!! SA-TI TRAIASCA BEBELINA SA FIE CUMINTE SI MANCACIOASA!! tE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE CU POVESTI!!

ADRIANA-L-am vazut pe Aidan si e atat de delicat si atat de firav!!! E un dulcic!!!

NEM-Alex este minunat ,iar pozele cu tati si fiul dormind sunt de-a drepul induiosatoare!!

Mamini-bine ai revenit!!Te asteptam cu impresii de vacanta

Anda si buburuzu din burtica32

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ce e cu linistea asta pe-aici? Noi suntem bine, dar vremea e tare urata . Si ieri si azi ne-am plimbat pe ploaie .
Am mai pus poze cu camera bebelushei, nu e chiar gata ca mai am niste idei pentru pereti. Ne puteti vedea si pe mine si pe tati, mandri nevoie-mare .

Sa auzim numai de bine.
37 si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Greu merge DC-ul in we.
Eu am intrat de dimineata, am citit, am scris si ....nu a mai mers dupa aia, nu mi-a luat raspunsul.
Am scris ca Adi s-a trezit pe la 6,30 si era tare in verva, se juca cu mingea prin casa, noroc ca dedesupt e cabinet stomatologic si nu deranjam.
Si canta Adi: GASCA MEA NU POATE SA STEA LINISTITA....
Anis din gama Bubchen este WUNDSCHUTZCREME cu oxid de zinc.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, legat de nume...ma bate asa un gand...daca sa nu i-l pun la asta mica din burtica.E doar un gand.
De aceea te-am intrebat de unde vine, daca stii ceva de origini, semnificatii.
Imi place Medeea dar am citit ce grozavii a facut in mitologie si am zis sa mai caut si alte nume.
Binen-teles daca am de gand sa iti fur numele o sa iti cer voie

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumim frumos fetelor pt primire si urari!!!
Adriana sa-ti traiasca Aidan acum am vazut si eu ca ai nascut si tu si am vazut pozele!!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!!
O sa mai pun zilele astea niste poze sa le iau de pe CDuri de pe unde mai sunt ca nu am avut ragaz...
Laptele meu ar parea ca vrea sa vina curge cate ceva din fiecare san speram in continuare, nu ne lasam , il pun pe ANdrei la fiecare ,asa si la sani si apoi ii dau un bibe cu 70 ml de laptic Milumil. Ce sa facem...si incercam sa ne descurcam cum putem cu noptile cu plansul sa vedem ce si cum, mai intram in panica deh...
Alergatura pe aici prin casa! Acum doarme. Operatia mea s-a prins f bine, ieri am facut primul dus complet ce bineeeeeee. Acum am inceput sa port o burtiera speram sa ne aute ca aratam ca balena. MA mai doar toracele si ma cam chinuie la ce am de facut pe aici mai ales noaptea cand trebuiesa ma trezesc la el...
Camera e doar un colt de fapt camera lui ca e dormitorul nostru din pacate atat spatiu avem, doar 2 camere asta e. Pana om avea si noi casuta noastra...
Va pup si duminica placuta!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput