Mamici de ianuarie-februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela10 spune:
CATALINA pai nici nu-mi trecea prin cap sa mananc ostropel mai ales ca e cu usturoi.l-am facut pt sotul meu,ca nu vreau sa-l tin si pe el la regim
.acum mananc mai mult paine prajita cu iaurt dimineata,supica,cartof fiert si evit fructele si mancarurile condimentate.sper sa nu-mi faca probleme mai mari ulcerasul asta din stomac
.dar tot ma doare,iar RENNIE nu pot cumpara ca nu sunt farmaciile deschise
.
tu ce mai mananci azi?sa porti cu placere bluzitele.esti cumintica si stai in pat?pana cand ai de tinut repaus?
mirelutza
11+
utocatalina spune:
Pisoi felicitari pentru decizie...eu o sa nasc prin Cezariana, pentru ca mica fiind am fost suspecta de luxatie de sold si stiu ca la nastere se poate declansa iar luxatia de sold, asa ca nu vreau sa ma risc! Felicitari pentru ie! Misto!Mirela m-ai linistit cu ostropelul..eu uiatasem ca are si usturoi...vad ca esti fata cumintica si papi sanatos..asa trebuie...eu maine ma reintorc la serviciu si mai am putin, pentru ca pe 20 luna asta intru in concediu...ma simt foarte bine si cum singerare nu a mai fost nu am de ce sa mai stau tintuita in pat...plus de asta nici burtica nu mai colcaie
..oricum sper ca miercuri sa ajung la T sa vad ca totul este bine...chiar azi am de gind sa ies sa cumpar papa, ca al meu sot pleaca maine in Delta si ramin singurica 5 zile, asa ca nu vreau sa-mi lipseasca nimic..sunt foarte incitata de bluzite, una o sa o port chiar azi, dar si mai incintata sunt de creme de burtica care sunt minunate!Azi am papat pina acum chiftelute de pui cu ardei gras si la prinz cred ca snitel de pui cu piureu...mai incolo, ca acum sunt plina de ciocolata si prajitura cu visine..ce vrei, daca mi-a iesit glicemia buna?Apropo gasesti Rennie la farmacie, nu?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
mirela10 spune:
CATALINA da,din fericire se gaseste si pe aici RENNIE SI MAINE O SA INTRU IN PRIMA FARMACIE SA-MI CUMPAR.te invidiez ca poti manca legume crude,si mie mi-ar face cu ochiul niste ardei gras cu branzica,dar cu stomacul meu tre sa ma opresc de la legume si fructe crude,lactate si altele.in concluzie cred ca in final o sa mananc doar paine goala
.
MIRELUTZA
11+
Bee spune:
Fetele, m-am intors si eu de la tzara, unde n-am facut oricum nimic fiindca a plouat non stop. DE mancat? Ca de obicei: multe rosii si brinzica, dar si o placinta cu visine!!!! Se uitau totzi ai mei la mine si se minunau de cum pot sa mananc placinta.
Catalina, nu ti-a fost rau de la atata mancarica buna? Mie mi se face rau imediat dupa ce mananc orice, asha ca desi mananc putin, cam jumate o ia la vale,
.Si eu sunt singurica sapt asta, ca prietenul meu a plecat in Germania, dar sper sa vina cu sacosele pline de acolo, sa ma consoleze.
Fetele mi-atzi dat veshti bune cu Rennie, fiindca si eu am mari probleme cu stomacul, tot un ulcer nenorocit care-si face de cap!Dar vad ca de cand
mai putin, m-a mai lasat, ca eram disperata. Mirela sa stii ca eu m-am tratat si cu banane cand eram in criza.Actioneaza ca un pansament si au si multe vitamine. Mie una mi s-a urat de ele, ca le luam pe post de medicamente, asa ca de o sapt nici n-am mai vrut sa le vad! Mie-mi priesc si lactatele (iaurt simplu) si fainoasele. Dar stiu ca in general e bine sa mananci ce crezi tu ca-tzi face bine. Eu sunt asha de maniaca, incat nu ma pot abtine sa nu mananc si foarte condimentat, ocazional.
De nascut, eu vreau sa nasc normal, am stiut asta de la inceput. Sper sa nu am probleme care sa ma faca sa-mi schimb ideile.
toate fetele. Si sa speram ca merge site-ul.
Bee
14+
si BEBE
marchplayer spune:
si eu! si eu am un BB! UM 4 mai. DPN 8 februarie! Am avut ceva probleme dar acum cred ca totul o sa fie bine!
alina80 spune:
Ziceti-mi si mie va rog cum puteti voi sa luati Magne? Si 4 pe zi...Mie mi-a dat 2 pe zi si nu pot sa le iau, ma doare groaznic stomacul de la ele...Mai iau Materna si acid folic. Le-am luat pe toate cam o luna, dar ma durea foarte tare stomacul, desi mananc foarte bine si am renuntat doar la Magne si acum totul e ok...Totusi as vrea sa mai iau...Nu vreau sa-l privez pe bebelus de vitamane...
Si eu vreau sa nasc normal, desi sunt foarte fricoasa...Vreau sa ma refac cat mai repede sa ma bucur de sufletel, iar dupa o cezariana cam ai de tras...Oricat de greu ar fi, bebelusul merita efortul.
Voi ce stiti, fetelor, cand o sa ne simtim mai bine ( adica fara greturi, arsuri, nas infundat, dureri de mijloc ),cand misca bebe? Adica pe la 18 saptamani, nu?
Somn usor tuturor burticilor si bebelusilor!!!Si sa ne simtim din ce in ce mai bine!!!
Denisam spune:
Fetelor,
Am venit si noi acuma pe la 7 si ceva,a fost fain,maine pun poze,ar acuma merg la somn, nu-mi trebuei nci mincare, ne-am distratceva al cabana si am prisn si peste, mai ales sotul.
Aveti grija is numai bine
Denisa
10+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
neatza,burtici somnoroase!va doresc la toate o saptamana buuuuuna,fara greturi si cu munca si stres cat mai putine!
BEE cum poti sa mananci rosii si visine daca ai probleme cu stomacul.dar la tine poate nu e chiar atat de sensibil.ce-as manca si eu niste branzica cu rosii,mmmmmm,dar apoi cum o sa ma doara tare rau stomacelul...
ieri mi-ati facut un pic de pofta de prajitura cu visine,asa ca aseara am mancat si eu o portie generoasa de chec cu ciocolata
.
MARAKI PE UNDE AI FOST CA DE OBICEI ERAI MAI ACTIVA IN WEEKEND.CUM TE SIMTI?
CATALINA de azi ai ramas singurica?lasa ca suntem si noi pe aici si iti tinem de urat
fata.
restul burticilor,nu ne mai ziceti nimic?eu am ajuns sa nu prea mai dorm noaptea.nu stiu de la ce ,dar m-am culcat la 1 si m-am sculat la6,deci azi o sa fiu
.
DENISA ai mancat peste si pt noi?ne-ai lipsit,dar ma bucur ca te-ai distrat![]()
mirelutza
11+
mirela10 spune:
MARCHPLAZER bine ai venit!!!!!

asa vesti bune sa tot primim!sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos
.spune-ne mai multe de cum te simti...
GIOVA cum a fost minivacanta,ai mancat mult peste?
TEOLINDA ai inceput stresul la munca?
mirelutza
11+
Giova spune:
neata!!!!!!!!!!
BURTICI Haideti sa continuam discutia la cap. 12.
va astept acolo.
poze
gio
si bb 12+