Mamici de iulie-august (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'pupici la burticute si mamici,

Ce vreme urata afara..ma trage la somn intr-un fel...

pisi_ella, sar'mana de raspuns...la asta ma gandeam si eu..ca ar fi vb de o contractie falsa , dar nu eram sigura...ma gandeam si daca e una adevarata...ca am avut 3 reprize...adica m-a lua acum...peste 10-15 min ma lasa...mai treceau alte 15 min si ma lua iar...Dar dupa ce am luat no spa si gynypral s-a oprit.
pisi_ella...aveti grija...tu urmezi ,asa ca iti tin pumnii..cred ca numeri orele deja,nu?

Ela2000, stiu ca se zice ca e normal ..bla bla sa ai contractii false…dar nu ma pot obisnui.Intr-adevar ieri, desi am stat pe canapea…am calcat lucrusoare de ale bebelinei…poate am si oboist..cu statul in fund..sa zic asa..

Mirelav...pupici

AniS si bebelina mea dulce 34+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare fetele!!!
Doamne sunteti atat de harnice!!!Eu tot incerc sa vin la net si sa recuperez,dar atunci cand imi mai raman 2-3 capitole,exact atunci incepeti si scrieti faorte mult.Imi lipsesc zilele cand eram la serviciu si eram tot timpul in legatura cu voi.
VREAU SA UREZ SI EU BUN VENIT PE LUME NOILOR BB-I SI REFACERE CAT MAI RAPIDA MAIMICILOR!!!.
Cat despre noi suntem bine,ne miscam aproape tot timpul si ne pregatim sa ne intoarcem in Bucuresti.Singurul lucru cam neplacut este ca mi s-auumflat picioareleatat de rau...parc ar fi niste butuci.Dar si aici vad partea cea buna,pot merge si nu mai este mult pana voi scapa de aceasta neplacere.Si daca mai pui si faptul ca in acel moment imi voi tine zanica in brate...aproape ca nu mai am rabdare.
Fetelor acum va pupic dulcic si sper sa ajung si maine pt a va mai citi.
nicoll_mada 36s+6z
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici, mamici si bebelici,
N-am mai intrat aseara ca dragul meu de laptop a inceput iar sa-mi faca figuri... Asa ca draga Cami, imi pare rau pentru tine... cred ca toti trecem prin asta. Nu-i asa Kulta??

Kulta, nu era nici o problema , eu de obicei ma bag in scutece pe la 11-12. Ce sa zic... ma simt bine, de aia tac din gura, ca sa nu ma deochi... Este foarte adevarat ca nici nu fac nimic decat sa citesc si sa stau pe net toata ziulica. Ieri am coborat putin pana in piatza, dar atat!

Anis iubitica, cred ca a fost o contractie ceea ce ai simtit tu ieri, dar te rog mult nu mai intra in panica, cred
ca mai mult rau iti face frica decat contractia, zau asa!! Daca ai de gand sa nasti natural ar trebui sa te pregatesti dpv spiritual pentru astfel de dureri. Incearca sa nu te mai sperii, ok??!!

Ella2000, ce crunt, bietul copilas!!! Ce sa inteleaga el la 2 ani??? Doamne ce parinti! Sper ca eu sa nu ajung asa!!! Si uite un poate-ti mai trece putin dorul de iubitica ta Iulia.

Gabi, Ella 2000, eu mananc inghetata cu portia: o lingura de ciocolata si 2 linguri de vanilie... Atat!! Dar imi place sa-mi fac la blender banana cu capsuni... este tare bun! si foarte satios, nu-ti mai trebuie mancare!! Eu mananc mancare doar la pranz, seara ma indop cu prostii + fructe... Mai nou am descoperit ciocolata cu rom de la Poiana!!! Doamne cat este de buna!!!! Sa nu incercati ca sigur patiti ca mine! Este din aceea micutza, 3 tablete, mananc 1/zi... pana cand o sa ma destula ambitie sa zic GATA!!!!

Pisi_Ella, eu am trecut de 2 ori prin anestezie generala... Prima oara a fost groaznic, nici nu vreau sa-mi amintesc!! Iar a doua oara a fost pentru o interventie mai scurta si m-am trezit repede, dar nu reuseam sa-mi coordoonez miscarile. Puteam sa-mi misc doar capul de pe o patrte pe alta, deschideam ochii pentru o fractiune de secunda si gemeam ca sa ma aud... era un semn ca traiesc... Dar la epidurala o sa fie bine, o sa vezi!!! Roaga-ti doctorul anestezist sa te tina de vorba, sa nu fii atenta la ce croieste medicul tau acolo... Hai ca mai este putin!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 34 sapt.

Asta era mesajul scris de dimineatza, dar dupa ce l-am scris n-a mai vrut DC-ul sa mearga...

Monai, super frumoasa camera lui bebe, se vede ca sunteti doi parinti nerabdatori sa umpleti patutul...

Eu doar ce m-am intors din Mamaia, a batut vantul bine de tot, dar mie tare mi-a placut!!! Marea era extrem de agitata si nici picior de turist pe plaja... In schimb restaurantele sunt pline ochi!!! Si aveam o pofta de paste, m-am dus tinta la o pizzerie unde stiu ca gatesc super, dar era full!!!!! Asa ca mi-am suit coada pe spinare si-am mai mers putin pana am dat de o alta, unde am mancat extrem de bine si mult mai ieftin!!!!!

Iar acum va pup, merg sa bag puiutza mea la nani, revin!

Pupici,

Irina si bebe 34 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Delia, din ce stiu de la mama...numele de anis...l-a luat de la un personaj dintr-o carte...si eu l-as fi pus bebinei numele..ca imi place f tare..dar e aiurea sa ne cheme la fel Mai am o varianta de nume ..Anelis....desi noi suntem asa 85% hotarati pt Ingrid Alexia..Cum suna?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Anis...poate e cazu' sa te odihnesti mai mult. Eu am contractii mai mult nedureroase si nu s-au repetat niciodata la intervale regulate. Oricum....daca-ti trec cu miorelaxante...nu sunt contractii de nastere...ca alea nu trec cu nimic! Ma rog...poate doar cu epidurala! Si incearca sa te odihnesti la orizontala. Nici statul in fund nu e bun!! Eu am deseori contractii stand in fund.
Mai, nu prea numar orele....ca nu am timp! De fapt....nici nu vreau sa treaca prea repede zilele! Nu ca mi-e frica....ca nu mi-e...emotii am...asa, un pic , insa ma gandesc ca ramane Emma fara mine cateva zile...si eu fara ea!! E prima data cand plec fara ea undeva!!! Cel mult am stat despartite 3 ore!!!!! Acum o sa fie 5 zile..... Sper din tot sufletul sa nu planga dupa mine...Ma rog....o sa ne vedem in fiecare zi....

Irina, da, da....nici nu vreau sa ma mai gandesc la generala!! Si le zic la toate fetele sa nu faca!! Aha...SA vb cu anestezistul sa ma tine de vorba...uffff!! Sau macar cu o asistenta...tre' sa ma tina de vorba cineva....doar nu m-oi uita de una singura in tavan o ora intreaga!!! Cineva imi zicea sa cer voie sa rasfoiesc o revista!! Dar am uitat ca o sa am mainile imobilizate!!!!
Merg maine sa vb cu anestezistu', sa cer mai multe amanunte....

Ella 2000, multam de incurajari!

AOLEU!!! Eu urmez????

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de aprecieri fetele, Aidan este cumintel pana acum, plange numai cand ii e foame.Noaptea se trezeste la fiecare 2-3ore sa pape.Sunt destul de obosita dar dorm si ziua cand doarme si el si nu e chiar asa rau.

Corbioana ma bucur ca iti revii incet-incet.Si mie mi-a fost greu chiar in primele zile la spital si acasa dar in fiecare zi e mai bine, se obisnuieste tot mai mult cu mediul exterior.
Am fost si afara si ia placut.

Monai ce frumoasa este camera!!!!!Si tu arati asa de bine!!
Abia astept sa ne mutam sa aibe si Aidan camera lui.Abia astept!!!

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de aprecieri fetele, Aidan este cumintel pana acum, plange numai cand ii e foame.Noaptea se trezeste la fiecare 2-3ore sa pape.Sunt destul de obosita dar dorm si ziua cand doarme si el si nu e chiar asa rau.

Corbioana ma bucur ca iti revii incet-incet.Si mie mi-a fost greu chiar in primele zile la spital si acasa dar in fiecare zi e mai bine, se obisnuieste tot mai mult cu mediul exterior.
Am fost si afara si ia placut.

Monai ce frumoasa este camera!!!!!Si tu arati asa de bine!!
Abia astept sa ne mutam sa aibe si Aidan camera lui.Abia astept!!!

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52397" target="_blank">Mamici de iulie-august(58)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua burticilor si mamicilor!
Emma- felicitari pt printesa ta, sa fie sanatoasa si papacioasa si tu sa ai mult laptic sa-i dai sa pape! Iti doresc fericire si refacere rapida!
Laura si Corbioana- bine ati revenit cu bebeii vostri! Sa fiti sanatoase si ei si mai si! Sa fie papaciosi si sa se faca grasunei, mai ales Bianca (nota 10 pt ambitie, sa ramana asa de ambitioasa toata viata) si voi sa avet mult laptic pt ei. Asteptam poze sa vedem si noi ingerasii!
Adriana- f frumoase pozele cu Aidan. Chiar ca e agitat! O sa slabesti repede de tot cred! La fel era si in burtik?
Dede- felicitari pt steluta! Reviken-ul nu e fostul cutaden? Ca de ala auzisem si eu ca e f bun pt opareala-iritatie la bebei! Am folosit si eu cand m-am oparit sub sani de la caldura asta! Despre sonda - zici tu Pisi_Ella ca nu e asa de rau, dar de cand am auzit ca ti-o baga pe viu inainte de anestezie, mi-e o frica!!!!!!!!
Despre anestezie generala- Am mai facut una acum un an si jum, ca v-am zis ca am mai fost graviduta o data, dar din pacate atunci s-a oprit in evolutie, si pt ca am tot asteptat sa vad ce se mai intampla le era frica sa nu fi trecut prea mult si nu stiau la ce sa se astepte, asa ca m-au adormit. E drept ca atunci a fost de mai scurta durata, ca nu mi-au pus nici sonda si nici nu m-au intubat (desi aveam perfuzie si anestezia a fost intravenoasa. Cert e ca ma simteam f bine, si cand m-au adus in salon eram putin ametita dar am trecut singura in pat (nu m-au tinut deloc la reanimare). Imi este teama sa fiu treaza sa stiu cand ma taie! Numai ideea ca stiu pas cu pas ce imi face ma sperie, desi mi-as dori sa-l aud si eu pe beb cand tipa prima oara!

Simona si Mario 36s

Mergi la inceput