Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
oana0204 spune:
Kid si eu mananc mai des si imi place mie sa cred ca mai putin ![]()
Oana D - saptamana 31
Foto
oana0204 spune:
Apropo, Marlena , la ora 3.30 cand m-am trezit am devorat un cartof copt ramas de aseara, iar acum la aproape 5 dimineata ma duc sa ma infig intr-un iaurtel cu fructe. Sa le trec tot la mancat in timpul noptii? 

Oana D - saptamana 31
Foto
miflore spune:
Felicitari Cristina si Kid pentru ecografii!!!
De-abia astept sa merg si eu!!!
MySweetest, zici sa mai am un pic de rabdare ca incepe adevaratul campionat?
Dar tu cum de mananci noaptea, eu daca mananc seara(mai mult, nu doar asa, un iaurtel sau ceva simbolic) am terminat-o cu somnul!
Salutare Jadi si vreme buna!

Mihaela 27++
mysweetest spune:
Oana chiar ma gandeam si ma bucuram in sinea mea ca nu am capatat obiceiuri proaste de astea adica sa mananc noaptea si uite ca a aparut.
Sambata noapte m-am trezit si am mancat 2 snitele, mai mananc si ciocolata si beau una-doua cani de apa
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
mysweetest spune:
Miflorese pare ca pot dormi si dupa ce mananc ..oricum ma trezesc la fiecare 3 ore..cel putin iar cand se lumineaza de ziua parca imi suna ceasul ca sa deschid geamul ca ma sufoc de caldura.
Se pare ca am fost mai harnice azi si sa vedem cine schimba capitolul.
Marlena &
valen spune:
Buna gravidutzelor!Eu v-am scris tare putin in ultimul timp, insa va citesc zilnic. Sunt tare fericita ca i-am cumparat Sarei cate ceva de imbracat si abia astept sa vad cum ii vin. Kid, tu mergi la control din 2 in 2 saptamani? Ti-a spus ceva medicul despre asta? Cand incepi sa mergi mai des?Fetelor, noi nu ne mai intalnim, ca maine poimaine ne apucam sa nastem?Va pupic pe toate pe burtici

Ioana75 spune:
jadi, concediu placut
!
oana, eu calculez lunile de la coada la cap. Adica am DPN (calculat in functie de UM, nu de dimensiunile copilului) la 5 sept, asta inseamna ca la 5 iulie intru in luna a 8-a
.
Marlena, eu nu pot sa maninc noaptea, ca ma iau arsurile de nu ma vad. Dar recuperez ziua
. Si oricum, noi ajungem pe la 8 de obicei acasa, si atunci incep sa bag la ghiozdan pina la 10-11 cind ma culc
.
kid, eu am pofta de mincare de cind ma cunosc, nu cred ca sint un caz relevant
. Acum m-am ingrasat ca
pentru ca nu-mi pun nici un fel de frina, maninc deseori pina mi se face rau
.
Fetelor, pina acum Marlena si jadi au schimbat capitolele. Hai, nu se ofera altcineva acum?
Ioana
oana0204 spune:
Ahh Marlena, nu-mi mai aminti de apa noaptea. Si asa ma duc la wc de 5-6 ori/noapte, iar cand mai beau si apa atunci sa te tii. Am inceput sa urasc drumul din dormitor la toaleta desi e imediat cand ies pe usa dar ma seacaaaaa. Vreau si eu un somn neantors decand ma culc pana ma trezesc dimineata, asa cum dormeam cand nu eram gravida. F rar ma trezeam. Dar acum , de prin luna a 2-a tot asa o tin M-AM SATURAAAAAAAT 
Chiar ma duc sa ma culc, am sa inchid si usa de la dormitor, astfel incat sotul cand va veni de la serviciu (inca lucreaza numai tura de noapte) va sti ca am avut o noapte chinuita si ca va trebui sa ma lase sa dorm
Saracutul, deja l-am exilat in week-end cand doarme acasa noaptea, doarme pe canepea in sufragerie, deja nu mai avem loc in pat, imi trebuie spatiu sa ma pot intoarce de pe o parte pe alta.
Va pup, sa aveti o zi buna in continuare.
Oana D - saptamana 31
Foto
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
oana, eu calculez lunile de la coada la cap. Adica am DPN (calculat in functie de UM, nu de dimensiunile copilului) la 5 sept, asta inseamna ca la 5 iulie intru in luna a 8-a.
Ioana
Inseamna ca de vineri intru si eu in luna 8.

Oana D - saptamana 31
Foto
mysweetest spune:
Da Ioana cred ca se depune mai mult cand mananci mai rar decat atunci cand mananci toata ziua cate ceva.
Eu am observat ca atunci cand ma duceam la serviciu desi mancam, pe dupa amiaza cand reveneam acasa eram moarta de foame si mancam de faceam o burta ..ziceai ca trebuie sa nasc
.
Am observat ceva de curand...dupa ce beau o cana- doua de lapte ma simt satula cateva ore bune si trebuie sa stau in fund..cred ca imi umple stomacul
.
Marlena &