Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata! Si la voi vremea este tot asa de urata??? Eu nu am chef decat de dormit si de uitat la televizor. 
Bine ai venit Anastasia, sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Norina de ce nu intri in prenatal? Contractiile sunt in stansa legatura cu starea de stress si oboseala. Eu cum ma enervey sau fac mai mult efort, cum ma apuca si iau repejor un Gznipral. Dar altfel nu am nici o problema.
Ieri am sarbatorit 2 ani de la casatorie si am primit cu aceasta ocazie cartea Mama si copilul (Capraru). Am inceput sa ma documenetez si mi se pare foarte buna.
Ieri seara am facut gimnastica pentru a doua oara in aceasta saptamana, asa cum mi-am propus. Si trebuie sa recunosc ca dupa aceea m-am simtit foarte bine.
Flavia 27+
Hildegard spune:
Salut fetelor,
La Arad in wekkend a fost racoare, si a fost foarte bine asa pentru mine.
Eu am intrat in sapt 25 si am emotii pe cum trec zilele.
Eu i-am cumparat la Stefanut o paturica albastra, 4 perechi de sosetute, niste ratuste de apa pentru cand face baie, o caiculita albastra de bumbac....si cam atat. Luna asta nu am sa ma pot abtine si am sa-i cumpar altceva....De la 1 august sunt in concediu, dar nu mai vin deloc la servici.....ca dupa aceea intru in prenatal. IHIHI.
.
Pana acum a fost bine, ma simt plina de energie. Ce simt mai deosebit sunt loviturile bebelui care sunt altfel decat inainte. Acum vad cum sare pielea pe burtica pe ici pe colo. Sambata noaptea am avut si eu un carcel la gamba stg. de am crezut ca e sfarsitul lumii
Dar a trecut.
Urinez imediat de beau ceva.....nu pot tine mult.
Vitamine nu iau, calciu, nu iau...dar am sa incerc calciu efervescent totusi.
Fetelor luna 6 se termina prin in sapt 27, nu?
Stiti c ema deranjeaza mai mult ...respiratia. Si obosesc repede.
In rest Dumenzeu cu noi!
Vero
24+1
http://community.webshots.com/user/hildegard122
diafera spune:
Buna dimineata! Fetelor, eu m-am simtit cam rau in weekendul asta. Nu stiu.. parca s-au adunat toate la un loc. Burta imi creste din ce in ce mai mult .. ma intorc foarte greu de pe o parte pe alta.. nu mai vorbesc ca bb protesteaza la aproape orice pozitie a mea in pat (nu ii place nici pe-o parte si nici pe spate). Au inceput sa ma doara si rinichii .. si spatele ... Cand merg ma dor ft rau muschii de jos ai bazinului (ca si cand as avea febra muculara de la spagat). Am o raceala care nu imi mai da pace .. parca imi mai trecuse .. dar m-a intors! Am venit azi la servici terminata ... abia mai ma misc. Sunt cam speriata .. mai am inca 3 luni de sarcina si nu stiu cum le voi duce.. am o burta ft mare .. toata lumea se mira de burta mea.. desi eu nu am luat decat 5Kg de la inceput si pana acum.
Ar mai fi ceva... (ma scuzati daca s-a discutat subiectul asta .. insa nu am mai citit capitolele anterioare).. voi ati vazut reportajul de saptamana trecuta referitor la legea pt indemnizatia CIC? Cum ca au retras acel proiect prost .. cu cei 30 % din sal. mediu pe economie .. si au propus altul : pt mamicile care au sal mai mic decat sal mediu pe economie... indemnizatia CIC = 85% din sal mediu pe economie, iar pt mamicile care au sal. mai mare decat sal mediu pe economie... vor primi 85% din media salariilor lor brute pe ultimile 6 luni. In plus dc stai mai putin de 2 ani in CIC, atunci vei primi inca 3 mil pe langa salariu.
Eu am auzit o singura data stirea asta la TV si nu mai stiu nimic. De data asta mi se pare un proiect avantajos... voi ce mai stiti?
va pup, Aura
Racaru spune:
Buna fetelor,
Eu nu sunt foarte activa pe site, insa va urmaresc in fiecare zi.
Am si eu noutati: la 28 sapt baiatul meu are 1.3 kg si s-a intors deja cu capul in jos. Am vazut cum isi mingiia fata cu o minuta...
Si eu am inceput sa cumpar cite ceva... patut si masa de infasat.
M-am tot uitat in oras dupa pompite se sin... voi ati cumparat-o?
In rest sunt ok... am si eu simtomele specifice, oboseala, somnolenta sau...insomnii... si mai ales lipsa de chef sa mai stau la serviciu.
Am refacut analizele la secretie si am Candida...
Doctorul meu mi-a recomandat spalaturi cu irigatorul cu ceai de galbenele.... voi ce parere aveti?
O zi buna la toata lumea,
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutzelor!
Si eu stiu carticelele, si pe aia groasa unisex si pe astea personalizate, roz si bleu! Eu am facut cadou una roz acum 2 saptamani asa ca astept sa vina si la mine!
Sper sa nu primesc prea multe la fel!
Daca primesc mai multe vi le fac cadou, am luat exemplu de la Ioana!
Aia unisex e muuult mai groasa, ati observat? E-adevarat, are si copertile mai groase dar oare are si in interior mai multe rubrici? Trebuie studiate.
Ce de ploaie!
Mihaela 27++
Flavia_Hurducas spune:
Referitor la jurnalele pentru bebeii nostri, le-am studiat si eu joi si mie mi se pare mai buna cea unisex galbena. Are rubrici mai faine.
Flavia 27+
mihaela_e spune:
Buna dimineata!!!
Un subiect amplu discutat: vremea. Parca ne-ar fi dor ne nitel soare, dar ia ganditi-va: 38 de grade la umbra si gravida???
Parca prefer vremea asta, dar cu mai putin ploi.
Eu in week-end am mers la mare. Vremea, ca aici. Am inceput sa-mi fac bagajul de spital: 2 pachete mari de vata.
- Eh, inceputul e mai greu.
Pentru carcei si eu folosesc metoda trasului de degete infata. Merge de minune!! Iar cu calciu, mie mi-a zis doctorul sa practic metoda degetelor pt ca nu vrea sa-mi dea calciu suplimentar fata de cel din Materna; acelasi motiv, calcifieaza placenta si provoaca niste contractii cam multicele fata de cele normale. Asa ca aveti grija la calciu suplimentar, mai ales in trimestrul al III-lea.
Azi dimineata m-am cantarit
am luat 1,5 kg intr-o saptamana in conditiile in care nu am prea mancat. Ma apuca disperarea.
De miercuri intru in concediu pana la 1 septembrie, teoretic. Concediu neplatit impus seful meu, caci n-am avea activitate in iulie si august. Si nu stiu cum fac eu ca in perioada asta de concediu chiar am treaba si chiar trebuie sa ma prezint. Dar ma apuca disperarea pt ca stiu ca oricat as lucra in concediu tot nu ma plateste.
Iar de oboseala, ce sa mai zic...obosesc si cand vorbesc...si am constatat asta vineri, cand pledam de zor si din vorba am dat-o in gafaiala, ca deh, obosisem de atat vorbit. ![]()
Acum mai lucrez nitel, ca doar sunt in concediu, nu?!?!?!
Sa aveti o saptamana buna.
Mihaela 24+s
miflore spune:
Diafera, imi pare rau ca nu te simti prea bine, poate ai tu o perioada mai proasta dar o sa-ti treaca!
Legat de ce-ai zis tu cu legea si pe mine ma intereseaza f. tare si nu mai stiu nimik! Mai stie cineva ceva nou? Cum ramane? sa ne facem si noi socotelile!
Mihaela 27++