Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
De fapt, mai aveam o intrebare pe care-am uitat s-o scriu; e voie sa ai zile neacoperite intre concediul de maternitate si CIC? sa zicem o saptamana, doua; si eventual sa mergi la servici in saptamana aia (cand copilul va avea 3-4 luni)? dupa care sa-ti faci cerere de CIC? Sau trebuie neaparat sa fie legate? Nu prea cred ca trebuie legate, asa-i?
Mihaela 27++
mysweetest spune:
Miflore stiu ca poate fi si pauza intre ele ..timp in care sa te duci la munca..nu e obligatoriu sa fie una dupa alta.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
mysweetest spune:
Tocmai m-am cantarit si eu ca sa stiu cate kg am in plus la 31 saptamani....tot +12 kg dar burtica a explodat ...e 97-98 cm insa pentru intrecerea pe podium ma voi mai cantari si miercuri
.
Se pare ca bb se hraneste din rezerve fiindca in luna a 7a aproape ca nu am mai pus nimic pe mine sau o fi de la faptul ca stau acasa si mananc putin si des?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Si eu ma simt cam naspa: carcei, dureri de stomac, dar fericirea e prea mare comparativ cu micile neplaceri.
Despre pauza intre CIC si prenatal, ea poate sa existe.
De asemenea poti sa intri in CIC, apoi sa mergi o perioada la serviciu si daca cine sta cu copilul nu face fata, sa intri din nou in CIC.
Pupici
31 saptamani
Ioana75 spune:
miflore, nu trebuie sa fie "lipite" cele 2 concedii. Poti sa-ti iei concediu de odihna, medical sau te poti duce la servici
. Eu mi-am lasat zile din concediu de odihna pentru sgfirsitul lui decembrie. Sa stapinesti monitorul sanatoasa, da si tu un link acilea sa vad exact pentru ce ai optat.
Marlena, dai inapoi, hm?
Eu nu mi-am masurat burtoiul, o sa o fac miercuri, in ziua oficiala a concursului
.
Ioana
miflore spune:
Ioana, te rog frumos, poti schimba adresa de pe prima pagina: Poze intalnire 2 iunie 2005: site1? Din netmag.lx.ro in miflore.lx.ro! Multumesc foarte mult!
Mihaela 27++
miflore spune:
Multumesc MySweetest, Nicole si Ioana!!! E de bine!
Probabil c-o sa-mi iau concediu medical intre ele, ca de odihna n-o sa mai am! (asta daca va fi cazul!)
Mihaela 27++
miflore spune:
Iaca-ta si adresa cu monitorul:
http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2689692&cat=86354&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A132943%3A229194%3A229196#long_descr
Mihaela 27++
gabiarama spune:
Salutari tuturor !
Noi am lipsit citeva zile , insa motivat !
Am fost plecati la munte , un mic circuit prin nordul Moldovei : Putna , Sucevita , Moldovita , Gura Humorului , Agapia , Sihla , Varatec . In ciuda vremii ploioase noi ne-am simtit excelent . Voi pune rapid si citeva poze in album .
Eu nu am probleme cu circeii , in schimb mi-e din ce in ce mai gre sa ma intorc de pe o parte pe alta . Am si racit putin , m-a durut gitul , iar acum tusesc .Mai rau e ca l-am molipsit si pe Mihnea , dar nu face febra ,asa ca e bine ,nu trebuie sa trecem iar pe antibiotic .
M-am cintarit si eu ,aseara aveam 53,4 kg ,iar dimineata 52,8 kg .Nu am mai pus nimic in ultima luna , asa ca de la inceputul sarcinii si pina acum am luat doar 7,8 kg .
Gabi
http://community.webshots.com/user/gabiarama
miflore spune:
Sa va spun; acum vreo 3-4 zile aveam si eu 7 kg luate in plus iar de ieri cate credeti? 9! (chiar trecute!!!)!!!!
Mihaela 27++