Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, nu stiu daca ati observat dar Adriana_i este inscrisa la Mamici de ianuarie-februarie 2006

Ma bucur mult-mult ptr ea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna!!!

Azi e prima zi la serviciu, dupa concediu. Nu stiu daca o sa fiu viteaza cum m-am laudat si o sa vin pana la 1 sept. M-as duce acasa de maine!!!!

Dar o veste buna. Sa va amuzati. Va povesteam ca nu stiu cum sa zic sefului ca sunt insarcinata (acum vreo 10 saptamani) pt ca eram a 5-a gravidutza de 2005. Bine, firma e mare, sunt vreo 90 de angajati,
Dar la mine in departament s-a manifestat cel mai concentrat. La marketing am fost 3 oameni- 2 fete si un baiat. O fata a nascut pe 9 iunie, a doua fata (adika io) naste la inc. lui octombrie...Seful nostru- smulge parul din cap.
Ma intorc din concediu ca sa aflu ca domnul coleg va fi...tatic de februarie 2006. Mama-mama, ce ieftin a scapat shefu' de data asta, daca era femeie colegu' nu mai scapa.

E clar: a promis ca face un sediu separat pentru noi, gravidele, ca sa nu mai dam cu microbu' prin firma , he he.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cristina eu am observat ceva la mamici de ianuarie-februarie 2006 dar am crezut ca e o coincidenta de nume si nu am stat prea mult sa ma gandesc.
Si eu ma bucur pentru ea..poate de data aceasta va fi mult mai bine.
Cu kg inca nu-mi vine sa cred mai ales ca aveam un elan prin trimestrul al II lea cand se depunea orice ..ar mai exista posibilitatea ca bb sa imi consume tot ceea ce mananc si pentru rezerve nu mai ramane nika...

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor mai stiti ceva de Codruta? Acum cateva zile zicea ca nu se simte prea bine si avusese si o tensiune mare...sper ca e bine acum .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetelor
Mie nu prea mi-a mers netul in weekend.ne-am amanat plecarea in concediu din cauza vremii
Am fost azi sa-mi iau rezultatul la analizele de sange si nu prea sunt bune...am anemie, desi iau fier si materna, VSH-ul iar e mare 70 la 1 ora si 92 la 2 ore( mai are cineva asa???)glicemia este mica 63, numai coagulograma mi-a iesit bine!
Bebe al meu e foarte activ
Nici eu nu prea mai dorm bine noaptea si bebe face mofturi, nu ma lasa sa dorm decat pe stanga...iar la kg stationez, la +10kg la 28 saptamani.
Am uitat, de ieri am intrat si eu in 7 luni
Sa stiti ca si noi l-am rasfatat pe bebe in weekendul asta, i-am luat niste costumase la care nu ma mai satur sa ma uit cu manusi, fes,si tot felul de chestii mici si dragute si i-am mai luat prosoape de baie din alea cu loc unde sa-i stergi si caputul, sunt f. frumoase, abia astept sa le folosim!!!

Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

MySweetTest, este chiar Adriana, care a fost la noi in grup.
Mi-a raspuns pe messenger si ne-a urat sarcina usoara la toate gravidutele de sept-oct.

Eu am fost la doctor si este ok domnisoara

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salut! Parca n-ati mai fost asa harnicutze la scris, sa fie din cauza vremii? Sper sa nu fie din cauza denominarii la majoritatea ca eu am lucrat tot weekend-ul ca nebuna iar acum imi vine sa plang de oboseala

Noi am fost la Roma 4 zile in urma cu o saptamana, de ziua sotzului meu. A fost foarte dragutz dar foarte cald. Parca mai era cineva care voia sa mearga in august. Eu nu stiu ce sa zic, dar eu am rezistat greu si la sfarsitul lui iunie din cauza caldurii. Si am ratat Capela Sixtina+Colosseum-ul de vizitat din cauza cozilor in soare...In schimb am luat pentru bb un marsupiu in care-l porti si culcat. Sunt ft multumita de el...

Am vazut ca va plangeti ca nu mai puteti dormi in nici o pozitie. Sa stiti ca si eu aveam probleme dar mi-am luat o "perna pt alaptat" de la activecenter, www.activecenter.ro, care mie imi este de mare folos. Iti poti sprijini picioarele, spatele, gatul depinde cum vrei sa stai. Costa nu foarte putin 150 RON :D dar merita. Apoi o poti folosi si cand alaptezi, il pui pe bb sa stea pe ea.

Si baietelul meu e tare miscaretz... Si avem 1.3 kg la 28s. Si ne-am intors cu capul in jos, asa ca am inceput sa dam la coasteDa' lui mami ii e tare drag de el oricum

Pupici pe burtici!

Nadina, 28s+

SIMODINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, durduliilor!

Ieri m-au durut toata ziua burta si spatele (lombar). Burta m-a durut asa ca o presiune mare, o greutate joasa iar pe bb il simteam tot foarte, foarte jos, m-am speriat tare de tot, parca vroia sa iasa. Nu a trecut la No-spa, burta nu era tare. Seamana a contractii? Parca si azi m-am trezit cu o jena...

Simodina, nu apare poza pernei pe site dar am auzit de ea ca ar fi utila. Felicitari pentru greutatea lui bb, e foarte bine!

Ma bucur din suflet pt Adriana. Sarcina usoara, Adriana!

, 24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutzelor!
Ce ma bucur pentru Adriana! Sarcina usoara si un BB frumos si sanatos!

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Eu de bucurie ca am dat jos ieri 200 de grame, mi-am inceput ziua cu inghetata si biscuiti. Iar "talia" a ajuns la 102,5 (Marlena, credeai ca ma ajungi?)

M-am programat joi la dr, sa-mi dea analizele de ultimul trimestru. Iar ma duc la vampiri sa-mi ia 4 eprubete. Trebuia sa merg la Institutul de Hematologie sa repet antigena anti-A (grupa sotului), dar am tot aminat-o, ramine pe saptamina viitoare.

PS: de azi sint in luna a 8-a.

Ioana

Mergi la inceput