Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Am dormit mult mai bine iar acum dimineata am mancat de simt si eu ca-mi crapa burta.
Asta noapte mi-a fost tare greu sa ma intorc de pe o parte pe alta ...ma dor oasele bazinului de atata greutate din burtica .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album

Mergi la inceput

Referitor la mutarea capitolului: multumesc penttru aprecieri ..cea mai mare bataie de cap mi-a dat-o alinierea capitolului 44 in rand cu celelalte ca nu prea vroia dar pana la urma s-a aliniat si el .

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata, !!!
Pentru fetele care sunt deja in prenatal sau vor intra curand, voua v-a zis Dr. de familie sa veniti cu biletel de la ginecolog in care sa recomande ca trebuie sa intri in prenatal????Pe mine ma exaspereaza Dr. asta a mea....
Azi am fast la dr. ginecolog, pentru medical, nu alta probleme si am vazut niste burtici, fetelor...
Eu eram cu burtica cea mai mica si m-am ingrijorat acum
Mai e cineva la 27 sapt. cu burtica de 93cm. dimineata???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

MaryIlie: Cred ca depinde de fiecare dr in parte, cum e obisnuit el sa lucreze. Intre timp m-am lamurit si eu cum e cu concediile astea. Referitor la burtica: eu aveam 93 cm la pranz. Acum am impresia ca-mi creste in fiecare zi. Vorba lu' maica-mea: Apare burta si dupa aia hop si eu! Asa ca stai linistita!

mysweetest: bravo pentru mutarea capitolului!

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor!

Dupa mult timp de asteptare vin si eu cu ceva noutati. Am sa nasc la American Mission Hospital DPN-ul e 10/10/05. Doctorita a spus ca nu se vede clar dar crede ca 90% e fetita, ramine sa facem eco repetata peste 2 saptamini. Cred ca puteti sa-mi puneti , minunea din carucior se va numi Laura - asa-i place lui tati.

Fetelor - e normal ca la 25s si 5 zile sa am 56kg, am inceput cu 52. Ma simt bine, insa imi pare ca e prea putin, maninc destul, si bb e foarte activ si are lovituri puternice. Face sa ma pun pe mincat din greu?

O zi buna
_
25s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna gravidutelor!
M-am apucat si eu de bagajul de spital. Ieri am fost la Chicco si am luat biberoane anticolici (au o forma ciudata, nu sunt drepte si niste gaurele in partea de jos), sterilizator biberoane, samponel, sapunel pentru bebe, termometru apa si alte consumabile. M-am uitat la carucioare si mi-a placut unul de 18.500.000 lei. E cam mult si nu stiu ce sa fac, contine landou, carucior sport, scaun de masina cu sistem permanent de prindere, aparatoara ploaie, paturica, suport biberoane, rucsacel. Ma mai gandesc.

Si inca ceva, deja au inceput sa-mi crape burtica cu toata crema mea de la Mothercare.

Pupici

Nicole 31 saptamani

Mergi la inceput

Eu nu am adus nici un biletel de la ginecolog pentru prenatal fiindca nu scrie nicaieri ca e nevoie ...dar daca asa iti cere nu cred ca e o problema sa iti scrie ginecologul pe o hartie acest lucru.
Circumferinta o am si eu de 95 cm iar seara 97 cm la 31 saptamani ...si eu am vazut niste si m-am speriat si chiar ma gandeam ca noi suntem cu totul altfel...eu par a fi in luna a 4 a pe langa ele si nu la sfasitul lunii a 7a.
Inca nu am vergeturi pe burtica si sani in schimb am pe fund in partea stanga si nu mi-a crescut decat cu vreo 5-6 cm de la inceput pana acum in schimb am cam omis sa il dau cu crema crezand ca nu e atat de necesar.

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, il stiu pe carutul de la Chicco. Si noi ne-am uitat la el, dar era modelul din 2003 la oferta cu 11 mil si n-am rezistat tentatiei. Felicitari pentru cumparaturi, asa poate ma mobilizez si eu, cind vad ca voi v-ati apucat de biberoane.

Lucia, sa va traiasca Laura! Maninca cum te simti tu bine, eu stiu ca trebuie sa maninci cu 500 calorii mai mult ca inainte, iar in trimestrul 3 chiar si mai mult.

Ioana

Mergi la inceput

Am o senzatie tare ciudata ...am mancat 2 piersici si ma simt plina pana in gat de parca as fi mancat cat un .

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana si eu oscilez intre cele doua. La cel de 11 mil au si cu material ca cel de 18 mil? Ca stiu ca ziceai de materiale? Aveau pompe de san ca am uitat sa ma uit?
A si mi-am mai luat protectoare de silicon pentru sani, care sunt f. bune sa nu ti se irite sanul.

Nicole 31 saptamani

Mergi la inceput