Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

MONICA, LA MULTI ANI!!!!!
Sa fi sanatoasa si sa ai un bebe cuminte, frumos si sanatos!!!

CORNELIA, la mine s-a vazut de la 2 zile de la intarzierea ciclului. e drept cu eco transvaginala.

MIRELA, eu stiu ca greturile si raul tin pana misca bebele, prin 3- 4 luni.Pai daca el misca dupa 16 sapt. atat de mult tre sa mai suferim?

Tot cred ca s-a creat o legatura intre Clau si bebe.El il rasfata cel mai mult pana acum, si vorbeste cu el.

BANCRIS ce e ala BITEST? Triplu test am auzit.asta e ceva asemanator?

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica La Multi Ani sa fii sanatoasa sa aveti un bebe frumos, voinic si sanatos care sa va aduca numai bucurii
Fetelor eu m-am simtit rau ieri, am stat in pat de la 17.00 pana dimineata la 5.00 cand m.am sculat sa ma duc la sv. Bineinteles ca m-am dus la toaleta de cateva ori Nu stiu ce sa fac, m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare si am si dureri de mijloc( astea le am de multe ori cand stau mai mult in pat )Imi spuneti si mie va rog ce contine no-spa ca sa pot sa il cumpar si eu de aici?Chiar sa stau fara sa i-au nimic nu potMi-am facut acum un ceai mare de sunatoare cu miere si multa lamaie, sper sa imi treaca durerea de cap.Pt. mijloc ce este bine sa i-au?Acum am greturi si ameteli
Fetelor daca ma simt mai bine intru sa va scriu mai tarziu, va pup pe toate si va doresc o zi fara greturi

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut din nou fetele cu bebei in burtica
Cornelia, la mine s-a vazut bebe la 8 saptamani, la eco transvaginala. Dar e drept ca nu am facut alta inainte, deci nu stiu de la cat se vede.
Maraki, si pe mine ma mai apuca durerile de cap, la mine banuiesc ca e de la tensiune scazuta, asa ca imi fac un nes slab, cu lapte si imi trece. Nu stiu ce contine No-Spa, dar nu cred ca o gasesti in Germania, unde esti tu. Mai bine vorbeste cu dr. tau sa iti dea ceva pentru durerile de cap si de mijloc.
Ioana, am uitat sa iti zic in mesajul precedent, bine i-ai zis nesimtitutului ala de functionar, eu il si bateam, vorba lui Cata. Pai cu asemenea oameni se presupune ca intram noi in UE? Vai de noi! Cred ca pana nu-i spargeam vreo 2 dinti, nu ma lasam! Dar lasa ca vorba doare mai mult!
Monica, tu ai dreptate cu pisicile si toxoplasmoza, asa e, nu o transmit omului, tocmai am citit in ultimul nr din revista "Pisica" un articol conform caruia pisicile nu transmit toxoplasmoza la om, sunt purtatoare (daca o iau de undeva), dar nu o transmit omului, principala sursa de infectare fiind fructe si legume nespalate, branza nespalata si carne cruda sau insuficient preparata.
Asa ca, fetele care aveti animalute acasa, iubiti-le in continuare si nu va mai ingrijorati ca va imbolnavesc pe voi sau pe bebitii vostri.
Pup toate fetele si pe sambureii din burtici .
Monica, sa te distrezi de ziua ta!!!!
Anda si matzul subacvatic 11+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna,fetelor!
Sunt si eu o burtica de 12 saptamani implinite! Sunt si eu foarte ingrijorata de toxoplasmoza pentru ca am o pisica acasa.Am facut testul pe la 6 saptamani de sarcina si a iesit ok,dar nu am imunitate.Am pastrat eu distanta cu pisicuta,dar stiti cum e...ne facem griji...Si am mai auzit o chestie de curand cum ca branza de vaci ar face rau lui bb?Am aflat dupa ce am mancat,bineinteles!Voi ce stiti despre asta?Si mai am o intrebare:va doare capul?Eu am cateodata niste dureri de cap groaznice.
Sper ca nu v-am pus prea multe intrebari.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica La Multi Ani, sarcina usoara si multa sanatate!
Pisoi pupici si ma bucur ca nasul nu-ti mai este la fel de infundat...al meu este tot timpul!
Maraki nu stiu pentru spate ce sa iei, dar eu iti zic ca T. cind m-a durut spatele nu m-a lasat sa iau nimic...totusi vad ca unele fete au luat no-spa..poate te pot ajuta ele..eu am rabdat si mi-a trecut, dar daca te doare atit de tare sigur trebuie sa faci ceva, dar eu nu stiu ce!
Mai fetelor eu v-am zis ca seara simt un bildibic in burtica cam la 30 de minute de ultima masa...si nu are ce sa fie altceva decit de la bebe, parerea mea..oi fi eu mai putin nesimtita???T_Ioana cred ca oricum bb isi va face simtita prezenta cind va vrea el...mai devreme sau mai tirziu...sa asteptam sa vedem!
Bee m-ai ghicit cu Eliasul...sper sa se termine renovarea pina atunci!
Pupici pentru toate fetele...ma bag in pat sa pap sunca cu ardei gras!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica, LA MULTI ANI Si un bebe sanatos si numai bucurii!
Maraki, eu stiu ca e bine sa te odihnesti si sa incerci sa nu iei nimic, dar mai bine intreaba doctoru, aici te lasa sa iei 1-maxim 2 tylenol dc ai ceva ce nu suporti ca durere, eu zic sa suni emdicu, asa e cel mai bine, noi nu suntem doctori si ce merge la mine, poate la tine nu merge, ca medicament.
Fetelor, peste tot scrie si se recomanda ca duap 6 saptamini sa nu se mai faca eco transvaginala ca e periculos pt sarcina, poate produce singerari si avorturi, la eco abdominala se vede clar s f. bine inima si bebe, fara sa te doara sau sa deranjeze pe bebe.
Referitor la ce se spune ca gretzuriel trec pina copilul misca, sa av spun ce mi-au sspus 2 doctori si femeie trecute rpin cel putin 2 sarcini.
Bebe misca bine dupa 12 sapt, dar noi nu IL SIMTIM, ca nu are cum, mai ales la prima sarcina. Deci gretzurile pot disparea, dupa 12 sapt, depinde de sarcina si femeie, pt ca ele sunt niste gluri de aer care se formeaza datoriat cresterii lui bebe, de fapt a formarii organeleo si acestea se termian al 1 sapt. Duap 12 sapt organele lui bebe cresc in lungime,nu se mai formeaza nimic, si el va lua in greutate.Sper ca am fost clara.
O zi buna,

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, eu in 1h jumate vi pleca cu sotul si nasicile in masina, restul trupei vin dupa amiaza, o s amai intru inca data sa va urez un weekend inunat si fara simptome.
trebuie sa mereg sa termin bagajele si sa ma aranjez putin.
Va pupic

Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare!

Am aparut si eu... sunt plina de praf...nervi.. inconjurata de cutii pline cu hartoage si alte materiale activ. pe care o desfasor. Firma se muta...iar eu trebuie sa particip la mutare...asadar e groaznic.

Nici nu mai stiu ce ati mai scris...sunt chiauna si vreau acasa la mine. Am o stare proasta...sunt trista rau si nu stiu ce sa fac sa ies din starea asta.

Monica iti doresc multa sanatate, fericire, bucurii si impliniri alaturi de bebelicul tau!

Cat priveste starea de greturi...asa cum zicea si Denisa, depinde de la caz la caz. Eu am o prietena care naste in Octombrie si are si acum greturi saracuta...e terminata ca a luat doar 2 kg in greutate in 5 luni. Oricum era si cam silfida dar bebe mic o chinuieste cu greturi si arsuri (mai nou).

Al meu a fost cumintel...nu ma plang...deci mare diferenta intre inainte de 12 sapt. si acum...nu pot sa va zic ca este decat ca inainte cand mi se facea foame simteam ca lesin (desi nu aveam pofta de mancare). Acum insa..nu ma mai ia cu lesin..si cu foame crunta.
De simtit ca bebe misca si eu am tot citit ca intre 16-20 de sapt se produce fericitul eveniment. Cum sunt la prima sarcina probabil ca se va simti mai tarziu la mine.
De asemenea unele pers. spun ca fetele misca mai repede decat baietii...asa ca nu stiu cat este de valabil...ramane sa simtim noi asta.

Bee si eu tot la Elias o sa-l aduc pe lume pe bebe. Catalina si mie mi-a zis medicul ca am facut o alegere buna pt ca pana voi naste eu spitalul va fi renovat.

Bancris zici de Bi-test?Nu am auzit de asa ceva. Eu trebuie sa fac triplu test... intre 5-10 iulie asadar in sapt. 15.Sa vedeti iar emotii pe mine.

Pisoi felicitari pt analize! La mine a iesit ca am avut candva toxoplasma...da' eu nu am avut nici pisici si nici alte animalute de casa. Probabil ca.... fiind copil copaci cutreieram ( in special un anume dud)...si atunci am produs boala.

Denisa petrecere frumoasa la cabana.

Pe curand!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Vroiam sa va mai zic ca eu am DPN 10 ianuarie.Nu de alta, dar vreau si eu pe lista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetelor,vreau sa va spun ca azi m-am simtit bine si sper sa si inchei ziua asa.ca urmare am mancat si destul de bine,ce sa fac profit si eu la maxim de starea asta numai ca acum o cam dau in extrema cealalta si halesc tot ce prind.si am cumparat gris sa fac maine supa de galuste ca de 2 saptamani ma gandesc la ea.
TEOLINDA trebuie sa fii plina de nervi si te cred dar lasa ca trece si asta si acu vine wekendul si te odihnesti.
eu mai am un pic pana la eco,sapt viitoare pe 6iulie.de abea astept sa va dau si eu vesti de bebelinul meu.
MARAKI si eu zic sa te duci la dr sa-ti dea un calmant.chiar asa de rau te doare?stai si tu mai mult in pat si mai lasa treaba.
mirelutza10+

Mergi la inceput