Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Alina eu o sa ma duc la 14 sapt. la Iosup si sper sa vad atunci sexul lui bebe, o colega de a mea a aflat la 13 sapt. de la Iosup ca va fi fetita si asa a fost!
Fetelor eu sunt bine, burtica nu colcaie, am papat bine si stau cumintica acasa...imi astept nasii din SUA care vor veni maine..nasei i-am cerut sa-mi aduca crema speciala de burtica si cred ca in curind o sa incep sa o folosesc...preventiv!
Sper sa am azi rezultatul la urocultura, daca nu luni cel tirziu..Va pup si va urez weekend placut. Apropo azi sun sa ma programez la Iosup pentru sfirsitul lui Iulie, sa-l vad pe bebe! Pe curind!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
T_Ioana spune:
Paula sa-ti traiasca Alexandra si bb2! Tare dulcica este matza ta!
Teolinda ai mare grija cu mutatul! Eu in locul tau nici nu as merge maine la serviciu, as motiva ca nu ma simt bine, ca am greturi...tu decizi!
Alina80 bine ai venit si iti dorim sarcina usoara si bebe sanatos.
Denisa sa te super distrezi si sa profiti de fiecare momentel!
Bee eu cred ca e normal sa ti se vada burtica deja.Eu am mancat acum vreo 3 zile 2 portii de salata orientala si o portie de mazare si m-am rotunjit ca un balon. Cristi se uita luuung si cu un soi de mila dupa mine, ceva de genul"Saraca, e cat o balena la 14 saptamani..."
Da si eu de abia ma miscam si aratam ca la 8 luni jumate!
Fetelor nu stiu ce sa fac. Mi-am planificat sa merg la control in 18 iulie dar ma gandesc ca poate e un pic prea tarziu, ca o sa am 17+ si va trece prea mult de la ultima echo din 13.06....Poate merg totusi mai devreme!
Pana la ce varsta se poate masura pliul nucal? Stie careva?
Va tzuc dulce si apasat!
Ioana
si Samburel 14+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
T_Ioana eu o sa-l sun peste putin timp pe Iosup sa ma programez si o sa intreb daca la 14 sapt. imi masoara si pliul nucal...eu sper ca da si sa nu fie prea tirziu, nu stiu ce sa zic de 17 sapt. ...daca vrei sa te lamuresti pune intrebarea pe siteul lui T...reclama
Cafeluta draguta
10+
Simburica
teolinda spune:
'Neata!
Ioana mie mi-a zis doctorul ca pliul nucal se masoara intre sapt 11-13. Si ca trebuie sa fie sub 3cm. Mie mi l-a masurat la 13 sapt si 2 zile si era cam la limita ...2.9.Mi-a spus ca este in regula. Poate se masoara si mai tarziu sincer chiar nu stiu.
Eu ma duc sapt viitoare sa imi fac triplu test, voi fi in sapt. 15 si m-a trimis special in intervalul 5-10 iulie.
Cred ca le dau niste suturi la cutiile astea..sau nici macar. Ma simt atat de molesita si lipsita de vlaga ca nici nu stiu de ce am venit.
De vreo sapt. pentru ca m-am mutat la curte vreau sa va spun ca seara adorm si eu ca omul pe la 11 si dimineata cand suna ceasul la 7:30 il opresc si adorm la loc. Cred ca m-a ajuns un pic oboseala. Voua cum va este?
si pe curand!
14+
T_Ioana spune:
Paula sa-ti traiasca Alexandra si bb2! Tare dulcica este matza ta!
Teolinda ai mare grija cu mutatul! Eu in locul tau nici nu as merge maine la serviciu, as motiva ca nu ma simt bine, ca am greturi...tu decizi!
Alina80 bine ai venit si iti dorim sarcina usoara si bebe sanatos.
Denisa sa te super distrezi si sa profiti de fiecare momentel!
Bee eu cred ca e normal sa ti se vada burtica deja.Eu am mancat acum vreo 3 zile 2 portii de salata orientala si o portie de mazare si m-am rotunjit ca un balon. Cristi se uita luuung si cu un soi de mila dupa mine, ceva de genul"Saraca, e cat o balena la 14 saptamani..."
Da si eu de abia ma miscam si aratam ca la 8 luni jumate!
Fetelor nu stiu ce sa fac. Mi-am planificat sa merg la control in 18 iulie dar ma gandesc ca poate e un pic prea tarziu, ca o sa am 17+ si va trece prea mult de la ultima echo din 13.06....Poate merg totusi mai devreme!
Pana la ce varsta se poate masura pliul nucal? Stie careva?
Va tzuc dulce si apasat!
Ioana
si Samburel 14+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mirela10 spune:
neatza,burtici!
pe mine aseara m-a durut burtikul cam ca la ciclu si mai mult in partea dreapta.am pus durerea mai mult pe seama gazelor,desi stiu ca mai sunt si normale astfel de dureri.partea proasta e ca nu am no-spa asa ca am indurat cu vitejie,desi sotul tare grijuliu zicea sa megem la urgente.pai sa se uite aia la mine ca la o mironosita si sa-mi spuna ca sunt normale si durerile astea...azi parca nu ma mai doare asa de rau si sper sa fie totul bine .a,si m-a durut si in capul pieptului aseara,dar nu ma mai mir ca la cate am bagat in mine,aveam o burta
si cu gaze.
acum ma apuc vitejeste de supa de galuste,ca am o idee de cum s-ar face si o tentativa de taitei cu branza ca mi-au facut ieri fetele pofta desi nu o sa iasa asa de buni ca ai CATALINEI.ce sa fac daca aici nu se gaseste branza telemea
.
hai ca va pupic si va doresc o zi buna!
TEOLINDA mie mi-ar fi suras ideea IOANEI.pai ai fi meritat sa stai si tu acasa sa te odihnesti,ca nu-ti face nimeni statuie la munca.dar
si sper sa te simti bine.
ALINA bine ai venit
.sarcina usoara si bebik voinik!
mirelutza
10+
Giova spune:
neatza fetelor!!!!
imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum, dar la ora 14 am vomat din nou, am sunat sefii in Italia si am plecat acasa.
Am dormit de la 14.30-18, cand a venit Clau.
Azi ma simt mult mai bine.
ALINA80 bine ai venit!!!
Te voi trece pe lista, dar stii si UM, ca sa fie lista completa?
LISTA de la mamici de noi- dec e super frumoasa.
Si eu ma gandeam la ceva asemanator, numai ca noi mai trebuie sa asteptam pana aflam sexul bb-ului ca sa punem caruciorul.Stiti unde ve-ti naste? Imi puteti trimite toate pe PM detaliile acestea si eu fac urgent lista.
Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+
utocatalina spune:
Fetelor am obtinut programarea la Iosup pentru 25 iulie ora 20:00...perfect..mi-a zis ca nu este tirziu sa-i masoare lui bebe pliul nucal la 14 sapt...mi-a zis sa-mi aduc si caseta video, daca vrem sa-l avem pe bebe pe video
...ce bine!
Mirela sa stii ca si eu in ultima sapt. am avut dureri de burta ca la ciclu, gaze intr-una, nu am luat nici eu nimic, vad ca azi este bine..e normal, de la inserarea placentei, asa ca nu-ti face probleme...sunt sigura ca si taieteii tai o sa iasa super buni...eu am pofta acum de un ou fiert mai moale, in cana cu painica..yammy!
Giova sper ca la 14 sapt. sa-mi zica Iosup sexul lui bebe si vom incepe sa punem si noi carucioare, nu?![]()
Ia spuneti-mi ce mai papati azi ca poate imi faceti pofta...nu ca nu as avea!![]()
Cafeluta draguta
10+
Simburica
teolinda spune:
Doamneeeee la cat haos si lipsa de organizare e in firma asta.... se pare ca nu ne mutam azi. Probabil ca ne vor chema in week-end
. Vom afla in cursul zilei de astazi...
Ce porcarie....
Lasati mai fetelor ca daca ma cheama maine sau duminica..nu vin si gata.
Oricum habar nu am unde este noua locatie..da' o voi gasi eu luni..macar sa mute ei totul.
Giova daca vrei la mine poti sa mai treci, Dr. Alexandru Filipescu, maternitatea Elias-Bucuresti. Mercic mult
.
Fetelor ce mai papaciti azi? Mie imi este deja foame... astept sa se faca 10:30 sa ma duc sa-mi iau niste inghetata.
14+
Noki_Lara spune:
Cata, bine ca ai reusit programarea la Iosup! Afli si tu ce o sa fie BB-le. Eu sper sa aflu pe 15 iulie. Ma duc imediat sa-ti iau CM-ul. Nu fii invidioasa, dar sa stii ca noi ne pregatim aici de o sedinta! 

Sa stai cumintica in patut! 
21+4