Mamici de iulie-august (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Nem, eu mi-am notat de la mamicile de martie-aprilie 2005 un tratament pentru hemoroizi pentru perioada de alaptare: Ultraproct unguent conform prospectului si GincoFort pastile: 5 zile cate 4/zi, 2 dimineata si 2 seara si apoi inca 5 zile cate 2/zi, 1 dimineata si 1 seara. Este si acolo o mamica doctorita. Sunt sigura ca si ce ti-a recomandat Delia Grozav este foarte bun, ti-am scris tratamentul in ideea unei alternative. Oricum de hemoroizi nu scapi , am inteles ca doar se amelioreaza.

Sa auzim numai de bine.
36+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Acusor bafta la examene!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Nem bebe e grozav ! No si mami! Si painea cu seminte e buna pentru costipatie si fructe uscate de orice fel (da cu ele risti sa-l deranjezi putin si pe bebe)... si si o salata cu mult ulei de masline dimineata

Monai faci functie de cat dureaza faza de expulzie. Eu prima oara am facut si s-au resorbit in vreo trei saptamai. Acum n-am facut deloc.

Delia brava pentru steluta

Gabi ai inghetata? Si eu am un stoc. Jumatate de congelator ca sa fiu sigura!

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nem, Alex este superb, aveti o familie tare frumoasa.

Si eu mananc de toate, legume, fructe, carne,lactate foarte multe plus ca mai iau vitamine prenatale si calciu.

Andreea(AC) tu mai iei vitamine?Mie mi-a spus dr ca e important sa mai iau si vit si calciu pt ca organismul sa isi recapete resursele dupa nastere.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Delia, ce idee ai (referitor la numele meu ?

Am sa cumpar si eu Reviken, dar la Bubchen cum se cheama crema..ca eu am cam toata gama?

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, eu in seara asta am avut marii emotii..
Dintr-o data m-a luat o durere de mijloc , si aveam senzatia ca imji vine menstruatia....adica aveam aceleasi simptome...plus ca imi venea sa bag mana (vorba vine) intre picioare..ca un dop...adica sa ma chircesc..durerea nu a fost insuportabila..a fost ca o durere de ciclu din prima zi..

Am luat un gynypral..plus un no spa...si m-a lasat...dar acum sunt foarte ametita....

Ce a fost asta?? Contractie??? Mi s-a cam facut frica... si sunt f ametita

Va pupik ..ma duc sa ma intind..

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna seara,
Azi a fost asa cald si frumos in Finlanda asa ca am stat la plaja si la umbra toata ziua. Cea mai fericita a fost Danutelu meu. A stat doar in scutec si tare -a mai placut.
mamini, welcomme home si adaptare placute.
Va multumesc inca o data pentru aprecieri referitoare la patut si camera bebeilor.
Bun venit acasa mamicilor care au stat in spital pina acum.
Emmaaimee, felicitari pentru printesa, sa aveti nopti linistite.
Acusor, eu am mai "gustat" cite un sfert de pahar de bere citeodata, cite un sfert de pahar de sampanie, ocazional dar cred ca nu-i nici o problema.
Andreea si mie mi s-a spus sa nu indepartez fetita de mine in favoarea bebelusului pentru ca ramine cu sechele. La urma urmei, bb2 nu stie decit sa pape si sa faca kk si nani asa ca...va trebui sa nu neglijam copilasii mai mari.
Simona, multumesc mult. Voi mai pune pozici cu camera. Se pare ca nu aveai somn aseara. Ma faci sa rid pentru ca stiu cum am patit eu si o aveam pe Irina, draga de ea.
Delia, Stiu ce simti, la mine face asa continuu. Nu mai are loc, saracul.
Adriana, ai un Aidan superscump si activ. Sa va traiasca. Abia astept si eu.
Nem, cit trebuie sa fii de fericita sa-ti tii in brate bebelusul.
Iina, mamica, tu cum te mai simti? Am vrut sa-ti trimit un sms azi noapte dar era vreo 11 si m-am temut sa nu te trezesc. In seara asta sunt frinta de oboseala asa ca merg la somnic.
Anis, nu mai lua in seama chiar tot si nu te panika. Stii si tu ca-ti faci rau daca intri in panica din orice. Ia-o usurel, incearca toate metodele si daca durerea nu cedeaza, suna la medic(pe viitor).Ma bucur ca esti mai bine.
K32+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buuuuuuun, iar bintui singura. Gata, plec la somnik.
Noapte buna
K32+, miine 33

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Draga nem sunt superbe pozele cu bebe al tau. Sunteti o familie foarte frumoasa. Iar pozele cu cei doi barbati somnorosi ai tai m-au topit Asa visez si eu sa fie in familia noastra.

Legat de hemoroizi pot sa iti spun ce mi-a recomandar dr mea acum, in sarcina. E vorba de Hemorzon atat supozitoare cat si crema. Dar nu stiu sa iti spun daca au contraindicatii pt perioada alaptarii.

cami si zuza mica din burtica 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Acusor chiar astazi am citit un articol despre ce e voie si ce nu in timpul sarcinii. Iar legat de alcool spunea ca sa nu depasesti 1/4l de bere sau un pahar de vin pe saptamana. Asa ca o gura de bere, asa, de pofta, nu cred ca are ce sa strice.

Ai aici si link-ul catre articolul respectiv, daca te intereseaza:
http://reclama/reclamamascata/biblioteca/zece_reguli_pentru_a_fi_sanatoasa_in_timpul_sarcinii

cami si zuza mica din buritca 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput