Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor eu ma pun si notez toate informatiile de la voi, si cand am mai multe rectific lista.
Eu miercuri merg la un alt dr., cu un eco bun, cel mai bun din oras. De ce nu m-am programat mai tarziu cu o sapt.? Poate aflam si eu sexul bb-ului.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si mie mi-a zis medicul ca daca bebe sta bine pe 14 iulie imi va spune ce sex are...asa ca sa pregatim carucioarele.

Giova ..felicitari....deja incepe sa arate mai bine si la noi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova eu voi naste la Elias...Doamne ajuta! Ce bine a inceput sa arate si listuta noastra! Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ciao fetele,
Am intrat si eu sa va salut ...
Giova am vazut ca te duci la eco ... la cine mergi? Am auzit si eu de doctorul asta cu cel mai bun eco, dar n-am retinut cum il cheama. Ma intrebam daca are rost sa imi fac si eu programare la el ... oare ce as putea sa vad in plus?
Eu o sa nasc la Bega, doamna dr. Cristea ...
pupici
canda 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am revenit pe aici sa vad ce mai faceti, cum va mai simtiti si sa va spun cum am trecut eu prin durerea de a pierde micuta faptura din pantecele meu.
Am senzatia ca in atea doua saptamana de cand a inceput calvarul, viata ma incearca in fiecare zi.
Luni dimineata la servici m-au luat durerile de burta si spatele, am ajuns de urgenta la spital, a inceput si sangerarea...si doctorita imi spune ca ea nu garanteaza ca pot tine sarcina, cum lacrimile mi-au tasnit instantaneu iar ea ma cunoastea de atata timp a spus ca trecem pe tratament si incercam (la 8 ore cate 10 ml injectabil + pastile). Pe marti nu mai sangeram si nici dureri nu mai aveam. Miercuri dimineata a spus ca mergem la eco pe la 12. Dupa aproape trei zile de stat in pat am iesit sa ma aerisesc si eu putin si in mai putin de 10 minute s-a produs inevitabilul..... am stiut ca totul e pierdut, dar nu vroiam sa accept, m-am spalat repede si am plecat cu doctorita la ecograf fara sa ii spun ce s-a intamplat. Normal ca a aparut doar uterul marit si cu usoare urme de sange. Pe langa asta era ceva in neregula cu ovarul drept foarte marit si cum doctorita nu stia de ce s-a intamplat se temea de o extrauterina. Jumatate de ora cat am stat la eco am tremurat intr-una, nu puteam gandi logic, imi spuneam ca nu se poate, ca eu nu am pierdut, am iesit plangand in hohote de acolo si asa am mers pana la spital, doua zile nu s-a inteles nimeni cu mine. Nu m-au alinat expresii de genul: bine ca nu era mai mare; poate a fost mai bine asa; data viitoare va fi mai bine.....si altele. Stiam doar ca samburelul meu nu mai e. Si ma gandeam la piticl meu de acasa ca plange dupa mine, ca nu vrea sa manance, sa mearga la camin, sa doarma ca nu e mami. I-au spus ca sunt la servici si el a raspuns ca mami nu merge noaptea la servici.....sa vedeti cat m-a strans in brate si m-a pupat si mi-e spus ca ma iubeste......m-am externat la cerere. Joi m-au curatat si vineri m-au lasat acasa sa imi fac eu tratamentul.
Spuneti-mi si voi ce sa fac, fizic si psihic sunt la pamant si nu pot gasi nici o iesire, o rezolvare.

Stiu ca va trece dar pana atunci......PLANG

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

of,ca tare-s mic si amarat!!!nu ma adopta si pe mine nimeni?mi-a iesit supa de galuste...cu frimituri de galuste.este super gustoasa,dar nu gasesti o minigalusca in ea doar frimituri.si am mai facut si o ditamai oala ca sa le dau si celor cu care stau.cred ca o sa o mananc singurica.
GIOVA si eu merg miercuri la dr.sa dea Dumnezeu sa avem amandoua vesti bune.ma bucur ca azi esti mai bine.eu o sa-ti spun DPN cand mi-l zice si mie vreun dr,ca pana acum nimeni nu mi l-a calculat.
CATALINA m-am mai linistit daca si tu zici ca te-a mai durut burtikul.si fa-ti ousor daca ai pofta.
MARAKI azi facem 11saptamani.deja suntem mari ce sa mai.si mie mi-a crescut burtica desi eu ziceam ca e de la gaze.dar totusi a inceput sa ia forma.de ingrasat nu m-am ingrasat,stagnez intre49-50kg.
BEE sa porti sanatoasa noile hainute.tre sa fi tare bucuroasa ca ai gasit ceva ce-ti place.
mirelutzasi galusca11fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu va tot notez, in curand vom face mult mai frumoasa lista ca la celelalte mamici.
poate va vin idei!!!

CANDA H eu tot la Bega voi naste, sper, cu dr. Bran Walter.
DR. bun din Tm este CIOATA. am sunat acum o luna jumate si m-a programat pe 6 iulie.Vreau sa vad ce zice si un altul, cu toate ca am incredere deplina in al meu.
Daca vrei nr. de tel. si adresa scrie-mi si-ti trimit un PM.

GABI imi pare nespus de rau, nu stiu ce sa zic. Cuvintele sunt de prisos. Poate cu ajutorul lui D-zeu vei putea trece peste asta si vei privi spre viitor cu incredere.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor nu va mai stresati cu durerile de burtica pentru ca acum se presupune ca se intind ligamentele si e normal sa va doara. Si pe mine ma doare, in fiecare zi, si eu cred ca o sa ma tot doara pana nasc, dar i-am scris lui Tutunaru pe site si mi-a spus ca daca nu am sangerari sa nu imi fac probleme....si slava Domnului, nu am avut niciodata sangerari!
Mirela eu zic sa mai faci o tura de galuste daca mai ai gris, si cu riscul de a le face mai tarisoare!
Ioana si Samburel 14+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GABI,trista povestea ta si stiu ca se trece cu greu peste asemenea experienta.dar nu este imposibil cu ajutorul lui Dumnezeu.si in plus gandeste-te la piticul care-l ai si la sotul tau.sunt sigura ca ei iti vor da taria sa mergi mai departe.si sper ca in curand sa ne dai din nou vestea cea buna si mult asteptata,ti-o doresc din tot sufletul.si te rog sa nu mai plangi si incearca sa-ti ocupi cat mai mult timpul,asa nu te gandesti prea mult la asta,daca poti.mai scrie-ne si spune-ne cum te simti si ce mai faci
mirelutzasi galusca11fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetelor,

inca nu ma inscriu printre voi, ca e teama prea mare , dar am indraznit sa va scriu pentru ca am vazut niste intrebari legate de pliul nucal (asta e cosmarul meu...).

Pliul nucal se masoara intre saptamanile 11-14 (saptamani de sarcina, deci calculate de la prima zi a ultimei menstruatii). Inainte si dupa nu mai are relevanta.

Pe baza lui si impreuna cu triplu test, se determina riscul de sindrom Down, si se recomanda sau nu efectuarea analizei genetice (amniocenteza, sau alternativ biopsia celulelor din placenta - rezultatul e mai rapid in cazul asta).

Pe baza unor cercetari efectuate de un doctor englez, s-a stabilit ca pliul nucal indica destul de exact (90%) prezenta unor malformatii ale fatului, in primul rand ale inimii, care in perioada in care se maoara pliul nu se pot inca detecta cu exactitate la ecograf.

Parerea mea e ca e o masuratoare extrem de utila. Acuma, daca ati depasit perioada cand se face, uita-ti pur si simplu de chestia asta si nu va stresati.

Ah si ceva important: e foarte important sa fie facuta corect masuratoarea. Pentru ca chiar si 1mm greseala poate face diferenta din iad si rai.

Cat despre valorile normale, am auzit pana acu diferenta de 1 mm pentru limita superioara, si nu stiu inca cu certudine care e cea corecta.

Va doresc din suflet sarcini usoare, fara probleme, si sa ramaneti in formatie completa (si de ce nu largita si la viitorul subiect "mamici de ianuarie - februarie 2006".

Adriana.

P.S. Giova: confirm ca Cioata e un ecografist excelent .

Mergi la inceput