Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Bombonicaaaa spune:
Buna tuturor burticilor! As dori sa ma treceti si pe mine pe listuta daca se poate
Sunt o noua viitoare mamica UM 30 mar. si tare mi-ar placea sa impart cu voi aceasta bucurie si emotiile sarcinii !Am avut o experienta neplacuta anul trecut cu o sarcina si sunt inca destul de stresata pana cand dr. meu i-mi va confirma ca totul e ok !Va citesc de mult insa nu am avut curajul sa postez pana acum ! Am si eu o nelamurire ...aseara si inclusiv acum cand va scriu ceva se misca in burtica, asta e sigur, dar se poate sa fie BB?
Nu e prea devreme?
Va pupic pe toate si va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi
Bombonicaaa
T_Ioana spune:
Ura fetelor, azi implinim 15 saptamani fix! Si in 02.04 cand am ramas insarcinata era tot intr-o sambata...![]()
Sper sa va treaca greturile astea si sa vedeti si partea frumoasa a lucrurilor....ex:haine care nu va incap, burtica mare care se vede bine de tot si nu va lasa sa faceti prea multe, etc![]()
![]()
![]()
Eu m-am chinuit azi ceva sa imi dau unghiile la picioare cu oja, si burtica nu ma lasa sa ma aplec nici cum, eram tare haioasa ca ma apleacam cumva pe lateral si Cristi m-a intrebat daca am inceput gimnastica...hi hi hi.
Bombonicaaa bine ai venit printre noi, sa fii sanatoasa si tu si bebe!
Va pupam pe toate
Ioana
si Samburel 15fix
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Florinini spune:
Va pup pe toate mai fetitelor cu rochite largi
Ati scris de m-am zapacit citind. Si rele si bune ca asta este viata. Multa speranta si incredere celor care au avut probleme.
Ma bucur ptr. cele care ati trecut cu bine peste probleme.
Eu sunt bine, cu stresul de zi cu zi din tara asta a lui peste ca acum ma chinui sa-mi deschid un business ca atunci cand o sa am bebele sa stau acasa si sa am si bani frumosi. Nu prea am timp sa ma relaxez, noroc ca bebelinu e foarte cuminte si nu-mi face probleme, mai am din cand in cand usoare greturi, burta se umfla iar uneori parca pulseaza ca un balon pe care il umfli si apoi il desumfli. Ma tine cateva minute si apoi se linisteste. Ma apuca pe neanuntate si atunci zic ca se intinde bebelinu si-si face loc. Eu am inceput sa ma dau deja cu crema nu e ceva special ca inca nu am ajuns sa merg la storul ala special de gravi unde gasesti de toate. Vreau sa-mi cumpar niste pantaloni cu burta si ceva bluzite, poate si ceva comod de incaltat.
De mancat nu prea mananc, nu am pofte definite, mananc putin si nu prea imi cade bine ce mananc. Nici macar citind ceea ce ati mancat voi nu ma tenteaza sa mananc din acele bunatati. Nu stiu ce e cu mine, sper ca bebelinu sa fie ok. Mai este cineva in aceasi situatie cu mancarea, in general vad ca voi sunteti mancacioase. Eu cred ca m-am ingrasat cam 2 kg nu mai mult, nici nu stiu cu ce creste bebelinul meu...Poate ca se hraneste cu ceea ce am eu in interior...numai sa creasca. Joia viitoare pe 7 iulie, merg la medic, de fapt am 2 programari, una la un institut special(Maternal Fetal) care se ocupa cu analizarea fatului(si o sa fac si amaliza ptr. masurarea pliului nucal) si poate o sa-mi spuna si sexul bebelinului. Apoi ma duc la doctorita care ma are in evidenta cu bebelinu.
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si multa sanatate
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
mirela10 spune:
buna,gravidutze!!!eu aseara am crezut ca o sa mor,asa mi-a fost de rau.am facut o criza de ulcer de toata frumusetea.am
2 tone de acid clorhidric de mi-am luat cred si doua straturi de mucoasa a tubului digestiv.ma dureau dintii si ma ustura limba ,iar de stomac nu vreau sa va mai povestesc.in disperare de cauza si aproape plangand am recurs la un antiacid ALMAX(asemanator cu MAALOX)care am auzit ca se mai da la gravidute.sotul mi-a facut un ceai de sunatoare superconcentrat si m-au mai lasat durerile.am citit pe net ca RENNIE se foloseste la gravidute in astfel de cazuri de arsuri si aciditate.in fine uite ca am supravietuit
.
BOMBONICA SARCINA USOARA SI BEBIK VOINIK SI SANATOS
!si eu cred ca e prea devreme sa simti bebele,de obicei asta se intampla pe la 17-20sapt.sau o fi bebele tau superprecoce?
spune-ne cum te simti,ce simptome ai.
IOANA ai fost tare haioasa cu burtika ta.in curand o sa ajungem in stadiul de nu ne vedem degetele de la picioare
.
FLORININI bafta cu mica ta afacere,sper sa-ti mearga totul ca pe roate
.nici eu nu am nici o pofta in special doar mananc ca tre sa mananc.si nu m-am ingrasat desi burtikul incepe sa se contureze
.
va doresc la toate un weekend frumos cu multa odihna si papica
mirelutza
11+
anabordea spune:
Buna fetelor, noi azi ne-am intors de la mare si am prins timp bun. Eu ma simt excelent,iar fetita mea n-ar mai fi plecat. Acum ma pregatesc ca saptamina viitoare ma voi duce la un control. am sa va tin la curent. Sper ca toate sunteti bine, ca nu am avut timp sa va citesc ca tare mult mai scrieti..Pupici
Ana
si
Diana Alexia(28.02.2004)
utocatalina spune:
Mai fetelor trebuie sa scriu undeva...In fine merge siteul!
Ieri mi-au venit nasii din SUA..mi-au adus cremele mult dorite de burtica si sini, asa ca de ieri am inceput sa ma dau cu ele pe sini, burtica si coapse...sunt bestiale si sper sa ma ajute! Am mai primit si 2 bluzite faine de graviduta, foarte sic, care se leaga sub sini cu siretele...![]()
Ieri am mincat la mama pina nu am mai stiut de mine:chiftelute de pui, sarmalute in foi de vita tot de pui, snitele de pui, dovelcel pane, placinta cu ciuperci, vinete, saramura de somn, oua umplute si la final n bucati de placinta cu visine...valeu cit papa bun!![]()
Am vorbit vineri cu T asa ca la mine triplu test cade din cauza pregnylului pe care il iau, pliul nucal se masoara pina la 18 sapt...asa mi-a zis..iar masuratoarea mi-o va face Iosul la 14 sapt. si 2 zile...mi-a zis sa iau 4 Magneziu, in loc de 3...cu Calciu stau foarte bine asa ca nu am de ce sa mai maninc varul de pe pereti! A ramas sa-l sun marti si probabil ma va chema miercuri sa vedem cum e RECLAMA ILEGALA!
Voi ce faceti? Slaba activitate, se vede ca nu a mers siteul!
Florinini ma bucur ca esti bine si abia astept sa ai stiri bune pe 7 cind mergi la doctor! Pupici!
Bombonica bina ai venit si sarcina usoara si sanatate!
Maraki astept sa vad daca ma intreci la luatul in greutate!![]()
Mirela imi pare rau de criza ta de ulcer...sper ca acum esti bine si ai grija!
T_Ioana multe sapt. inainte...ce mare esti! Eu ieri am facut 11 sapt.!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
pisoi3 spune:
Neata burticutelor
Ieri am fost la Bran cu sotul meu si ne-am distrat foarte bine. Mi-am cumparat o ie mai cu burtica, sa am ce baga si acum si mai tarziu, e rosie si cu manecuta scurta, mi-a placut foarte mult. Tot ieri am luat si o hotarare mareata: m-am hotarat sa nasc natural, bineinteles daca se poate si daca nu va fi nevoie de cezariana, sper sa nu. Inainte eram hotarata pe cezariana, ma gandeam ca de ce sa ma chinuiesc nu stiu cate ore in travaliu, e mai simplu cu cezariana, dar am inteles ca e mai bine pt bebe sa se nasca normal si sa stea in burtica atata cat vrea el. Am vorbit si cu sotul care mi-a spus ca el stia ca nasterea normala e mai buna pt bebe decat cezariana dar nu mi-a zis nimic pentru ca a astepta sa ajung eu la concluzia asta. Mi-e putin cam frica, sincer, de durere, dar am hotarat sa ma informez, sa fac cursuri de respiratie si daca am noroc poate scap de epiziotomie, ca aia ma streseaza cel mai tare, nu durerea propriu zisa. Cred ca incepe sa mi se dezvolte instinctul matern si ma gandesc in primul rand la bebe si pe urma la mine. Voi v-ati gandit cum ati vrea sa nasteti? Sau ma stresez eu prea devreme?
Va pupic pe toate ca acum fug cu sotul sa mancam ceva in oras.
Anda si matzul subacvatic 12+
toujours optimiste
mirela10 spune:
pup toate burticile!se vede ca numai sotul meu este plecat la munca si eu bantui singura pe aici...dar tare liniste a fost weekendul asta pe forum,chiar toate sunteti ocupate?totusi daca este asa sper sa profitati din plin si sa va odihniti,sa papaciti si sa faceti ceea ce va doriti!
mie din nou mi-a fost rau aseara,aceeasi problema cu stomacul de credeam ca mor de durere.si asta dupa ce am mancat pepene galben.a, si ieri am mancat o gramada de ...nu stiu cum le spune in romaneste,aici se numesc langostinas si sunt ca niste raci de mare,dar mici,de culoare alb -roze.stie cineva despre ce e vorba si daca au vreo contraindicatie,pt ca eu mor dupa ei,au un gust ca de peste,dar mai bun,si farmecul lor sta in faptul ca ii cojesti de coaja
.
azi am facut un ostropel de pui si o salata orientala.nu stiu de ce dar in ultimul timp parca as bea cola si as manca numai chestii sarate...
hai ca v-am plictisit destul

mirelutza
11+
utocatalina spune:
Mirela scumpa nu stiu daca ce ai zis tu, racii aia sunt contraindicati, dar ai grija la ce maninci ca se pare ca stomacelul tau e cam sensibil..poate ar fi bine ca, macar citeva zile sa maninc mai usor, fara prajeala, fara maioneza, mai mult iaurt, orez, brinzica..chiar si ostropelul daca il faci prin calirea uleiului poate fi o problema..te pup!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
mirela10 spune:
CATALINA si nu ti-a fost rau dupa atata mancare?e adevarat ca ai insirat numai bunatati dar eu numai cand am citit mi s-a facut rau.oi fi eu mai sensibila...
PISOI si eu m-am gandit la problema asta asa de importanta.sincera sa fiu eu am facut practica la sala de nastere in maternitate si nu era gravida sa nasca fara epiziotomie.asa ca m-am ingrozit ce am vazut acolo si eram ferm hotarata sa nasc numai prin cezariana,mai ales ca eu sunt extrem de fricoasa.dar acum...parca si eu ma gandesc ca ar fi mai bine pt bebe sa nasc normal,la asta contribuie si faptul ca aici nu prea se fac cezariene.in fine vom vedea ce va fi,dar in principiu sunt pro nastere naturala,desi am auzit ieri de o prietena care a nascut ieri dupa 30 DE ORE DE TRAVALIU
.DAR AM AUZIT CA UITI DE TOATE CAND IL TII PE BEBE IN BRATE,SI DE DURERI SI DE TAIETURA![]()
MIRELUTZA
11+