Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am amparut si eu deci prezentTonnia
Am macat ca porcul azi

Ioana sejur placut alaturi de parintii

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, am aparut si eu de la cumparaturi, am mai luat cateva nimicuri pentru bebelus (perie de par, betisoare de ureche, un fel de seringa mica pentru medicamente) plus altele pentru bagajul meu de spital care incepe sa prinda contur (primul lucru din bagaj a fost o cartela cu care pot suna ieftin in Romania, sa o anunt pe mama). Sunt foarte obosita si simt ca am stomacul in gat, ma duc sa ma intind un pic.
O zi placuta in continuare.

Oana D - saptamana 31

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Buna fetelor,
am aparut si eu in sfarsit.
Asta seara am patit ceva ...am urcat intr-un maxi taxi si erau 2 locuri libere dar bancile erau foarte apropiate si nu am putut intra sa stau la geam si am doar 67 kg totusi...pur si simplu nu am incaput si sotul a trebuit sa stea in picioare .
BB s-a intors cu capul in jos si acum misca mult mai putin ..in special seara cand face gimnastica sau isi face patul intinzandu-si cate o mana sau un piciorus.
Maine ma duc sa imi cumpar lioton gel fiindca imi amortesc tare rau picioarele seara si ma si dor.
Altceva ce sa mai scriu ...am intrat in luna a 8a si mai am mai putin de 2 luni.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 32 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna tuturor!
A trecut ceva timp de cind nu am mai stiu ceva de voi. Mabucur asa de mult sa vad ca toate sunteti destul de bine. Ma rog ca si cele care mai ai unele probleme sa se faca bine, si aici ma refer in special la Norina. Sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu fie nici cum vorba de o nastere mai devreme.
As vrea doar sa va spun ca si noi, Simona si David asteptam o fetita pe care o va chema MAIA.
Totul merge destul de bine pina in prezent. Dr. spune ca e bine. Inca nu am intrat pe vitamine. Ce-i ciudat e ca nu mai primesc vitamine gratuite pentru ca nu am sub 3100000 lei salar. Am doar cu 900000lei mai mult, deci imi permit.
Va rog sa imi spuneti, daca este cineva in situatia urmatoare, ce este de facut. Nu am cele 10 luni minim de plata CAS, deci nu beneficiez de indemnizatie.Aici sunt multe de explicat dar nu cred ca mai fac fata acum sa le povestesc, poate alta data. Ceea ce vreau sa stiu e, beneficiez de prenatal? si daca da cind pot sa intru in prenatal? care imi va fi suportul material pentru aceasta perioada de prenatal?
Multumesc mult de ajutor.
Eu va doresc o sarcina usoara si ma rog ca totul sa mearga cit mai bine pentru fiecare din voi.

Simona + Maia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, leneselor!

Ce ziceti de ploaia asta? Zici ca e toamna tarzie!

Mysweetest, felicitari pentru luna a 8-a! Eu sunt in 24+. Cand incepe luna a 6-a?

Fetelor, va spun sigur ca, Calciul provoaca contractii, nu stiu insa in ce doza. Dovada e faptul ca in alte tari un tratament uzual impotriva contractiilor (cum e la noi cu No-spa) e cel cu Nifedipina care este un blocant de calciu. Fetele din State de ex iau procardia, tot aia e.

, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Anastacia: Bine ai venit! Sarcina usoara!

Tonia: La voi ploua? La noi e super afara in comparatie cu sambata si duminica cand fost naspa!

mysweetest: Felicitari! Cum stai cu pregatirile?

De carcei ma plang si eu! E groaznic sa nu te poti intinde cand te trezesti. Mi-e si frica sa ma intind, bineinteles ca mai uit si atunci sa vezi.......! Eu iau Ca 10 zile pe luna din ala care se dizolva. Trebuie sa iau pana nasc!

,
Mary 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor!!Va urmaresc de ceva vreme si as vrea sa intru in clubul vostru,daca nu e prea tarziu
Eu nu am calculator la serviciu,dar mai intru de acasa,asa ca tot sunt cu ochii pe voi..
Am UM=03.01 si DNP=09.10
Pupici
& ....saptamana 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor!

dana, mersic de urare.

Si eu intru miine in luna a 8-a, si mai am cam 6-7 saptamini pina nasc. M-am cintarit azi, la 31s, si am + 12.8kg. Inca 1.2kg si ajung la 80 de kile. In continuare lumea imi zice ca nu sint grasa, eu cred ca e vorba de o miopie in masa sau de un curent de intretinere a starii de bine la gravide.

Am cumparat prima jucarie la cupil, un hipopotam galben cu urechi rosii si picioare albastre si verzi, care zornaie. Si mama i-a luat o carte din aia gen "jurnalul" lui bb. Au aparut la diverta alte modele, roz pt fetite si bleo pt baietei (in locul celor galbene unisex). Daca iese baiat ... o fac cadou celei care se anunta prima.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata gravidute!
V-am citit si in weekend, eu am lucrat ca o eroina
Sapt. asta se anunta tot asa cu treburi pana peste cap.

Lasa, ca intru eu in concediu si termin brusc cu toate trebile
Am reusit sa tragem o fuga pana la Slatina pana la Victor.

Si a plouat intruna, si erau soselele inundate, credeam ca nu reusim sa ajungem la Bucuresti.
Nu va mai spun de gradini inundate

Victor s-a bucurat f. tare ca ne-am dus, nu le-am spus deloc ca vrem sa ajungem si i-am facut o surpriza.
Zicea ca ne-a adus zana cea buna.

Dupa plimbare la Slatina, si cat am lucrat ieri, azi sunt obosita moarta.
Cel mai bun lucru pe ziua de azi este faptul ca am intalnire cu bebelusha, la 18.30, am programare la doctorita.

O zi buna la toata lumea,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si a bebelushei (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, eu i-am cumparat bebelushei o lenjerie frumoasa foc, zic eu.din Practiker.
Fata de perna si cearsaful de plapuma sunt cu floricele mici si delicate, rosii si roz pe alb, iar cearsaful de pat este roz-roz.

Si eu vazut carticelele stil jurnal, de care zici tu, astept sa primesc cadou una din ele.

Cristina

Mergi la inceput