Mamica de noiembrie -Decembrie 2005(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

e adevarat, pe prospect scrie ca nu prea se mai ia din trim II, dar shtiu gravidutze care au luat pana au nascut, shi fiecare doctor shtie cel mai bine pt fiecare caz in parte cum e mai bine, asha ca asculta doctorul.
xandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mie una mi-a placut articolul foarte mult...
mai , fetelor, pai nu-i normal sa ne doara burtica de la stat pe wc, sau altceva, daca comprimam bebicul ? eu as zice ca da ... normal ca ne doare, daca nu ne-ar durea, l-am strange si mai tare, si asa l-ar durea pe el ...
sa vedeti ce imi vine mie : sa confirm programarea la ecografia de maine... si daca tot sun, mai intreb odata si de pret ... ei, unde acu o luna mi-au zis ca e 1.300.000 lei, stupoare - 2.300.000, cu tot cu caseta ... mi s-a facut rau- dar mi-a explicat femeia aia ca intre timp au schimbat ecograful 3d cu unul 4d ...
noroc ca l-am sunat pe tati, si el nu s-a suparat, chiar s-a bucurat, ca a zis ca se va vedea mai bine bebicul ...

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dienuta.....ce vesti imi dai tu mie acolo? CUM 2.300.000/
ce-s nebuni?
pai eu am facut-o cu 1.300.000 si era 200.000 caseta. Adica total de 1.500.000...si acum 2.300.000. Chiar sunt curioasa daca este 4d, dar probabil o sa aflu si eu cat de curand....
Oricum ma gandeam ca este cel mai ieftin ecograf ca pe peste tot auzeam numai de la 2.000.000 in sus....
Oricum bafta maine sa-ti vezi fetitza (cel putin asa sper, sa fie fetita) si asteptam sa ne dai de veste...
Saru'mana Xandra ca m-ia linistit in leg cu utrogestanul....

joy 18+

Mergi la inceput

Mergi la inceput

fetele, deschide careva alt subiect?
ca eu habar n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

da, mai , nasparlosii, le-au scumpit in draci ...
bine ca nu m-am trezit pe acolo ca nu am bani ...

dienuta graviduta si bebelusha sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ma doare in continuare abdomenul ca la ciclu si de grija m-am trezit din somn si m-am repezit pe forum, pina se face ora sa ma pot duce la doctor.
M-am mai linistit un pic cind am citit ca mai multe dintre voi aveti dureri din astea. Poate e ceva comun.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Aven subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52562" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BIC, ne spui si noua cand vii de la dr ce si cum?Daca chiar sunt asa normale durerile astea?

joy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, burtici

Si pe mine m-a durut burtica vineri cand m-am suflecat si m-am apucat de spalat jaluzelele in cada, ca al meu sot nu cred ca avea rabdare sa le spele asa "constiincios" ca mine. Si spre seara m-au luat ceva dureri, dar pana a doua zi s-au dus.

Ce aparat de tantari folosesc? Pai unul vechi, de vreo cativa ani, cu pastilute Spira, cred sau Raid, de care gasesc. Daca inainte de a-l folosi aveam multe-multe piscaturi, acum daca ma mai composteaza unul.

Joy nu-i nimic ca m-ai botezat. E numele mai ciudatel, dar cum tot m-am procopsit cu el de ceva vreme, asta ramane.

Pupicei

Mihaela 18 +

Mergi la inceput