Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mersic Ioana pentru schimbatul adresei site-ului!

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute!
Eu mor de somn, si sunt la serviciu.

Am fost aseara la consult si suntem bine ca o domnisoara mare.
Bebelusha isi ducea mana la talpa, era asa haioasa, zicea doctorita ca ii place sa se gadile pe talpa.

Ne-a mai avansat cu o saptamana, asa ca acum o sa semnez Cristina 28+

Ne-a dat voie sa mergem si la mare si la nunta cumnata-mii din august de la Arad, dar cu conditia sa ii facem o vizita inainte

In rest, m-a lamurit si cu epidurala cum este.
Eu pe Victor l-am nascut normal fara epidurala si acum vreau tot normal dar cu epidurala. Si a zis ca anestezistul va fi pregatit sa imi faca si epidurala daca va fi cazul. Daca ajung fara anestezie la dilatatie 5-6, nu are sens sa imi mai faca anestezie, ci decat o injectie.(am uitat cum o cheama pe injectie).

In sfarsit, sa vedem cum o sa fie.

Domnisoara tot nu s-a intors cu capul in jos, dar luna asta ar trebui sa se intoarca.

In rest, mi-a interzis cu desavarsire sa il mai ridic pe Victor in brate.

Tonnia, imi pare rau ca ai neplaceri.

PS: M-am trezit binedispusa azi, toata noaptea am visat viorele

Cristina (28+) si mamica lui Victor(5 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bebelina mea e foarte activa de o perioada incoace, nici nu se compara suturile de-acum cu acelea de-acum 2-3 saptamani!!!

Mihaela 27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, stai sa vezi peste o luna. MIe imi muta burta, la propriu. E drept, nu mai sint atit de dese, dar cind o apuca datul din picioare, sa te tii ...

Cristina, ma bucur ca e asa bine bebelina ta.

Ioana

Mergi la inceput

Sint atit de... De ieri ma chinui sa le urez fetelor din state toate cele bune, dar de-abia acum apuc. Asa ca
Happy 4th of July!
pentru toate noastre din !

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!!!
Bravo pentru Adriana_i, sa aiba noroc si sanatate!

Eu plutesc pe norisorul meu roz. Aseara am fost la control si va pot spune ca bebelina mea este absolut uriasa pentru 25+6 s (Cat avea ieri, azi am implinit 26). Are dimensiunile toate de 28+, diametrul capului, femurului, abdomenului si ce mai masoara medicul pe acolo. Doctorul meu i-a calculat ecografic si greutatea, are 1kg 100 gr!!!! Mi-a zis ca a luat-o bine inainte.

Cel mai tare e ca, pe 17 iunie, inainte de concediu, am fost la un eco de control (nu la dr meu, la Ama Medical) si mi-a zis ca e micutza, 560 gr, toate dimensiunile erau de 23 sapt (cat avea). La inceputul lui iunie, la eco de 22 sapt, dr Pop mi-a zis ca are retard de crestere, ca e mai mica....
Si uite ce viteaza a fost in vacanta. S-a dublat si s-a asezat deja cu caputul jos, dr spune ca funduletul e prea gras si trebuie sa il ridice ca sa incapa bine in burtica.

Felicitari si Cristinei pentru "avansare". Si mie mi-a zis ca, ecografic, am 28+ sapt, si mi-a mutat si DPN-ul, ah ce fericita sunt azi, chit ca e marti.

Pupici pe burtici si sa aveti grija la amiaza, la cele 3 ceasuri rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Neatza fetelor,

va multumesc din suflet pentru urari ...

sa stiti ca desi nu mai fac parte din grupul vostru, va urmaresc constant, si ma bucur alaturi de voi pentru fiecare noua etapa pe care o parcurgeti...

va doresc sa parcurgeti cu bine ultimul trimestru, sarcini cat mai usoare in continuare, si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi sa va vad cu puiutii in brate

Cu drag,

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Kid! Auzi, retard de crestere!Ultima eco unde ai facut-o?

Cge, nu-mi imaginam ca-l mai ridici inca pe Victor. Are dreptate dr., trebuie sa iei o pauza!

Mergi la inceput

adriana, sa fiti sanatosi, si sa dea Domnul ca peste 8 luni sa-ti tii bb-ul sanator in brate.

kid, felicitari! Deci sintem la intrecere, care are bb mai lung?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
eu am crezut ca numai eu m-am tampit ieri ....am mancat de toate iar pe seara am mancat floricele si pe la 23.30 mi s-a facut iar foame si am mancat iar..mancare de data asta.
Peste noapte m-am trezit de 3 ori sa ma duc la toaleta ca bb suta in vezica si nu avea somn si pe la 4 m-a apucat foamea ..am baut 2 cani de lapte cu fursecuri cu gem .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput