Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
kid2003 spune:
Buna fetele!!!
M-am intors si sunt bucuroasa ca am terminat de citit din urma inainte sa ma apuc sa scriu.
10 zile de vacanta au trecut greu. Zau ca m-am plictisit dar am fost viteaza! Vacanta in Turcia a fost ideea mea (sotul meu e mult mai aventurier, nu i-a suras niciodata ideea sa stea intr-un club si sa faca plaja si sa manance toata ziua). Lui nu-o place soarele si nici mancau sau bautor nu prea e (noroc ca la bere nu se da inapoi)
Asa ca 10 zile am tinut fruntea sus si am zis ca e bine pentru mine si bebe sa ne odihnim cand de fapt si eu eram moarta de plictiseala. Am trandavit la soare (sub umbrelutza), unsa la greu cu factor 60 pe fata si 30 pe corp, m-am innegrit un pic, iar burta a crescuuuuuut mult. Zau, nu-mi vine sa cred. 2 kg in plus la intoarcerea din vacanta, dar ma asteptam. Am acum aproape 26 de sapt si ma pot "lauda" cu 7 kg 

Abia astept sa fiu din nou apta de un concediu adevarat, sa haladuiesc cu al meu prin orasele frumoase ale Europei cu masina noastra. E mult mai frumos decat la un club din asta, dar am facut-o si p-asta si poate o sa o repetam pentru copilasi...ca erau o gramada pe acolo si mama-mama ce se mai distrau.
Am vazut ca ati vorbit de Revelion si de vacanta de iarna. Si eu ma gandesc cu tristete ca iar ratez o vacanta la ski. Acum 2 ani mi-am stricat genunchiul al ski si am facut operatie, drept pentru care iarna trecuta, spre disperarea sportivului meu sot, nu am putut fugi spre partie in Austria, cu masina. Si el saracu' spera (si tot incearca sa ma convinga) sa ne gandim la februarie anul viitor (cand Alexandra va avea aproape 5 luni) sa plecam cu tot cu ea la o pensiune acolo sa schieze el si eu sa ma plimb pe afara cu ea in marsupiu. Adevarul e ca am vazut multi bebelusi de fiecare data cand am mers acolo si nu pareau deranjati de nimic. Drumul nu e lung, noi ne oprim o noapte sa dormim in Ungaria si a doua zi ajungem la destinatie. Nu stiu ce sa zic...
In grupul de prieteni cu care am fost in Turcia era un bebe de 3 luni jumatate care a fost f incantat. Bine, nu a stat pe plaja, il scoteau dimineata si seara in carucior, dar s-a simtit bine si in avion si in autocarul pana la hotel. De ce sa nu ii luam si pe ei? Mai ales ca atata timp cat ii alaptezi nu te poti desparti deloc de ei.
Hai ca am scris un roman. Ma bucur ca sunteti bine, cresteti! Sa ajungem la termen, nu mai vorbiti de bagaj de maternitate asa de devreme, nu avem nevoie.
Jadi, eu vroiam sa merg la cursurile alea de gimnastica acvatica. Ce? Trebuie in fiecare saptamana sa mergem la ele? putem merge de 2 ori pe luna si in rest sa facem noi singure (la Crowne plaza intrarea e 10 euroi, parca, nu bag mana in foc).
Va pup! 
norina spune:
Salutare la toate
!
Evrika! Am scapat de dial-up, de azi voi intra pe net cand vrea buricu' meu
(ca tot vorbeati de buric)- nu mai ma chinui si nu mai stau cu portiaAm vazut ca va faceti bagajele de spital deja, doar asa poate ma faceti si pe mine sa constientizez ca nu mai e mult (desi mie mi se pare un secol)Eu fac in continuare tratament cu gynipral la 1/2 la 6 ore si nospa si piafen la 8 ore. Contractii tot mai am, dar asta e , probabil ca daca nu as face tratamentul ar fi tot timpul burta tare si nu e bine.Azi am facut vaccinul antitetanos si ma mai duc la sf lunii sa il fac si pe al doilea. Tot de azi dr. mi-a prescris si calciu lactic - 3/zi - pe langa materna si fier pe care le iau de la inceputMai ia cineva calciu lactic? Ca eu sunt Toma -necredinciosul si vreau sa ma conving daca e indicat ![]()
Norina,28+
Ioana75 spune:
kid, bine ai revenit!
Sa-ti fie de bine concediul.
Marlena, eu de la piersici am observat ca nu ma simt bine; nu stiu cum fermenteaza la mine in stomac, dar am renuntat la ele
.
nicole, sotul meu e obsedat cu materialele impermeabile. Noi am gasit un Trio 2003 care lui i s-a parut ca avea material mai bun decit CT 0.1. Primele 2 Trio 2003 pe care le-am vazut aveau material mai nashpa. Daca v-ati hotarit la Chicco, treceti mai des pe la reprezentanta, o sa vedeti ca se schimba carucioarele
. Au si pompe de sin, cik alea de la Chicco ar fi pe locul 2, dupa cele de la Avens (asta am citit eu pe undeva pe net, nu vorbesc din proprie experienta
.
oana, mi-a palcut ca mi-ai zis ca stau la clocit
. Asta e chiar cea mai potrivita expresie, parca as fi o closhca care toata ziua pazeste oul
.
Ioana
jadi spune:
Salutare salutare!
Mama ei de denominare cred ca mi-a dat bb peste cap ca e a 3 zi cind se suceste de parca e sfirleaza.
Sa speram ca se potoleste.
Ieri m-am tuns scurt , aproape nu mai am par in cap dar sufar de caldura ca niciodata.
M-am si epilat , pe ici pe colo prin partile esentiale ca nu prea aveam ce.
A ramas restanta cu copitele pe care le voi executa miine odata cu aranjarea parului ( coafeza se uita crucis ca nu isi da seama ce as mai avea de aranjat la par) pentru nunta pe care o prestez miine seara.
Deseara , concert Smokie de care sincer nu prea am chef.
Alea Alea
Jadi
25++
Tonnia spune:
Kid, bine ai venit din concediu! Si eu sunt pentru plimbarea bb in concediu, de mic! Totul e sa fie ei OK!
Norina, parca nu e indicat Calciul, provoaca contractii!
Si eu am sindrom post cirese, de abia ma respir...
, 24+
Racaru spune:
Norinatocmai am citit in revista mami(pe Iulie) un articol despre faptul ca este interzis calciul in timpul sarcinii pt ca provoaca contractii....
Numai bine,
mysweetest spune:
Norina nu e nici o problema cu calciu lactic...eu iau calciu+d3 si am luat si calciu lactic mai inainte.
Ioana inseamna ca am si eu o problema cu piersicile desi imi plac tare mult...o sa incerc sa renunt la ele.
Oricum mi-am luat niste prajiturele cu ciocolata si mi-a trecut senzatia de satula
.
Acum incerc sa gatesc pastai pentru prima oara in viata mea...mi-a explicat mama ieir cum se face
.
Cred ca eu aseara am latit putin forumul cand am aliniat cap. 44
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
Flavia_Hurducas spune:
Bine ai venit Kid din concediu! Si noi avem de gand sa mergem la ski in Austria sau in Germania in iarna asta. Iarna care a trecut am schiat foarte putin, de frica sa nu patesc ceva, dar iarna viitoare nu mai trecem nimic cu vederea. Si il luam bineinteles si pe bebe cu noi. Ce, lui ii strica putin de aer curat????? Si de fiecare data cand voi urca in Poaiana, o voi face cu bebe. Si acolo mai este din cand in cand aer curat! ![]()
Norina tu iei in continuu Gynipral? Eu am luat 3 zile, am scapat de contractii si de burta tare si le mai iau numai cand este cazul.
Flavia 27+
cge spune:
Eu am lipsa de Calciu, asa mi-a iesit la toate analizele
Mi-a zis dr. ca se poate de la calciu lactic sa am contractii.
Mi-a zis sa iau si daca simt ca e vreo pb. sa ma opresc imediat.
Drept pentru care am reusit sa iau decat o saptamana.
Oricum, am carcei la picior in fiecare dimineata cand ma trezesc.
Asa ca sotul meu se trezeste in tipete, e asa haios ca ma intreaba ce am cu el. Eu n-am nimic cu el, cu carceii ceva probleme decat
Si noi avem de gand sa o plimbam pe bebelusha de mica.
Asa l-am plimbat si pe Victor si ne minunam cum de tine minte peste tot pe unde am umblat (incepand cu vreo 2 ani isi aduce aminte, dar tot e ceva).
De exemplu, tine minte gresia din baia din hotelul din Belgia de acum 3 ani. Si omu' de zapada de la Moeciu de la 3 ani, si o multime de alte chestii.
Kid, am fost anul trecut in Turcia, dar am facut excursii in fiecare zi aproape. Era destul de obositor drumul cu autocarul in excursiile astea, cred ca nu i-ar fi convenit bebeului tau.
Cristina
jadi spune:
Bine ai venit Kid din concediu , ah ce as vrea sa stau si eu fara sa fac nimic... de altfel chiar intentionez pentru saptamina viitoare.
Cu piscina ramine sa discutam probabil ca in august mai mult ca sigur voi avea timp , acum o saptamina la mare si la sf.lunii o saptamina la Roma iar intre trebuie sa muncesc ca sclavul pe plantatie...
Jadi
25++