Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
mysweetest spune:
Somn usor Oana! Eu ma duc sa fac o baie ca nu ma mai suport ..parca se lipeste totul de mine..
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
Hildegard spune:
Buna fetelor, ma simt bine....noaptea dorm bine acum . oare de ce ii simt miscarile la bebealtfel...adica mai fine...si vad prin piele deja cum misca. Pana sapt trecuta nu era asa de bine.
La voi cum e?
Vero
24+2
http://community.webshots.com/user/hildegard122
cge spune:
Fetelor, va ajung din urma cu kg.
Ieri aveam in plus 8kg la 28 sapt, din care 4 in ultima luna. Doctorita nu mi-a mai zis nimic, o fi renuntat sa ma bata la cap.
Oricum si eu mananc de toate: batoane, strudele, mancare gatita, fructe, salate si mai ales prajituri
Lasa ca intru in concediu, si poate o sa mananc mai putin.
Cristina
mysweetest spune:
Stai bine Cristina cu kg.
Imi place ca atunci cand ajungem la pagina 9 toata lumea se linisteste si nu mai scrie de teama sa nu schimbe capitolul 
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 32 a
Hildegard spune:
Fetelor
mi-e groaza sa ma duc la Dr. miercurea viitoare ....referitor la kg. Are dR. meu ce are cu kg. Ca doara altceva nu are sa-mi bage de vina. Ce sa fac daca in 6 luni jum. am luat 7 kg?
Asta e.
nu pap mult , papa normal.
De exemplu intr-o lun aam luat 3 kg, in alta 1 kg. Asta e.
Tot timpul trebuie sa ma justific lui de ce am luat atatea kg. E nebun!
Ma streseaza, intelegeti?
Ce sa fac?
Vero 24+2
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Flavia_Hurducas spune:
gravidute! Astazi sunt cam ocupata, dar tot mi-am gasit purin timp sa citesc ce s+a mai scris de ieri si transmit felicitari.
Felicitari Adriana pentru sarcina! Sa va dea Domnul sanatate tie si lui bebe si peste 8 luni sa ne tinem bebeii in brate!
Felicitari Critina si Kid pentru echo. Vineri am si eu marea intalnire cu bebe, intalnire la care va face din nou biometria.
Stie cineva masurile pentru nou nascuti la body-uri ... Este cumva 20? Cu hainutele pe care scrie nou nascut, sau 1 luna, sau 3-5 kg ma descurc, dar la cele cu masuri nu ma pricep.
Flavia 27+
Ioana75 spune:
Flavia, cam 20-22 sint cele mai mici marimi.
Fetelor, hai, cine se anunta ca schimba capitolul? Il schimb eu pina la urma daca voi nu vreti, dar mai astept voluntara. Dati un mesaj cind incepeti schimbarea, sa stim toate
.
Ioana
jadi spune:
hehe, ce liniste desavirsita...
ma dau pe net ca avem aici cablu optic ca mare mare dar cica sa mai si muncim un pic!
Jadi
26+
mihaela_e spune:
Buna dragutelor!
Eu sunt deja satula de munca si nu mai am chef; din pacate am atata treaba de rezolvat azi si maine, de nu-mi vad capul de grija. Iar de joi incep alergatura birocratica...schimbarea tuturor actelor de identitate si legitimare
Azi sunt extrem de fericita...mi-am luat decizia de definitivat
, evident asta inseamna alta alergatura pt schimbare acte
Tonnia, si mie mi se intampla exact la fel, cel putin eu sunt constienta ca nu stau locului 2 secunde....alerg ca pe hipodrom...si este intr-adevar de la oboseala, cum ma intind in pat, cum se linistesc durerile, se destinde burta (care este tare) si incepe bb sa ma certe, adica sa ma loveasca.
Deja cu drumurile la toaleta sunt disperata. Am dezvoltat o tactica fantastica, pt ca merg pe strada si ma apuca din sfert in sfert de ora...asa ca ma milogesc pe la magazine, daca nu am un fast-food in drum... si tot asa
Iar la kg am 10 in 6 luni si aproape o saptamana. Am un loc pe podium, nu-i asa?![]()
Ma bucura foarte mult stirea despre Adriana. Pana la urma, totul este cum vrea Dumnezeu nu cum vrem noi. Sa dea Domnu sa aiba o sarcina usora si sa nasca un bb sanatos.
Mihaela 24+