Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Alina 80-Welcome!
maraki-pofta buna, si eu fac niste melcisori cu unt si brinza cu ou, sunt f.bune, dar eu azi am mincat ochiuri cu brinza, super-sotu gateste micu dejun always![]()
Noi acuam decolam, asa ca aveti grija de voi si sa aveti un weekend cu odihna si soare!
Teolinda s anu ridici nimic, spune-e c aai probleme cu spatele d cnu stiu inca colegii, crede-ma ca is patita cu greutatile si nu risca nimic.
pupicei grasunei
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Fetele, o sterg, dar vreau sa va uitatzi si voi la mamici de noi-dec, sa vedeti ce listutza frumoasa au ele si sa facem si noi asa, poaet Astery ajuta ca ea se pricepe si Giova sa lucreziimpreuna cu ea, daca vrei-e o sugestie, da..
Va pup,
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Fetelor merci de avertismente!
Eu le-am spus de sarcina de la 6 sapt, sefilor. Pe parcurs au aflat si colegii..aproape toti.
Nu ridic nimic
. Si-asa m-am cam obosit punand in cutii bibliorafuri si suporti cu reviste. M-a ajutat un coleg sa le termin pe toate.
Oricum sunt singura care voi beneficia de ajutor sa mi se care cutiile la locul cu pricina. Sper sa nu ma obosesc prea tare...si mai ales sper sa nu ma enervez ca nu prea am rabdare cu nimeni si nimic
.
Catalina suna apetisant reteta ta de macaroane.
Eu ma pregatesc sa plec de la scarbiciu si ma duc apoi in vizita la viitorii fini...sper sa pap ceva bun pe-acolo!
Va pupic..si pe maine..sper sa ne mai mearga netul..cu mutarea asta ca acasa inca nu mi-am cumparat Zapp.

14+
utocatalina spune:
Si eu vreau o lista ca la fetele din noiembrie...hai...cine poate? Giova ce zici?
Teolinda te asigur sunt delicioase, eu am papat deja 2 farfurii ADINCI! Ai grija cu caratul...mai bine le impingi pe scari decit sa le ridici!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Bee spune:
Sunt fericita, mi-am gasit rochitza pe gustul meu si o bluzita! 900 impreuna.Si am umblat pe jos vreo 3 ore.Ce sa zic ca dupa 2 pasi ma durea spatele in zona lombara de nu mai puteam. Asta e, mi-am iesit din forma de cand sunt in medical, dar recuperesz eu la servici (o sa ma munceasca aia ca pe hotii de cai).
ALINA, dureri de cap am si eu groaznice de pe la 10 saptamani. Doctorul mi-a zis ca ar fi ideal sa pot bea putina cafea pentru tensiune, dar cum nu reusesc, pana acum singurul remediu eficient a fost somnul. Cand te incearca durerea mai bine dormi, inainte sa devina insuportabila.
Mai e cineva care o sa nasca la Municipal? Vreau si eu informatii.
toate fetele.
Bee
13++
si BEBE
monica70 spune:
Multumesc de urari fetelor!
Denisa distractie placuta la fel si celorlalte in week-end!
Cornelia la mine s-a vazut la 6 saptamani(dupa 2 saptamani de intarzaiere) la eco normal.
Monica - Maraki sa stii ca si eu sunt hipotensiva aveam tot 90/60 cu doua cafele pe zi baute.Acum nu mai beau deloc cafea am 100/60 si iau NO - SPA cate o jumatate de trei ori pe zi asta de aproape o luna.Nu cred ca are ceva cu tensiunea la asa cantitate.Si oricum in fiecare dimineata ma trezeam (de vreo saptamana s-au oprit parca) cu dureri de burtica,spate,mijloc.In plus de vreo luna m-a apucat spondiloza ma mai prinde in cate o pozitie din "dos" pe piciorul drept in jos.Cred ca medicamentul asta ma ajuta si la asta ca doctorul a zis ca e mai tare ca nu stiu ce...Apropo daca te mai intereseaza contine:clorhidrat de drotaverina 40g + stearat de magneziu,talc,polividona,amidon de porumb si lactoza. Scrie ca e pentru dureri de cap, de ciclu,spasme musculare in litiaze biliare sau urinare ,iar la contraindicatii doar daca ai alergie la substantele respective sau la insuficiente cardiace,hepatice sau renale severe.Nimic de hipotensiune....
Cat despre distractie e zi de lucru vizitele raman pe sambata,doar telefoanele suna en-gros!
molisa
paula2003 spune:
Am poze cu burtica si cu fetita. 29.06.2005. In rest e foarte bine, nu mai am greturi si astept cu nerabdare sa miste.
Paula
13+
Alexandra 
monica70 spune:
Multumesc de urari fetelor!
Denisa distractie placuta la fel si celorlalte in week-end!
Cornelia la mine s-a vazut la 6 saptamani(dupa 2 saptamani de intarzaiere) la eco normal.
Monica - Maraki sa stii ca si eu sunt hipotensiva aveam tot 90/60 cu doua cafele pe zi baute.Acum nu mai beau deloc cafea am 100/60 si iau NO - SPA cate o jumatate de trei ori pe zi asta de aproape o luna.Nu cred ca are ceva cu tensiunea la asa cantitate.Si oricum in fiecare dimineata ma trezeam (de vreo saptamana s-au oprit parca) cu dureri de burtica,spate,mijloc.In plus de vreo luna m-a apucat spondiloza ma mai prinde in cate o pozitie din "dos" pe piciorul drept in jos.Cred ca medicamentul asta ma ajuta si la asta ca doctorul a zis ca e mai tare ca nu stiu ce...Apropo daca te mai intereseaza contine:clorhidrat de drotaverina 40g + stearat de magneziu,talc,polividona,amidon de porumb si lactoza. Scrie ca e pentru dureri de cap, de ciclu,spasme musculare in litiaze biliare sau urinare ,iar la contraindicatii doar daca ai alergie la substantele respective sau la insuficiente cardiace,hepatice sau renale severe.Nimic de hipotensiune....
Cat despre distractie e zi de lucru vizitele raman pe sambata,doar telefoanele suna en-gros!
molisa
alina80 spune:
Multumesc pentru primire si sfaturi, fetelor! Ma bucur sa vad ca e totusi normal sa-mi fac atatea griji, vad ca fiecare isi face griji pentru ceva... Bine, eu imi fac griji din orice, e adevarat...Imi doresc tare mult sa iasa totul perfect si poate ca de-aia...
E adevarat ca s-ar vedea totusi sexul copilului mai devreme de 4 luni jumate la eco? Si daca da,la ce fel de eco?
Va pup.
Bee spune:
Paula sunt super pozele si sunteti foarte dragute amandoua, si tu si fetita. Si burtica se vede foarte bine, mai ales ca nu esti deloc plinutza. Eu am mereu probleme cu mama care imi tot repeta ca ei nu i s-a vazut burta pana la 5 luni si ea nu a
deloc si ca ea manca bine. Si e mama nu e soacra! Cu alte cuvinte, ma plang cam mult si fara motiv! Asa ca ma bucur si eu cand vad burtici vizibile la varsta asta de sarcina! Si mie de o sapt mi se vede bine. Greturile s-au mai potolit si la mine, dar am program de
zilnic, seara. Asta e, m-am obisnuit.
Eu cred ca plec la culcare.
Noapte buna fetele.
Bee
13+
si BEBE