Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

pai chiar te trage, ca uneori cade greu pe o parte, la voi s-a schimbat starea senzoriala, aveti cumva impresia ca simtiti sau intuiti anumite amanunte care uneori treceau neobservate.
eu am o vaga presimtire ca simt mai mult decit de obicei!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna fetelor! Sunt si eu pe aici!

Intrebare-intrebatoare-nu rideti de mine: cind stau pe tron, am senzatia ca imi atirna uterul in jos. Ba chiar la palpare, mi se pare umflata zona de jos, in comparatie cu cum era inainte. Aseara m-a socat pentru prima oara. Voi aveti asemenea simptome? Please, spuneti ca da.

Lavi, ai primit pozele de la sedinta foto? Ca mie inca nu mi le-au trimis...

Pischi, ce aparat anti-tintari ai? Eu sunt disperta. Azi dimineata de 5 m-am trezit, am bagat aparatul in priza si cred ca i-am capiat pe tromtetisti, ca au inceput sa zboare care incotro. Am omorit vreo 6-7, toti cu singe. Oribil...

Cam atita...Va pupicesc! Sa-mi raspundeti la intrebare!
22+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI, chiar asa este. Parca pana acum nu luam seama la toate cele. Dar nu stiu as zice ca eu sunt mai simtita decat pana acuma...(parca zau ca eram mai nesimtita).Daca nu ma duc cand trebuie la wc, simt ca explodeaza un butoi in burta ca sa numai zic ca ma si doare pe urma; cand ma aplec sau ma intind dupa ceva, la fel o durere surda, dar care persista in partea inferioara a abdomenului...
PARTEA proasta la ine este ca din lipsa Ca Mg, mi se zbat muschii. Si ma trezesc cu mainile ca la strang (adica pumnul) sau castrang gura, da ce e mai rau (zic eu) e ca se incordeaza muschii abdomenului..

joy 18+

Mergi la inceput

Noki, draga mea de doua ori nu, nici la wc, nici poze, tu ce mai faci?
Joy, eu ma trezesc noaptea si am miinile ca niste crengi, tari si dureroase, sa nu mai zic de degete, dar maninc foarte multa brinza si cascaval, dar degeaba.

Mi-e tare greu sa respir, oricum la birou sunt departe de fereastra, dar si daca as sta aproape tot respir greu, ma gindesc cu groaza ca daca pe acu, ma apuca pe la 8 luni ce mai fac, o sa respir in punga!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mai fetelor dar cat mai creste uterul asta, ca eu am inceput cu durerile de la 8s???
e adevarat ca de la 15s m-au mai lasat... pana azi...
shi iara incep sa ma panichez... e posibil sa fie de la efort? ieri am mers pe jos o gramada!
off, ce ma enerveaza, shi durerea e sub burta, spre pelvis, shi e oarecum din interior, asha e shi la voi?
hai, linishtitzi-ma ca ma urc pe peretzi!
xandra, 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by xandra28

mai fetelor dar cat mai creste uterul asta

pai abia a inceput sa creasca!!! si o sa mai creasca... pana se face asa, cam cat o damigeana mai mica... ca sa aiba loc acolo un bb de cel punt 2,5 kg, o placenta cam de vreun kg, plus lichid inca vreo 2 kile... (cifre aproximative, nu dati cu pietre)!!!
stai linistita, la vreo 3 luni dupa nastere o sa aiba dimensiunea initiala

acum fara gluma, nu te panica... atata timp cat "durerea" e doar un soi de disconfort, nu-i nimic. daca e mai mult, intreaba doctorul.

Cristina 18+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

CRISTINAMH, soi de disconfort...cred ca sunt atat de panicata de orice mini-durere, incat nu stiu ce mai este disconfot si ce durere adevarata. Eu simt asa...ca...parca as avea un balon inauntru care se tot umfla si sta sa explodeze de am senzatia ca imi iese afara prin pantaloni; cateodata -ca acum de ex- cand ma asez pe scaun, parca imi intra un bat in vagin si sta sa se sparga "balonul" adica pur si simplu parca simt uterul, rotund, si ma asez direct pe el.Sau mai am zile cnd am crampe ca cele de la ciclu, dar nu f intense, scurte ca si durata, dar care ma tin ore intregi pe zi.

Oare chiar sunt dusa, sau....?
ma duc joi la dr, dar nu stiu ce sa-i zic sa nu ma fac de cacao. Adica sa nu rada de mine....

MAI ARE CINEVA TRATAMENT CU NOSPA SI UTROGESTAN?

JOY 18+

Mergi la inceput

Joy, uterul va ajunge aproape de coaste, se va micsora stomacul si vei simti ca nu mai poti respira, disconfortul de acum este normal in conditile sa nu fie permanent si ccu singerari,.
Daca nu atunci sa stii ca se largeste bazinul, uterul cresyte, disconfort si la buric, hormonii isi fac de cap, si multe altele.
Eu iau nospa cind am durei puternice si nu le mai pot uporta, sa zicem 4 nospa pe saptamina

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

eu am luat utrogestan pana acum 2 sapt... am intzeles ca mai tarziu de I trimestru faci ce-tzi zice dr, adica intrerupi sau continui... iar no-spa am luat numai la durere, la crampe, de care nu prea am mai avut de o luna, dupa cum ziceam, pana azi...
m-am linishtit, oricum, mi-a trecut shi a inceput shi bebelina sa zburde...
cred ca mai ales noi, mamicile la prima sarcina, cand nu prea shtim cu ce se mananca, avem tendintza de a dramatiza, de a ne speria mai repede...
imi amintesc prima data cand am avut dureri de burta, aveam 8s, shi am dat fuga la doctor... stateam pe holishor sa intru, cu ochii in lacrimi, shi cand m-a intrebat o doamna care urma sa intre ce-am patzit, m-a bufnit plansul, cred ca a zis ca-s sisi...
xandra, 19s

Mergi la inceput

Stiu ca o sa tot creasca uterul....prietenele mele toate-mi spun cum o sa fie..una ca da e normal sa te doara burta ca pe ea a durut-o, alta ca nu, nu este normala nici o durere, ca ea nu a avut.
Si eu iau 3 nospa pe zi (4 a zis nenea dr, dar eu nu o iau pe a 4a decat cand ma doare burta mai tare) si mai am si 4 utrogestan/zi.
Si din cate am citit eu pe prospect, nu este recomandat mai ales oral in trim II de sarcina....

joy 18+

Mergi la inceput