Mamici de septembrie-octombrie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
cge spune:
Lucia, nici eu nu am luat prea mult in greutate 5-6 kg in 27 sapt.
Doctorita mea e incantata ca nu m-am ingrasat prea mult, ma felicita.
La prima sarcina am avut un ritm mult mai rapid de ingrasare.
Eu zic ca daca bebe este ok, atunci nu trebuie sa iti faci nici o pb cu greutatea.
Cristina
Flavia_Hurducas spune:
Si eu vreau sa va urez weekend placut si vreme frumoasa. Iar celor care pleaca in concediu "Concediu frumos".
Flavia 27+
ancadm spune:
Astazi vad ca nu ati mai fost asa de harnicutze la scris
. In legatura cu calciu vreau sa va spun ca vitaminele prenatale pe care le iau eu de la inceputul sarcinii contin si calciu si nu am avut pina acum probleme cu contractiile. Adica am avut cite una-doua razlete. Deci banuiesc ca depinde si doza de calciu pe care o iei. Si poate si tipul de calciu.
Kid bine ai revenit din concediu!
Anca 27+
cge spune:
Si eu iau Materna de la inceputul sarcinii, care contine Ca.
Dar la carceii pe care ii am se pare ca nu e suficient ptr nevoile mele
Weekend placut la toate burticile!
Eu va mai scriu, ca trebe sa mai lucrez ptr denominare.
Cristina, 26+
ancadm spune:
Cristina te inteleg si eu m-am trezit cu un circel intr-o dimineatza si dupa aia m-a durut piciorul doua zile. Sper sa nu se mai intimple ca sunt tare dureroase. Imi amintesc ca am avut o perioada acum citiva ani cind am avut o cadere severa de calciu si faceam circei in mod regulat. Atunci am rezolvat-o cu injectii cu calciul, dar nu cred ca asta este o optiune acum.
Am uitat sa va spun ca am primit rezultatele de la analiza de glucoza (diabet de sarcina) si hemoglobina si se pare ca stau bine la amandoua.
Anca 27+
oana0204 spune:
Fetelor, puteti pacali carceii. Una din fete a spus un procedeu care la mine nu da gres deloc. Cand simtiti ca incepe durerea, ridicati de varful degetelor de picioare cat puteti de mult si trageti mult de picior din glezna (opusul ridicarii pe varfuri) si trec instantaneu. Mie cateodata mi se pun simultan la ambele gambe si cred ca as inebuni cu 2 odata. Reusesc sa le ametesc insa si totul este bine pana la urma. Nu uitati, trageti de varfuri in sus. La mine merge de fiecare data.
Oana D - saptamana 31
Foto
mysweetest spune:
Am practicat si eu o vreme ridicatul varfurilor la picioare dar incepusem sa am foarte multi carcei si uneori nici nu mai apucam sa fac ceva.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
ancadm spune:
Oana buna solutia ta si merge, numai ca e cam greu sa o aplici cind te apuca circelul in timpul somnului
. Pe mine ma iau de obicei cind dorm si incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta.
Anca 27+
mariana tache spune:
Buna, dragele mele!
Mii de
de la noi!
Mi-a fost dor de voi; mai motivat, mai nemotivat a trecut tare mult de cand nu am mai postat aici; am mai citit cate una alta din ce ati scris,dar de raspuns nu am apucat.
Vad ca va plangeti de carcei; inscrieti-ma si pe mine in club
. Chiar acum ma doare gamba dreapta din cauza unuia de dimineata! De obicei ma apuca dimineata cand ma trezesc si ma intind; nici nu pot sa-mi satisfac aceasta placere, ca ma apuca durerile
. Clar e lipsa de Ca. In prima sarcina nu am avut astfel de probleme (Ca a fost normal pana la final); acum mi-am facut analize; inca nu am fost dupa rezultat; sunt tare curioasa cat e de scazut dl Ca.
mai vad ca mergeti in concedii. va doresc distractie faina si odihna buna!
ca imi pica ochii pe taste. Mai vorbim.
Ps: in afara de carcei, nu ne supara altceva.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(31 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!