Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Sarcina usoara Adriana si sa fiti sanatosi amandoi!

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Felicitari Kid, cred ca suntem amandoua pe norisori roz azi dupa ecografiile de aseara.
Nici mie nu mi-a placut la Ama Medical, cred ca am mai spus-o.

Se mirau ca era totul in ordine cu bebelusha, desi nu facusem toate analizele posibile si mai ales nu le facusem la ei

Asha ca nu m-am mai dus.

PS: Ioana, esti singura care ai felicitat fetele din State.
Multumim ca ne-ai salvat onoarea.

Cristina (28+)

Mergi la inceput

Felicitari pentru rezultate Cristina si Kid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare dragutelor!

Eu taman m-am intors de la plaja, e soare, bate vintul dar e suportabil.
Apa este rece ca gheata!

kip in taci

Alea Alea
Jadi
26+

Mergi la inceput

Salutare Jadi! Parca au anuntat la tv ca se mai incalzeste si poate devine si apa mai suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

felicitari kid pentru rezultatele bebelusei - trebuie sa fii tare fericitaMultumesc Flaviei si Alinei pentru ingrijorare ( sa intru in prenatal) dar eu deja stau de 2 luni acasa - va dati seama ca medicul nu m-a mai lasat la serviciu cu contractiile astea....Tare m-ati pus pe ganduri cu calciul ala, nu l-am luat nici acum desi stau cu el in casa- ca deja l-am cumparat inainte sa va intreb si pe voi. Acum chiar ca nu-mi vine sa-l iau daca ziceti ca da contractii..Ma intreb oare ce-o fi in capul doctorilor?!? Mai ales ca dr. de familie stie toate problemele mele , de ce mi l-a dat?! Norina 28s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ne era dor de tine, Jadi!

Norina, nu stiu ce sa iti zic in leg. cu Calciu.
Si mie mi-a dat aseara doctorita sa iau Calciu Lactic, a zis ca este forma cea usoara de Calciu.
Si ca sa iau cate o pastiluta pe zi timp de 15 zile, sa vedem daca cedeaza carceii asa.
Mi-a zis ca fiind in luna mai mare sa nu mai am probleme cand il iau, adica contractii. Dar daca am, sa il intrerup.

In situatia ta, chiar nu stiu cum sa faci. Mai bine mai intrebi inainte de a-l lua un doctor.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor multumim de urari, ieri a fost ziua petardelor, a jocurilor de artificii, a fost mare nebunie. Avem peste strada un club privat de tenis care in fiecare an organizeaza focuri de artificii, a fost superb dar zgomotos, bebelusul a fost agitat. Cam cum este in Ro de sarbatori, numai ca aici petarde mai putinm daca nu chiar deloc si in nici un caz nu ti le arunca nimeni in fata sau in scara blocului, cele mai multe au fost in parc si pe malul lacului. Iaca si eu pe aici ca o bufnita, de 30 de minute cel putin ma perpelesc in pat si aparent nu am nici un motiv: cald nu imi este, inghesuita nu eram, foame nici atat, am fost si la wc (cateodata ma duc si la 30 min). Dar parca vad ca dimineata o sa dorm neintoarsa, asa cum mi s-a mai intamplat in vreo doua dimineti cand imi pusesem ceasul sa sune chiar pe noptiera mea si nici gand sa-l aud.
Adriana, felicitari pentru sarcina, te mai asteptam cu vesti bune, sa dea Domnu' sarcina asta sa fie fara probleme, bebelusul sanatos tun iar tu o mamica fericita.
Kid, felicitari pentru rezultatele foarte bune la ecografie, sa speram ca vin si eu vesti bune maine pe 6 cand mergem la control.
Ioana, incepand cu a cata saptamana se considera luna 8?
Tonnia si pe mine ma incearca niste contractii nedureroase de Duminica incoace de zic ca nu-i adevarat. Dar in parta superioara a abdomenului, parca m-ar strange cineva de burtica.
Miflore, mai ai un pic rabdare, eu cateodata simt bebelusul ca misca asa de tare si repede de parca ar face bicicleta.
Va pup, poate mai stau pe aici sa mi se oboseasca ochii de la monitor.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, mai intreaba si tu un medic in legatura cu calciul ala. Intreaba-l pe ginecolog daca trebuie sa iei, la urma urmei el se ocupa de ce e in burtica, nu medicul de familie.

Jadi, esti la mare si stai pe Net? Lasa, oricum nu iti face bine prea mult soare, e important sa te odihnesti, sa te plimbi cat mai mult.

Pentru fetele mai mari de 27-28 de saptamani (Ioana, mysweetest, Oana_D)...cum e cu pofta de mancare? Te apuca acum mai mult? Ca asa simt, ca as manca mai des...Probabil ca acum depunde bebe carnita pe fund ca sa faca toate pliurile acelea dragutze sa aiba mami ce pupa.

Bafta la eco si controale pentru fetele ce urmeaza sa mearga la doctor! O sa trecem curand la grupa mare, odata ce fetele de iulie-august incep sa se mute la mamici!

Mergi la inceput

Kidcu pofta de mancare si da si nu ... Uneori e ingramadit stomacul si nu poti manca prea mult si te simti satula dupa ce ai gustat doar, alteori simti ca nu mai poti rezista daca nu mananci.
Oricum eu in general nu pot spune ca am pofta de mancare mai mare doar ca mai nou ma apuca si noaptea .

Mergi la inceput