Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, eu va pup si va doresc un weekend placut si numai bine, o sterg ca deja sunt in intarziere, mai am de strins si de uscat la par.
Pupicei si sa fitzi cumintzi

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ce spui tu Mirela sa ma relaxez?
Pai cica maine pe la 14:00 ne da startul oficial sa ne trambalam cu toate cutiile la noul sediu. Dar nu se prea stie sigur daca totusi pana maine va fi gata totul la locatie.
Si-apoi sa vezi tu 70 de oameni buluc pe scari ...in parcare care mai de care cu zeci de cutii din ce in ce mai voluminoase...sa scapam repede sa nu ne irosim timpul liber cu mutarea.
Aiurea...cred ca in week-end ne vom "relaxa" la mutare.

Crezi tu ca ma scuteste cineva de a ma chema in week-end sa asist la mutarea cutiilor? Nu am decat vreo 35 de cutii....

Spor la gatit supa cu galuste... sa imi pove cum ti-a iesit.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Buna fetele!
Bancris eu am facut bi-testul la 8 saptamani! Ma rog am vazut ca fetele din Bucuresti fac triplu test, in fine testul apreciaza riscul bb -ului de a face Dawn, de a avea defecte neurale , trisomie 18!Eu am facut odata dublu test cat si Torch la Dora M!Aproros de Dora pt fetele din Ms daca nu ati facut analizele Torch Nu le faceti la Dora! Costa mult si stiu multe cazuri care s-au ales cu toxo poz si au trecut prin stresul repetarii in alt lab a rezultatelor!
REz pt dublu test am vazut ca se fac la un lab in Bucuresti asa ca stai fara grija daca doctoru te-a trimis la Dora M!
burticutzele!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor nu ma doare asa de tare incat sa nu pot sa stau, am mancat de cateva ori pana acum si capul nu prea ma mai doare.Mijlocul mereu mi-a facut probleme, nu este de la sarcina,treaba nu am facut astazi dar am observat ca daca stau in pat ma doare mijlocul Am aflat cum se numeste no-spa in farmaciile de aici insa nu e bine sa i-au de capul meu ca trebuie precautie mare la hipotensivi.Scobutilul este Buscopanul de aici si asta nu cred ca face ceva rau pt ca am citit ca nu trece de placenta.M-am informat la fetele din Germania pe forum
Mirela bine ca te simti si tu mai normal sa profiti si sa mananci cand ai pofta,e bine ca nu mai
Teolinda vezi sa nu ridici cutii grele, spui ca nu ai voie in cazul in care cantaresc mai mult de 5 kg.Cred ca nici atat nu e bine sa ridici pt ca nu este o cutie, doua....
Denisa ne " auzim " luni, sa petreceti bine in weekend
Catalina e prea de tot cu poftele noastre La macaroane cu branza ma gandesc si eu de o saptamana sa fac si vad ca mi-ai luat.o inainte Ma bucur ca te simti bine si bebelinul este ok
Restul fetelor ce faceti? cum va simtiti?
Pupici la burtici

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Alina 80 bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos Din cate stiu eu nu este nici o problema sa mananci branza de vaci,alea frantuzesti cu mucegai nu sant bune in sarcina, ficatul ( de porc sau pui ) nu este indicat, scoici,peste cu carne rosie,carne nefacuta bine, astea trebuie sa le eviti....aaa..si fructele si legumele nespalate( de la ultimele doua poti face toxoplasmoza) Cu pisica nu cred ca trebuie sa iti faci griji din moment ce este deparazitata si vaccinata, sant atatea gravidutze care au pisici si nu au patit nimic .Durerile de cap le am si eu in afara de paracetamol nu prea avem ce lua...eu nu am luat nimic deocamdata....mesajele tale apar mai tarziu pt ca sant moderate, din cauza asta abea acum le-am citit

10+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki tocmai am terminat de papat a2-a farfurie de macaroane cu brinza...daca vrei sa faci dupa reteta mea, incearca sa cumperi macaroane chinezesti, din alea din orez, late, nu din faina...sunt dementiale...le fierbi, strecori, amesteci cu smintina, oua multe si brinza din belsug si la cuptor cu ele...te asigur ca merita!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Catalina am niste paste in genul asta dar oare la ele te referi? Sant grecesti( hritaraki ) arata ca orezul, sant mai mari si de fapt sant paste nu e orez.Chiar acum am pus apa la fiert si am vazut mesajul tau

p.s. mercic pt reteta

10+

Monica

Mergi la inceput

Acum am citit mai bine, de fapt e orez....nu am luat niciodata, nici nu stiu cum arataAstazi fac din paste iar sambata o sa caut in magazin sa vad daca le nimeresc

pupici fetelor

10+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha Ha Maraki..orez cu brinza recunosc ca nu am mincat...las ca ies foarte bune si alea din faina...sigur vei gasi in magazine si din orez..sunt groase si lungi(sa nu te gindesti la prosti ca nu avem voie)...si sunt transparente...sau vorbeam de Omul invizibil?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bancris spune:

IUBE 2001 mersi frumos pt raspuns. Si eu tot la Dora Medicals mi-am facut analizele TORCH si spre fericirea mea sunt ok. Iar pt bi-test abia ieri m-a trimis dr.

Cristina.

Mergi la inceput